Polaris Disk - skúsenosti

Príspevok v téme: Polaris Disk - skúsenosti
stracenka

Prosím vás, už dlhšiu dobu mám problém s nespavosťou, pravdepodobne to súvisí s veľkým stresom, ktorý mám v novej práci... Mám ho prakticky odkedy som tam nastúpila, čo už je skoro štyri mesiace... Bola som už aj u lekárky, ktorá mi povedala aby som si v lekárni kúpila nejaké homeopatiká na zmierneniu stresu a nespavosť ale bohužiaľ tie mi vôbec nezabrali... Dnes som sa o tom rozprávala s kamarátkou a tá mi vravela, že nejaká jej známa mala podobný problém a tento polaris disk je pomohol.... Len viete, to sú také informácie, že jedna babka povedala... Jednoducho tomu moc neverím a chcela by som vedieť či s tým má aj niekto iný skúsenosti...

stracenka

Ďakujem pekne aj za takýto návrh, momentálne skúšam tento Polaris Disk a už mám pocit, že je to lepšie. Zatiaľ som ho skúšala prikladať večer keď som mala taký pocit vyčerpanosti ale nedalo sa mi zaspať a za chvíľku som sa uvolnila a zaspala som. Po dlhej dobe som aj mala výdatný hlboký spánok takže som rada, že som si nechala poradiť, ďakujem :)

dadma

No co uz si to aj skusala? Uz ti mohol prist. Chcela by som vediet ci teda zabera aj na taketo specificke problemy :) Ja osobne som napriklad citila zmenu hned po prvom pouziti :)

Tomas12345

stracenka :

No tak ak je to zo stresu, tak si dajte hodinu pred spanim vlaznu az mierne studensiu sprchu. Cloveka to uvolni a zlepsi mu spanok a hlavne studensia sprcha znizuje kortizol, a to je myslim vo vasom pripade dolezite aby ste sa zbavili stresu pred spanim.

stracenka

Dobre teda, ja dám na teba a objednám si ho a uvidím, či mi to pomôže aj na toto :) Ale čítala som aj nejaké recenzie alebo teda svedectvá alebo ako by som to nazvala a vyzerá to, že pomohol dosť ľuďom. A ty si ho objednávala tam z tej ich stránky hej?

dadma

Ono je to trochu zlozitejsie, ja som si o tom tiez najprv musela nieco precitat aby som pochopila na akom principe to vlastne funguje. Ale aby som to povedala tak jednoducho tak ono to ani v samotnej podstate nie je tak, ze by ta liecil priamo polaris. Funguje to na tom principe, ze on vysiela do toho miesta kde si ho ty prilozis (podla toho aky mas problem) energiu, ktora podnecuje tvoje telo aby sa v tej danej oblasti zacalo samo uzdravovat, pretoze nase telo tu schopnost ma aj ked sa o tom velmi nehovori :)

dadma

Ano, ja mozem zodpovedne povedat, ze s tym problemom, kvoli ktoremu som si ho kupila, mi pomohol. Hlavne teda v prvom rade na bolest, to zabral hned a potom mi ten problem pri pravidelnom pouzivani tak preliecil, ze teraz vlastne uz mam pokoj konecne s tym :)

stracenka

Tak to som rada, že ty si sa mohol takto zariadiť a žiješ spokojnejší život... Ja to tak urobiť nemôžem, keďže máme aj hypotéku na dom a podobné veci, z niečoho žiť musíme a keby som prešla do inej práce, možno menej stresujúcej ale zarábala by som menej peňazí tak by ma to zase len dostalo do stresu z toho ako budeme všetko zvládať platiť...

pavka01

Važené dámy,
léky na stres neexistují. Jedině prostředky na ztlumení organismu, to ale není lék, je to jen dočasná pomoc. Z dlouhodobého hlediska je to k ničemu. Chce si to uvědomit co je pro vás v životě důležité a podle toho změnit životní styl. Já jsem se si prošel něco podobného. Nejdřív jsem svou práci miloval, ale po delší době, po změně vlastníka firmy a managementu jsem žil permanentně ve stresu. "Zvládal" jsem to, než mi došlo, že z dlouhodobého hlediska se ten stres ve mně ukládá a nakonec mě to zničí. Po 10 letech (8 let to bylo super) jsem změnil zaměstnání a bylo to moje nejlepší rozhodnutí. Peněz sice máme méně a musíme se uskromnit, ale žiju mnohem zdravěji a šťastněji. Akorát jsem se musel naučit, že nebudu mít všechny rozmary dnešního světa, ale už je mi to jedno, jelikož těch důležitých věcí mám vrchovatě, a ty často nestojí žádné peníze, jen Vaše rozhodnutí ☺

stracenka

Nie, nie sú to lieky, je to proste také magnetické koliesko, ktoré by malo vďaka tým magnetom nejako liečiť... Sama neviem či som to správne pochopila...
To viem, že sa dá využiť hlavne na takéto problémy ale vraj pomáha aj na toto... Len som chcela vedieť či to teda funguje aby som za to nedávala zbytočne peniažky vieš... Na tie ostatné veci ti teda pomohol?