Polaris Disk - skúsenosti

Príspevok v téme: Polaris Disk - skúsenosti
stracenka

Prosím vás, už dlhšiu dobu mám problém s nespavosťou, pravdepodobne to súvisí s veľkým stresom, ktorý mám v novej práci... Mám ho prakticky odkedy som tam nastúpila, čo už je skoro štyri mesiace... Bola som už aj u lekárky, ktorá mi povedala aby som si v lekárni kúpila nejaké homeopatiká na zmierneniu stresu a nespavosť ale bohužiaľ tie mi vôbec nezabrali... Dnes som sa o tom rozprávala s kamarátkou a tá mi vravela, že nejaká jej známa mala podobný problém a tento polaris disk je pomohol.... Len viete, to sú také informácie, že jedna babka povedala... Jednoducho tomu moc neverím a chcela by som vedieť či s tým má aj niekto iný skúsenosti...

etelina1

Dobry den.O vasom disku som sa dozvedela len teraz v utorok.Vychvalil ho nas priatel ktory mu dal nazov _doktorik.Veril mu velmi a viete co sa stalo?Zomrel vcera rano.Doktorik ho neochranil.Chcela som si ho tiez kupit,ale uz neverim.Je to len dalsi tach ako dostat z ludi peniaze

Ajdusuqnrpspane

Zdravím, tak mi přijde že veškeré pozitivní komentáře jsou psané podobným stylem, tak si říkám "náhoda"? Nemyslím si mrzí mě, že v dnešní době se takto ždímají lidé, kteří kvůli svým setrvávajícím problémům sáhnou opravdu po všem a kdyby to bylo opravdu funkční nemyslíte, že by o tom někdo napsal (mluvím o něčem seriózním v oblasti medicíny) jediné co na tom může zabrat je vaše víra, že to funguje, psychika je velice silná zbraň! Navíc nezlobte se na mě, ale jestli si někdo myslí, že to hodí pod kytku a ta bude růst jak kouzelná fazole, tak jste idioti. S pozdravem a rád všem popřeju alespoň kapku selského rozumu.

domixie

prosim ta ako si ho pouzivala ked si sa potrebovala zbavit uzkosti a nespavosti? kazdy vecer alebo len raz do tyzdna alebo zakazdym ked ta prepadla ta uzkost a nervozita?

stracenka

Vyskúšaj :) Mne pomohol s tým stresom a nervozitou a už sme ho doma použili aj na iné veci, som rada, že som ho nakoniec kúpila aj keď som mala na začiatku pochybnosti :)

sachovanka

Mam s tym uz tak dlho problem, ze uz vyskusam asi fakt vsetko ak to ma pomoct. Dakujem ti za radu. Dam ti potom vediet ked mi pride a pouzijem ho ci som nieco citila :)

dadma

Je to teraz hrozne rozsirene tieto migreny ale aj obycajne bolesti hlavy. Tazko povedat cim to je, mozno tym, ze mame okolo seba stale tolko obrazoviek a isto ma na to vplyv aj zivotny styl cloveka :/ Ako som pisala, ja konkretne s tym skusenosti nemam, lebo ho pouzivam na ine problemy ale sestra ho pouziva pri bolesti hlavy a tej znacne pomohol takze ak chces tak mozes tiez vyskusat

sachovanka

Lentilka ja mam presne to iste akurat sa s tym trapim uz dlhe roky. Mavam take migreny, ze aj dva - tri dni neviem vyjst z postele, kazdy zvuk mi vadi. Moja mama to iste, este nam nikdy ziadne lieky na to nezabrali :/ Toto je co? To by malo zaberat na take bolesti?

dadma

Ja konkretne migrenu nemam ale poziciavam ho mojej sestre, ktora mava migreny uz od 12 rokov kedy dostala prvu velmi silnu migrenu a odvtedy s tym ma problem a ona vravi, ze jej na to pomaha. Ked ju proste zacne boliet hlava tak ho pouzije a aspon nemusi stale brat nejake lieky od bolesti a setri si aj pecen :) A casom si telo na tie lieky aj zvykne takze uz nezaberaju ale to sa ti s Polarisom nestane :)

Lentilka4

Neviete niekto, alebo lepšie povedané neskúšali ste ho niekto aj na silnú migrénu? Posledné mesiace sú pre mňa utrpením a už si neviem dať so svojím stavom rady. doktorka mi aj predpísala nejaké lieky, no nezaberajú vôbec :(