Polaris Disk - skúsenosti

Príspevok v téme: Polaris Disk - skúsenosti
stracenka

Prosím vás, už dlhšiu dobu mám problém s nespavosťou, pravdepodobne to súvisí s veľkým stresom, ktorý mám v novej práci... Mám ho prakticky odkedy som tam nastúpila, čo už je skoro štyri mesiace... Bola som už aj u lekárky, ktorá mi povedala aby som si v lekárni kúpila nejaké homeopatiká na zmierneniu stresu a nespavosť ale bohužiaľ tie mi vôbec nezabrali... Dnes som sa o tom rozprávala s kamarátkou a tá mi vravela, že nejaká jej známa mala podobný problém a tento polaris disk je pomohol.... Len viete, to sú také informácie, že jedna babka povedala... Jednoducho tomu moc neverím a chcela by som vedieť či s tým má aj niekto iný skúsenosti...

dadma

Neviem ci ta to este zaujima ale my ho mame doma :) Ale pouzivame ho skor na take veci ako bolesti chrbtice, na gynekologicke problemy, bolesti hlavy a tak. Jedine co ti viem povedat, ze v tom letaciku, ktory nam prisiel s nim domov (tam je vlastne popisane aj to na co vsetko sa da vyuzit) bolo napisane, ze je urceny aj na taketo veci len sme to doteraz este nevyuzili :)

amareli

ja som o tom minule citala nejaky clanok na internete, ze to pomaha na rozne veci, boli tam aj nejake rozhovory s ludmi, ktorym to pomohlo ale o tom, ze by to malo pomahat aj na taketo veci tam nebolo nic

malekana

To je co prosim ta? To su nejake lieky alebo co? Ja som v strese permanentne uz niekolko rokov, uz som sa s tym proste naucila zit ale ak by existovalo nieco co by mi pomohlo tak to rada skusim