Premyslite si to 200x aj 1000x..1000 000x než dáte do seba niečo takéto.
2007 som navštívila psychiatričku v Martine, bola som hospitalizovaná s úzkosťou (že takto ma rýchlo dajú dokopy)...nasadila Cipralex a neurol, stav sa zhoršil v priebehu 3 mesiacov, bola som hospitalizovaná znova, nasledovali AD, antipsychotiká, ECT...a dookola AD, nechala som štúdium na VŠ, ...zmenila som lekára...znova AD, to už som bola v ťažkej depresii, ...Rivotril.., vybavenie invalidného dôchodku. Zmena lekára a opäť striedanie AD...
Prestávka v užívaní AD ale predpisovanie Rivotrilu. Znova predpísanie AD...... Až tu!! som zistila, že po antidepresívach je to nejaké horšie, potom som už všetky vysadila, ale peklo nekončilo, stále som brala Rivotril..pri vysadení sa stav zhoršil, vysadiť som ho nedokázala, ja som si myslela celé roky, že mám rezistentnú depresiu. Diagnóza v karte: Chronická depresia, stredne ťažká až ťažká.
10 rokov po: z vlastnej vôle vysadzovanie Rivotrilu, silná motivácia, zistenie, že všetko bolo zhoršené liekmi, ktoré psychiatri predpisujú bez uváženia, bez rozmyslu, pokus-omyl. Mám lepšie, oveľa lepšie dni, ale aj silné, príšerné abstinenčné príznaky a kto to číta, tak ho prosím, nech sa za mňa modlí. Ďakujem.
Antidepresíva
Čo tak skusit aspon trocha zmenit svoj zivot ?
Co tak sa skusit aspon trocha sa spolahnut aj na seba a nie na nejake lieky ? Vsetko by bolo ok, ale 10 rokov je podla mna extrém ktory uz suvisi doslova s neschopnostou cloveka. Viem je to tazke, ja trpim 2 roky depresiami z toho som rok na AD a uz s nimi koncim z vlastnej vole - nechcem skoncit ako ty. Byt 10 rokov na silnych liekoch si neviem predstavit, chudák pečeň. Co mas robit ? Odstahuj sa, zmen pracu, zmen ludi, kup si psa, citaj knihy, chod na prechadzky, dopraj si obcas dobre jedlo...ja sa to ucim. Opakujem viem ze je to tazke, ale ja uz nechcem byt kamarat a depresiou. Spamataj sa. 10 rokov je uz extrém a za hranicou cohokovlek zdraveho a normalneho.
Ja uzivam antidepresiva uz štyri roky.A mienim ich konecne vysadiť je to len svinstvo ktore cloveka uspava a,tlmi pocity.
Faith Healer; ma zaujal ten nazor na boreliu ze su dva druhy a jedna sposobuje depresie.
U mna sa od jej diagnozy a "liecbe" postupne prejavili trochu.Aspon mam pocit.Ako sa da s boreliou skoncovat resp zlepsit stav?
Lebo vsade citam ze na infekcnom to liecia nedostatocne a na Mudr.Durovsku peniaze nemam.
Na ktore ATB tlacit aby ich predpisali?
Chystam sa tam zas pretoze furt citim ze to neni ok.
Konečne niekto kto napísal pravdu.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
To teda ani náhodou nepomahaju,je to len hnus.Človek ma z toho kopec neprijemnych neziaducich ucinkov a vôbec to nepomôže.
Podla mna by to malo by to malo byt iba krajne riesenie toto, nie to hned davat
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Môj nazor je taky istý,štyri roki sa,napchavam antidepresivami,pretože som mala depresie Konečne ich idem vysadit,som z vlastnej skúsenosti zistila ze prave tie lieky mi sposobuju depresie a zhorsenie zdravotneho stsvu po psychickej ci fyzickej stránke.Je to jedno svinstvo iba.Ked som mala,menit lieky jedny som vlastne vysadila a druhe ked som nasadila vlastne ani neucinkovsli estr a mne vtedy zacalo byt dobre akonáhle vsak zacal liek účinkovať sa mi zas pohorsilo Je to len.čistý biznis ale nepomaha to vôbec