Antidepresíva

Príspevok v téme: Antidepresíva
Diana142

Premyslite si to 200x aj 1000x..1000 000x než dáte do seba niečo takéto.
2007 som navštívila psychiatričku v Martine, bola som hospitalizovaná s úzkosťou (že takto ma rýchlo dajú dokopy)...nasadila Cipralex a neurol, stav sa zhoršil v priebehu 3 mesiacov, bola som hospitalizovaná znova, nasledovali AD, antipsychotiká, ECT...a dookola AD, nechala som štúdium na VŠ, ...zmenila som lekára...znova AD, to už som bola v ťažkej depresii, ...Rivotril.., vybavenie invalidného dôchodku. Zmena lekára a opäť striedanie AD...
Prestávka v užívaní AD ale predpisovanie Rivotrilu. Znova predpísanie AD...... Až tu!! som zistila, že po antidepresívach je to nejaké horšie, potom som už všetky vysadila, ale peklo nekončilo, stále som brala Rivotril..pri vysadení sa stav zhoršil, vysadiť som ho nedokázala, ja som si myslela celé roky, že mám rezistentnú depresiu. Diagnóza v karte: Chronická depresia, stredne ťažká až ťažká.
10 rokov po: z vlastnej vôle vysadzovanie Rivotrilu, silná motivácia, zistenie, že všetko bolo zhoršené liekmi, ktoré psychiatri predpisujú bez uváženia, bez rozmyslu, pokus-omyl. Mám lepšie, oveľa lepšie dni, ale aj silné, príšerné abstinenčné príznaky a kto to číta, tak ho prosím, nech sa za mňa modlí. Ďakujem.

Kaido

Zisti si to sam ked to studujes. :)

Samozrejme blbecek si ty chemiou som myslel syntetiku, ktora ty prezrala mozog a zmenila zmyslanie, pretoze obhajovat v dnesnej dobe AD, co su len synteticke prasky plne vedlajsich ucinkov, na ktorych maju zisky iba farma firmy, musis byt riadne zaslepeny.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Kaido

Faith Healer
Ano vsetci co sa nenapchaju dobrovolne AD a chemiou primitivne trepu :)... ti tusim ta chemia riadne vyzrala mozog.
Su to mikro davky drog, presne ako som to popisal, daj si 1/6 extazi a pravidelne ako AD, budes mat podobny ucinok, pretoze chemicky vzorec extazy sa najviac podoba prave AD, tolko k tomu. Samozrejme neurony v mozgu ti rozhybu drogy, AD, ale aj vela prirodnych AD, sport, laska... je len na cloveku akym smerom sa vyberie a z tychto veci so som vymenoval su AD a drogy najhorsim riesenim.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Kaido

Faith Healer
Hlupy si ty ked sa napchavas syntetickymi latkami, podobne fungovaniu extazi a nevies najst iny sposob. To ze ti nebolo po nich nic, neznamena ze tych vedlajsi ucinkov nie je kvantum, si len stastlivec.
A to ze ti je lepsie je jasne, aj ked si dam pol kolaca na nejakej party mi je neskutocne dobre, ty si davas drogu dlhodobo v mikro davkach, ak budes cisty aspon pol roka bez AD tak az potom daj vedet.

Faith Healer

Kaido

AD su najvacsie svinstvo, nikdy si to dobrovolne nepredpisujte, tie neziaduce ucinky mozu byt kopu krat horsie, nez samotna depresia. Plnite len kapsy farm firmam a magnatom tym ze si to predpisete, ved rozmyslajte trochu.

Faith Healer