Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je to na dlhé čítanie, hrozný život 16 ročného dievčaťa

Príspevok v téme: Je to na dlhé čítanie, hrozný život 16 ročného dievčaťa
Jahodka10

Ahojte, začnem asi tým že mám 16, Mamu mám ale opustila má keď som bola mala potom sa ma niekoľko krát snažila kontaktovať keď som bola staršia,No ja som najprv nevedela kto to je ale potom mi to hneď došlo a nemala som záujem s ňou akokoľvek komunikovať, vychovávajú ma starí rodičia do svojich 9 rokov som vlastne nevedela že som "adoptovaná" a že má vychováva babka neviem pochopiť prečo mi nepovedala pravdu možno chcela aby som ju brala ako mamu a tak ju aj beriem, Rešpektujem ju ale niekedy ju hrozne nenávidím, Za to ako sa ku mne správa, Všetko sa začalo komplikovať asi v mojich 13 rokoch, Keď začala enormné fajčiť, Dovtedy má bavila aj škola, Ale keď som si začala uvedomovať že vlastne pachnem od cigariet, A bolo jedno že som sa napr.aj ráno sprchovala, Stále to bolo cítiť a najhoršie je že mi to komplikuje život doteraz, Nepoviem keby fajčím,ale
Všetko sa sem nezmestilo tak prikladám screenshot...

Jahodka10

Toto je vlastne príbeh mojej kamarátky a poslala mi to aby som jej to sem pridala a ďakuje každému za rady a hovorila že to s ňou nejako poriešila a že to je už vybavené.

Cliattsi

Tak potom držím palce nech vyjdú plány. Lebo keď vyjde človek školu, nič nie je isté.
A k tomu ešte budeš aj na strednej škole. Nviem si moc predtaviť, že v takom strese (smrad) budeš ešte aj študovať. A keď dobre počítam, tak 18 dosiahneš, keď ešte budeš na strednej.

A keď máš ty svoju vlastnú izbu, môžeš vyskúšať ešte jednu vec- izoluj si ju vzduchotesne nech tam nejde ten smrad a často si tam vetraj a zatváraj ju vždy. Tá sa to? Alebo aj to ti zakáže?

Jahodka10

No neodolalo sa mi ani jeden krát z týchto 2 pokusov celé čo som napísala... Ide vlastne o to že nebudem klamať že ma chce vyhodiť potom z domu alebo tak... Lebo predsa len 16 rokov je 16 rokov ... Takže mám nejaký ten rešpekt ... A na ulici tiež nebudem začnem sa asi riadiť svojimi plánmi ktoré zatiaľ mám ... A tieto 2 roky zatnem zuby a potom mám celý život pre seba ...

lubby

tak ak by ti nebolo luto, ze by si od starych rodicov odisla tak mozes sama zast na socialku, povedat aka je situacia a odobrali by ta z rodiny ale realita je taka, ze len velmi malo ludi si chce vziat dieta v tvojom veku, asi byt o nakoniec skoncilo tak, ze by si zostala v detskom domove do 18 rokov a potom by si aj tak musela ist zase niekam inam :/

Cliattsi

Ja ta chapem, ten smrad je otrasny, neviem si predstavit ze by som v takom prostredi zil.
Este je tam aj taka moznost, ze teraz ked je vonku teplo, tak by si spala vonku.

Akoze ti asi nebudem vediet, ako poradit. Mozno by si si tu mohla dat inzerat "Hladam nahradnu rodinu, lebo doma mam neznesitelne podmienky a nechcem ist do domova. Mam 16 rokov, studujem ZŠ. Dakujem, len seriózne. Viac info po tel."
Inzerat by som si podal do regionalnych novin napr. v Trnavsku. Mozno sa niekto ozve.

Este predtym by som mozno vyskusal oslovit nejake "nahradne rodiny". Mozes skusit zavolat tiez do domova, ci nemaju kontakty na tych ludi, kt. tam chodia obzerat si deti. Skus cez Google.

A treba povedat, ze tvoja babka fajci,ze to nemozes vydrzat, ze jej to je jedno a ze ta chce vyhnat z domu po 18 r.