Premyslite si to 200x aj 1000x..1000 000x než dáte do seba niečo takéto.
2007 som navštívila psychiatričku v Martine, bola som hospitalizovaná s úzkosťou (že takto ma rýchlo dajú dokopy)...nasadila Cipralex a neurol, stav sa zhoršil v priebehu 3 mesiacov, bola som hospitalizovaná znova, nasledovali AD, antipsychotiká, ECT...a dookola AD, nechala som štúdium na VŠ, ...zmenila som lekára...znova AD, to už som bola v ťažkej depresii, ...Rivotril.., vybavenie invalidného dôchodku. Zmena lekára a opäť striedanie AD...
Prestávka v užívaní AD ale predpisovanie Rivotrilu. Znova predpísanie AD...... Až tu!! som zistila, že po antidepresívach je to nejaké horšie, potom som už všetky vysadila, ale peklo nekončilo, stále som brala Rivotril..pri vysadení sa stav zhoršil, vysadiť som ho nedokázala, ja som si myslela celé roky, že mám rezistentnú depresiu. Diagnóza v karte: Chronická depresia, stredne ťažká až ťažká.
10 rokov po: z vlastnej vôle vysadzovanie Rivotrilu, silná motivácia, zistenie, že všetko bolo zhoršené liekmi, ktoré psychiatri predpisujú bez uváženia, bez rozmyslu, pokus-omyl. Mám lepšie, oveľa lepšie dni, ale aj silné, príšerné abstinenčné príznaky a kto to číta, tak ho prosím, nech sa za mňa modlí. Ďakujem.
Antidepresíva
Ahojte, mňa by zaujímalo priberanie na hmotnosti z AD. Priberá sa z každých, alebo je to individuálne, či? Ďakujem.
No tak nesadli ty AD. Aj to sa stáva. Väčšinou ale AD pasnú . Z coho si inak mala depresiu ?
Co sa rivotrilu týka tak je pochopitelne že abstinencne príznaky po jeho vysadení ešte môžu urcity cas trvat. Odporucil by som ti začať užívat Guajacuran, je to bez predpisu a nenávykove ale velmi dobre na uzkostne stavy. Má to naozaj veľmi dobré ohlasy
Negena.. cooo ? WTF ?
Ja viem, ze nieje iba jeden druh... :)
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
No... ja som toho nazoru, ze depky a pod. spustaju chron. infekcie, predsa ked sa clovek citi nahovno tak je jasne, ze psychika ide doprdele a napchavat sa s AD je totalna sprostost, je treba riesit pricinu unavy, bolesti. Hlava neboli zo psychiky, to je kktina ale z chron neliecenych infekcii. U mna to zacalo borelou, napchaval som sa s AD lebo som dr veril ye to mam psychicke ale hovno. Ta kur... mi napadla mozog, viem to z nalezu MRI a dr na to ze to ma kazdy a nic to neni. Hovno makove... treba riesit infekcie, potom sa psych upravi, porpidade prediskotuvat s fakt dobrym psychologom/psychiatrom a nie sa len tak napchavat s AD...
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Drzim ti vsetky palce to zvladnes!! Z coho to mas take depresie preco to zacalo.