Dobrý večer.
Mám 20 rokov a cítim sa osamelo už 7 rokov. Nikdy som nemala žiadnych priateľov, ani frajera (toho ani nechcem). Som taká samotárka. Žiadni priatelia v škole, ani mimo nej. Vlasne som bola počas školy (strednej) psychicky šikanovaná. Mám depresie, silnú psychickú bolesť a nízke sebavedomie.
Ale cítim, akoby som sa stávala zlým človekom. Som stále naštvaná, agresívna, vkuse zúrim...
Chcem ľuďom ubližovať/zabíjať ich, aby som sa zbavila tej bolesti. Cítim, že toto je jediný spôsom, ako sa tej bolesti zbaviť. Nemám rada ľudí a nezaujíma ma, ako sa cítia. Chcem im len ubližovať.
Už je to vážne na hrane.
Som zlý človek ?
Hovorí sa, že iní ľudia nám nastavujú zrkadlo.
Ahoj. Tvoje okolie Ti niečo ukazuje. Každý človek nám niečo zrkadlí. Možno si v dectve bola často sama . Treba pracovať s podvedomím. Pretože to spustilo ten smútok a depresie. Tu je moja stránka tam sa tejto téme venujem. vesticalubomira.wixsite.com
Rob ľuďom to, čo robili tebe. Nech trpia aj iní, nie len ty.
Nie si, v podstate za to môže spoločnosť, bolo ti ublížené a podpísalo sa to na tebe. Jediným liekom na to je nájsť človeka ktorému bude na tebe záležať bude ťa mať rád a bude ti to dávať najavo :)
Ale treba s tým niečo robiť aby si nestratila ľudí ktorý za to stoja byť tvojí priatelia, Skús si počítať : ulozto.cz
Neblázni. Nie si zlý človek.
Zlý človek určite nie si, to si vyhoď z hlavy. Podľa toho, čo píšeš, sa ti v živote dostalo málo lásky, jednak od okolia a jednak aj z tvojej strany. Človeku vtedy napadajú všelijaké myšlienky, potom nadobudne pocit, že je zlý, zbytočný, že je monštrum, atď... Aj šikana vie urobiť svoje. V podstate ti úplne rozumiem, kedysi som sa cítila úplne rovnako, aj teraz sa tak občas cítim. No určite si nezaslúžiš nenávidieť samú seba, myšlienky sú jedna vec, no skutky sú druhá. A určite si nenapáchala toľko škody, než napr. nejaký terorista. Tie myšlienky pramenia len z dlhodobej nenávisti voči sebe samej. Nie si zlý človek. Len máš v sebe veľa bolesti.
Ahoj654 - Záľuby: hranie PC hier, pozeranie filmov/seriálov a to je asi všetko.
Pokiaľ nemáš rada samu seba, nemôžeš mať rada ani ostatných. Ak si sama nešťastná, nebudeš vedieť druhým úprimne dožičiť šťastie, preto všetkých a všetko nenávidíš a najmä seba. Tiež je príčinou tá nepríjemná osamelosť s ktorou si sa už akosi stotožnila, takže máš pocit, že ti vlastne ani neprekáža, ale a najmä pre ženu je prirodzenosťou, že túži po láske, lásku dávať aj prijímať. Budeš musieť prejsť zo svojej uzavretosti k otvorenosti, k otvorenému a žičlivému srdcu. To čo sa naučíš dávať sa ti aj samo sebou vráti, čo vyžaruješ to sa ti obratom dostane naspäť, ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva :-) Možno by nebolo odveci začať s nejakou kvalitnou publikáciou, ako na sebe popracovať....potrebuješ nejakú motiváciu.
A to sa týka aj životného štýlu, kvalitná strava, prechádzky v prírode, dokážu neobyčajne nabiť energiou, skrášliť telo. Život je predsa tak krásny, bohatý, prečo sa konečne nerozhliadnuť a nevidieť to? Prečo stále vidieť len to zlé, umárať sa v nejakých nezmyselných sebadeštrukciách....
Si zlý človek ? .. Nie, nie si. Aj vlk ktorému bolo hodne ublížené vycerí zuby. Mám 18 .. na základke som si tiež prešiel psychickou šikanou a úprimne, tiež ma ľudia hádzali o zem a dúfali že sa nepostavím.
Viem, ľudia sú krutí a áno, vedia veľmi silno ublížiť. Tiež som si prešiel temnotou a chýbalo málo aby som kvôli nej umrel. Avšak ak hľadáš cestu von tak ti na rovinu poviem že existuje, no nebude sa ti páčiť.
Bude to ťažké, avšak nakoniec budeš tak ako ja stáť pevne na nohách a držať svoj život v hrsti. Jediné čo je treba, je mať vôľu.
Sú dobrí ľudia, ľudia ktorý považujú dôveru nad zlato a dajú sa nájsť, len to chce spraviť zmenu v svojom živote a vtedy prídu tí správni ľudia do nášho života.
Rozhodnutie je už čisto len na tebe. Vždy existuje cesta a východisko, len občas vyžaduje postaviť sa niečomu čoho sa bojíme .. no v konečnom dôsledku ťa to posilní.
Holt, zatiaľ držím palce a prajem hodne šťastia.
Milankoo-som zena a mam len 18nast rokov. Prepac mi nemyslela som to zle. Viem ze si to myslel obrazne. Len tie otazky som davala preto aby som nieco o nej vedela a vedela jej poradit lepsie.