Krivé nohy, nazor aj muzov prosim

Príspevok v téme: Krivé nohy, nazor aj muzov prosim
Medufka

Zeny, prosim vas, trapite sa niekto s krivymi nohami? Ja vam ich aj odfotim, ze co mi poviete na to. Snazim sa maskovat to oblecenim, saty len pod kolena, minisukne som nepoznala do isteho casu. Avsak v lete mi byvalo velmi teplo, tak som zacala nosit aj kratke saty, mini suknicky...postavu mam peknu len tie nohy hrozne. Kolena mam otrasne ako futbalista. Vsimla som si, ze ma ludia ocumuju. Dnes som mala leginy, cizmy na opatku, svetrik, co zakryval zadok...a uz z dialky som pocula dialog zeny a muza o tom, ze preboha to co mam na sebe, ved mam strasne krive nohy a vyzeram ako bocian. Najradsej mam zimu, kedy pod dlhsou bundou nie je vidno nic. Ked snezi a nikto sa nepozera po ostatnych. Mam rada, ked prsi a malokto dokaze sledovat cestu pod nohami a zaroven ocumovat druhych. Mrzi ma hrozne, ze v case najvacsieho tepla sa bojim dat si kratsiu suknu nad kolena, len aby ludia nekukali po mne. Zeny, ako to riesite? Muzi, vsimate si urcite nohy zien. Ak je pekna zena v tvari, nema v hlave nakakane, ale ma otrasne nohy, pozvali by ste taku vonku, na drink ci len tak pokecat?

Nikolo

Vyjadrím svoj názor. Krivé nohy u dievčat aj u mužov sú nebezpečné. V dospelosti sa rozvíja artróza. Moja sestra si na Ukrajine vyrovnala nohy s doktorom Veklichom ladisten.com

rdd

Pre baby, ktoré to chcú aj riešiť, práve som si objednala tento výrobok z Austrálie legi.com.au, stačí dať do googlu "legi for bow legs", nezrovná ich, ale v leginach a obtiahnutých džinsoch by ich mal spolahlivo zamaskovať. Stojí to 61€. Do 3-4 týždňov by mal prísť tak vám dám sem vedieť, aj fotky, že ako funguje. Som naň naozaj sama zvedavá, lebo zázračným cvikom neviem či verím...Hoci možno aj tie by nejaké pomohli, musim to čeknuť na nete, také čo by posilnili svalstvo na vnútornej strane lýtok, lebo práve tam mám tu medzeru. Ak ste s nimi však zmierené, tým lepšie pre vás. Aspoň neminiete peniaze.

Medufka

Ihida, videla som. A prve co som si pomyslela bolo, ci si horsie na tom ty, alebo ja. Ono pre mna je dolezite ako tie nohy vyzeraju aj pri chodzi. A pokial sa vidis vo vyklade oproti ktoremu ides, a nezdaju sa ti krive, je to ok. Lenze ja takto proti zrkadlu, ci vykladu som nemohla ist, lebo to vyzeralo strasne. Co je ale super, na teba nepokrikoval nikto, ani necumeli. Ja som to mala ine. Ked na teba vyslovene ktosi zjape, ze mas otrasne futbalisticke kolena, nie je to zrovna prijemne. Ty mas kolena dobre, len od kolien nadol na ti nozky nespajaju. Ked som pozerala spravne postavenie noh, ani tvoje ani moje nie su "spravne", su prosto krive. Ale vidis, ako tu reagovali ludia :) Asi su to v pohode ludia, co neriesia taketo blbosti. A nemali by sme ani my. Na nohach nestoji a nepada svet, hlavne ze sme zdrave. A nejake posmesky si nesmiem/nesmieme vsimat. Svedcia o inteligencii danych osob

Simaaa090

Vy ste este krive nohy asi nevideli chude strasne a krive ako hokejky a to mam 29 rokov a nohy moje vzyeraju ako nejakeho nedorasteneho chalana ....ja nikdy som si nedala ani kratasy nic kratke ani nemam v skrini raz som mala a to ludia na mna cumeli v kuse asi hodinu ze co som to za zjav ako mozem mat take strasne nohy nechapali co nechspem ani ja sle co uz v lete ked je hic nikam nechodim a aj doma si davam iba dlhe nohavice .....ved vlastna rodina na mna kuka ako na zjav a mamaka mi raz povedala ze ake mam tske mam aj tak ma ma rada no lebo je moja mama aspon niekto ....

Vychrtlina

Ja mam vychudnute nohy a krive, a preto som si za svoj zivot nikdy nedala sukňu a saty len raz lebo som musela. Ale už nikdy viac ..

Ihida1

Medufka, neviem, či si videla moju fotografiu. Ja som mala niekedy také komplexy, že až. Ja som tak chcela nosit leginy, ale nemohla som, lebo v hlave som mala zafixovane, ze ja leginy nesiem, iba zvonove nohavice. Potom ma kolegine nahovorili, nech si dam leginy, ze ci mi sibe, ze mam normalne nohy (aj ked viem, ze su krive) a to si mala vidiet ten prvy den, ako som sa citila. Myslela som si, ze kazdy sa bude na mna pozerat, ukazovat prstoma smiat sa mi. No ale nic sa nedialo, nikto si ma nevsimal a nikto sa nad tzm nepozastavoval. A navyse, chodieva k nam na nakup jeden fitness trener a poskuluje po mne, snazi sa ma aj balit, a to ma vidi celu, aj v tych leginach, a pacim sa mu. A poviem ti, ze chlap je to pekny, vysportovany. No ja samozrejme nereagujem na jeho pokusy, pretoze som uz zadana, ale sebavedomie to hladi riadne. :) Takze ja verim, ze ten komplex je v nasich hlavach, a ked sa baba pekne upravi, tak aj takýto nedostatok sa moze zmenit na prednost. Predsa DOKONALOST JE NUDNA. Je sexi vidiet peknu babu s krivymi nohami.

Medufka

Ludia, konecne som sa dostala na net, vela som cestovala a nebola som tu. Akoze, necakala som naozaj tieto reakcie.....Skor som cakala nejake uistenie v tom, ze ano, mas tie nohy krivucke, ale oblecenie to zakryje. Vy si to mozno neviete celkom predstavit ale skutocne roky rokuce mam kvoli noham mindraky, neustale mi niekto hovori ako si mozem dat kratku suknu a pritom mat hentake hnaty. Ale co mam preboha robit, ked je vonku 35 stupnov. Snad si nedam suknu pod kolena a budem sa potit. A opakujem, naozaj naozaj som taketo reakcie necakala :D Pozeram na fotku, ci nahodou neskresluje :D Mozno takto tie nohy nevyzeraju az tak hrozne, ale pri chodzi je to skarede. Ale viete co? Kaslem na to. Vase reakcie ma povzbudili natolko, ze si uz nebudem vsimat hlupe reakcie na ulici. Na jednom festivale taki chalani zo stanku s jedlom na mna kricali, ze mam otrasne kolena. Vtedy mi to bolo strasne luto, lebo ked som si tam den pred tym kupovala jedlo, jeden mal otrasne zuby, druhy mal zas zacinajucu plesinu a z nikoho som sa nesmiala...Ale dnes, keby sa stala ta ista situacia, zasmejem sa :) Dakujem vam velmi pekne za reakcie!