Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je to na dlhé čítanie, hrozný život 16 ročného dievčaťa

Príspevok v téme: Je to na dlhé čítanie, hrozný život 16 ročného dievčaťa
Jahodka10

Ahojte, začnem asi tým že mám 16, Mamu mám ale opustila má keď som bola mala potom sa ma niekoľko krát snažila kontaktovať keď som bola staršia,No ja som najprv nevedela kto to je ale potom mi to hneď došlo a nemala som záujem s ňou akokoľvek komunikovať, vychovávajú ma starí rodičia do svojich 9 rokov som vlastne nevedela že som "adoptovaná" a že má vychováva babka neviem pochopiť prečo mi nepovedala pravdu možno chcela aby som ju brala ako mamu a tak ju aj beriem, Rešpektujem ju ale niekedy ju hrozne nenávidím, Za to ako sa ku mne správa, Všetko sa začalo komplikovať asi v mojich 13 rokoch, Keď začala enormné fajčiť, Dovtedy má bavila aj škola, Ale keď som si začala uvedomovať že vlastne pachnem od cigariet, A bolo jedno že som sa napr.aj ráno sprchovala, Stále to bolo cítiť a najhoršie je že mi to komplikuje život doteraz, Nepoviem keby fajčím,ale
Všetko sa sem nezmestilo tak prikladám screenshot...

Jahodka10

@Cliattsi , tak ono je to vlastne o Tom ako som hovorila že som nechcela chodiť do školy, často sa mi to aj podarilo ale proste necítila som sa vôbec dobre... A nemala som vtedy zrovna záujem o učenie ... Nevedela som sa odosobniť ale tak pochopí má iba ten ktorý sa vie vcítiť do mojej situácie alebo si to vie predstaviť ...

Cliattsi

Tak tvoja ituácia je o jičom. Neviem, či biem niečo poradiť.
Prekvapilo ma ale, že to si na tom tak zle s učením, že si mala samé dibré známky a teraz si opakovala ročník?
To sa už nevieš tak dobre sústrediť?

Lolol

Presne ako si napísala po 18 sa odsťahuješ a začneš pracovať na svojom živote sama hlavne nedávaj sebe nič za vinu :) ak by si sa chcela pozhovárať napíš mail možeme pokecať/vymeniť skusenosti. Drz sa. Mas svoju hlavu.