Zeny, prosim vas, trapite sa niekto s krivymi nohami? Ja vam ich aj odfotim, ze co mi poviete na to. Snazim sa maskovat to oblecenim, saty len pod kolena, minisukne som nepoznala do isteho casu. Avsak v lete mi byvalo velmi teplo, tak som zacala nosit aj kratke saty, mini suknicky...postavu mam peknu len tie nohy hrozne. Kolena mam otrasne ako futbalista. Vsimla som si, ze ma ludia ocumuju. Dnes som mala leginy, cizmy na opatku, svetrik, co zakryval zadok...a uz z dialky som pocula dialog zeny a muza o tom, ze preboha to co mam na sebe, ved mam strasne krive nohy a vyzeram ako bocian. Najradsej mam zimu, kedy pod dlhsou bundou nie je vidno nic. Ked snezi a nikto sa nepozera po ostatnych. Mam rada, ked prsi a malokto dokaze sledovat cestu pod nohami a zaroven ocumovat druhych. Mrzi ma hrozne, ze v case najvacsieho tepla sa bojim dat si kratsiu suknu nad kolena, len aby ludia nekukali po mne. Zeny, ako to riesite? Muzi, vsimate si urcite nohy zien. Ak je pekna zena v tvari, nema v hlave nakakane, ale ma otrasne nohy, pozvali by ste taku vonku, na drink ci len tak pokecat?
Krivé nohy, nazor aj muzov prosim
tak ja som chlap, a môžem povedať, že sa tomu rozumiem.Takto postavené nohy máju byť.Nohy krivé nemáš,to myslím naozaj.Ty len nemáš znalosti ako nohy máju skutočne vyzerať.!
Uvediem len jeden príklad Ženy s úplne rovnými nohami nedokážu stáť tak dlho ako ty a zase tí čo viacej stoja než sedia sú oveľa zdravší než tí čo potrebujú si sadnúť . stačí, či mám pokračovať?
Mas pekne nohy, ak by to tak podla mna nebolo, kludne by som ti to napisal. Len tie kolena si niecim natieraj - nejake zosvetlujuce kremy a urcite to mas podobne aj na laktoch.
Inak mas velmi peknu farbu koze na nohach. A lakuj si nechty, je to sexi a vypoveda to o zene, ze sa o seba vuac stara ;)
Autorka, ty vôbec nemáš krivé nohy, ja áno :( A tiež by ma odpovede na tvoje otázky zaujímali.
ja nic krive nevidim :o
Máš krásne nohy
Som muž ,a musím ti povedať že máš krásne nohy.tTak nerieš kraviny!
Daj foto noh neverim ze su az tak moc krive a bud rada ze nejake mas su ludia co nemaju nohy alebo ma voziku a musia zit neries take hluposti a nevsimaj si ludi su dolezitejsie veci ako to ci mas alebo nemas krive nohy bud rada ze ta nesu tam kam maju a neries to ako vyzeraju a ani hlupich ludi ignoruj.