Zeny, prosim vas, trapite sa niekto s krivymi nohami? Ja vam ich aj odfotim, ze co mi poviete na to. Snazim sa maskovat to oblecenim, saty len pod kolena, minisukne som nepoznala do isteho casu. Avsak v lete mi byvalo velmi teplo, tak som zacala nosit aj kratke saty, mini suknicky...postavu mam peknu len tie nohy hrozne. Kolena mam otrasne ako futbalista. Vsimla som si, ze ma ludia ocumuju. Dnes som mala leginy, cizmy na opatku, svetrik, co zakryval zadok...a uz z dialky som pocula dialog zeny a muza o tom, ze preboha to co mam na sebe, ved mam strasne krive nohy a vyzeram ako bocian. Najradsej mam zimu, kedy pod dlhsou bundou nie je vidno nic. Ked snezi a nikto sa nepozera po ostatnych. Mam rada, ked prsi a malokto dokaze sledovat cestu pod nohami a zaroven ocumovat druhych. Mrzi ma hrozne, ze v case najvacsieho tepla sa bojim dat si kratsiu suknu nad kolena, len aby ludia nekukali po mne. Zeny, ako to riesite? Muzi, vsimate si urcite nohy zien. Ak je pekna zena v tvari, nema v hlave nakakane, ale ma otrasne nohy, pozvali by ste taku vonku, na drink ci len tak pokecat?
Krivé nohy, nazor aj muzov prosim
No ved to.
Co sa plasite, mate normalne nohy. To je ta slovenska mentalita, tlak na zeny, a ked pride Slovenka na zapad, mozu sa z jej postavy domorodci aj pototo. Ach, baby, vase postavy do tejto krajiny, kde zijem!! :D Je smutne, ze vy mate mindraky z peknej postavy. Mozete byt spokojne a menej cumakujte na vyretusovane fotky modeliek.
Mne sa ani nspajaju.
A obe, co ste sem dali fotky mate normalne, pekne nohy.
Ak mas problem s nohami, pozri sa na moje. :) A pri tom som stihla, aj tvar mam peknu, dlhe vlasy po pas a nohy take. :) A co narobim? Nosim aj leginy. Myslim, ze ak je baba pekna, krive nohy su svojim sposobom aj atraktivne. Muzi nie su monstra, aj oni su len ludia so svojimi nedostatkami. Ale tiez som mala preto niekedy komplexy a uz som sa s tym zmierila.
Mňa u ženy skôr zaujíma panva ako nohy,
pokiaľ ide o fyzično.
Máš normálne nohy.
No autorka, ja by som tvoje nohy brala všetkými 10timi. Ale, ak chceš naozaj vidieť ako vyzerajú krivé nohy, posielam ti foto mojich. (sorry za nekvalitne foto a predlžovačku pod nohami :D) Podotýkam, že som štihla (165cm, 50kg), v hornej časti tela mam minimum tuku, takéto nohy mam geneticky po mame. A predstav si, že do toho mam ešte maličké prsia, čiže si šetrim na plastiku, lebo kozami odputam aspoň na pláži pohlady od mojich nôh. V lete si potrpím najmä na opätky a vysoké sandále, ktoré moje nohy opticky predĺžia. Nosím bud veľmi krátke sukne, alebo úplne dlhé; po kolená sukne- nikdy, také ani nemám/ nekupujem. Legíny si kupim až po tom, čo mi dorazi ten nový skvelý výrobok z Austrálie s názvom "Legi". Googli :)
Mas krasne nohy. Neries inych ludi. Je za tym iba obycajna ludska hlupost zavist zloba ai. Tie kolena si viac osetruj kremuj a nezabudaj na lak na nohach. Ma svoje caro)) Ja mam cerveny lak na nohach nonstop celorocne. Ked nemam lak na nohach tak sa citim uplne ako naha :D
A ver si dievca. Mas pekne nohy. Praveze ich ukazuj. Nos hrdo sukne saty leginy kratase ai. Urcite si krasna baba zena ako celok tak si viac ver a vacsmi sa miluj
krivé nohy sú buď do X alebo do O. Ty máš peknú siluetu. Inak ti to už vysvetliť neviem .Zajtra si daj poriadneho panáka, že máš vyriešený problém.