Dobrý večer.
Mám 20 rokov a cítim sa osamelo už 7 rokov. Nikdy som nemala žiadnych priateľov, ani frajera (toho ani nechcem). Som taká samotárka. Žiadni priatelia v škole, ani mimo nej. Vlasne som bola počas školy (strednej) psychicky šikanovaná. Mám depresie, silnú psychickú bolesť a nízke sebavedomie.
Ale cítim, akoby som sa stávala zlým človekom. Som stále naštvaná, agresívna, vkuse zúrim...
Chcem ľuďom ubližovať/zabíjať ich, aby som sa zbavila tej bolesti. Cítim, že toto je jediný spôsom, ako sa tej bolesti zbaviť. Nemám rada ľudí a nezaujíma ma, ako sa cítia. Chcem im len ubližovať.
Už je to vážne na hrane.
Som zlý človek ?
Ahoj654 - To bolo povedané obrazne. Ale dobre, nechám to tak.
Podľa toho, čo píše, potrebuje pomoc, radu a nie zoznamovať sa. Určite by ti tu všetko o sebe hovorila, nie ? Keď si chceš niekoho nájsť, choď hľadať vonku. Podľa tvojho vyjadrovania a tvojích rád by si s tým nemal mať problém.
čau,skús v sebe popremýšlať prečo sa tak chceš správať k ľudom? Je to jediná vec čo ti uľaví od bolesti a utrpenia? Možno je to len obranný mechanizmus, aby som to nejak vysvetlil možno ako to chápem ja, niesi zlý človek, možno si až príliš "milá" alebo si bola a bola si skôr taká priatelská povaha ale na základe skuseností zo šikany a podobných veciach sa nevieš inakšie brániť tak ti príde ako jediná možnosť proste "ubližovať" ľudom alebo nejak ich proste od seba odhánať "zlým pohladom" a tým že pôsobíš na vonok ako necitlíva a netaktná osoba.. čiže v podstate jediná uľava je ked niekto trpí.. neviem čo ti poradiť, možno by bolo fajn sa poradit s nejakým psychologom alebo proste nejak skúsiť nahradiť tu nenávisť a zlú skusenosť s ludmi za niečo čo v tebe prebudí ine myšlienky a pracovať na sebe.. alebo proste si najsť aspon nejaku aktivitu aby ta to ešte viac nepohlcovalo, nepripuštaj si to k sebe..
Jejda ze rozoberat na suciastky...a co ma to nemoze zaujimat? Ano zaujima ma to a co je na tom? No ci je to od temy? Vies som slobodny clovek a mozem sa opytat co chcem. :-)
Ahoj654 - To ju ideš rozoberať na súčiastky ? Prečo ťa zaujímajú jej záľuby ? To je mimo témy, nemyslíš ?
A co ta take bavi? Ake mas zaluby?
S rodičmi mám dobrý vzťah. Mám dvoch bratov. S jedným z nich mám dobrý vzťah, no druhý (starší) ma odmalička bil a provokoval, takže toho rada nemám.
A aky mas vztah s rodicmi? A mas surodenca?
Áno, som veľmi tichá, veľmi hanblivá a ľahko manipulovateľná (toto ma štve). Nikdy som nikomu nevyhovovala, akoby som bola zlý človek.
Možno niekde hlboko v srdci, som naozaj zlý človek. Mám stále taký vážny pohľad a odstup od ľudí, odmalička. A teraz k tomuto aj temné myšlienky a nezáujem o trápení druhých. Našťastie som sa nikdy k nikomu emocionálne nepripútala. Som voči tomu som imúnna.
Dobry vecer aj tebe :-) som sa chcela opytat preco nemas kamaratov ziadnych? Preco ta v skole sikonavali? Si nejaky tichsi typ cloveka..hanbliva? Podla mna to ze si agresivna a nastvana je preto ze ti chyba clovek s ktorym by si si rozumela. Vies neublizuj ludom ani ich nezabijaj. Ale samozrejme nenechaj si skakat po hlave. Musis byt viac sebavedoma a verit si..vsetko je to len v tvojej hlave..cela tvoja psychika. Casom pochopis ze nad vela vecami sa netreba ani zamyslat. Treba zivot zit a ist si za svojim..byt k ludom mila a neublizovat im. A byt uprimna. To ze ludia k tebe budu hnusni alebo su hnusni tak ich neries..povedz im svoje odpalkuj ich :-D a chod dalej :-) hlavne ty bud ten spravny clovek na tomto svete.
A prečo si myslíš, že ľudia o teba potrebujú práve takú pomoc? Mala by si vyhľadať odbornú pomoc, psychiatra, aby si niekomu neublížila, lebo toho potom budeš isto ľutovať.