"Kamaratstvo s vyhodami"

slanykaramel

Aliss,dakujem ti,si velmi mila :) Tak ja sa nezvyknem urazat a s ludmi vychadzam velmi dobre.Nemavam konflikty.Ved este aj na rozvode ma manzel drzal pekne za ruku, hladkal ma a zdrobneninami ma oslovoval.Ved ja aj s tymto muzom vychadzam super a rozumiem si s nim vyborne.A asi moja chyba je,ze som az prilis uprimna.Nezvyknem klamat a ked sa ma pytal,tak som mu toto vsetko o sebe povedala.Ked sa ma pytal na vztahy.Ako som to mala.. Dokonca sa ma pytal aj na dieta.Ci nechcem.Ja som mu na to,ze ma okrem ineho zaujal prave aj tym,ze on uz dieta ma.Ze uz ma rodicovske ambicie naplnene.A ze som uz asi stara na dieta.Nato mi on zacal vraviet priklad jeho znamych,ze mali dieta aj vo vyssom veku a ze male je zdrave,krasne,utesene. A mas pravdu.Chcem zit pre pritomny okamzik, ale tak toto moje vecne rozmyslanie..

Aliss

SlanyKaramel, podla mna nie si ziaden hotentot :) Velmi pekne reagujes na spravy, co ti tu ludia pisu, neurazas sa, vidno, ze sa zamyslas nad tym, ze uvazujes...Co sa tyka samotneho vztahu, ak nie si stvorena na zivot vo dvojici, urcite by si mu to mala povedat. Nie preto, ze co ak nebodaj s tebou nieco planuje, ale preto aby ste si boli zas o cosi blizsi, ako priatelia. A ci z toho cosi bude? Zi v pritomnom okamihu :) To je jedine, co ti poradim :)

slanykaramel

ivobrick,viem,ze vyzeram asi ako hotentot, len preto som sa pytala,ze naozaj som este taketo nieco nikdy nemala a ako to zvykne koncievat.Co mi dala link kafe,tam to koncilo v dost pripadoch aj vztahom,detmi, manzelstvom.Alebo ine "vztahy" boli fakt len o tom sexe.Ale tam bol vacsinou z nich niekto zadany.Alebo to bolo ako pisal Filip TT,ze sa niekto z nich zalubil,namotal. Ja viem,ze kazdy jeden pripad je individualny. Ze nikto mi nepovie, ako toto medzi nami bude-nebude.To ukaze iba cas.Prepacte..

slanykaramel

Gerin.Ja ta chapem,co mi chces povedat.Ja som celkovo nejaka čudna. Bola som uz vydata.A nebolo to pre mna ono.Takato forma vztahu.Zila som vo vztahu so snubencom.Zivot s niekym mi vsak nevyhovuje.Strasne ma to obmedzuje. Zvazuje.Ja som zvyknuta fungovat cely zivot sama.Ist hocikedy a kedykolvek kam chcem.Robim si co chcem.Ja som nedokazala ani pri tomto spat.Raz som od neho po milovani odisla hned k sebe.Druhy raz som od neho z postele odisla spat vedla do obyvacky.Ja aj ked som bola vydata,spavala som v druhej spalni.

slanykaramel

ivobrick,kde som napisala,ze on nieje chlap? Je nim az prilis.A ze je introvert a to ostatne,ved to mi na nom praveze vyhovuje.A nesledujem ho nonstop.Robim PC,takze hocikedy,neplanovane si ho pocas dna obcas pozriem.Tak hned vidim,ci je prihlaseny,alebo ci si vypisuje. Keby to bol aktivny pisalek,svietila by mi uz kontrolka a stopka..

Gerin

Slanykaramel, s prvou castou tvojho prispevku, ktory si odpisala pre Aliss, sa stotoznujem. Aj ja kym idem do vztahu, tak potrebujem vediet kto ten clovek je, presne ako pises, poznat navyky atd. Lenze s tym muzom nikdy nespavam skor, ako toto pozistujem a zacneme vztah :) Sme dlho priatelmi, chodime na vylety, zazivame rozne situacie atd atd. A vies preco to takto robim? Lebo ako nahle sa s muzom vyspis mimo vztah, zacnes v jeho ociach klesat. Tvoja hodnota klesa, si pre neho handricka, ktoru moze pouzit a odlozit. Keby si s nim spavala az vo vztahu, je to ine. Je super spoznavat niekoho ale ver tomu, ze je to lepsie bez sexu. Ides na to cez "Kosice". Klasicky by to malo byt stretko-spoznavanie-priatelstvo-vztah-sex. Ty ides na to cez stretko-sex-priatelstvo-spoznavanie

ivobrick

Preco takto terorizujes toho chlapa?
Preco polemizujes o vztahu?
Preco on neni chlap "tazky introvert" "osobne problemy s liekmi a alkoholom" "zoznamka-socialna siet" to je tak slovenske ze az.
To neskonci dobre, alebo ak aj skonci, ty budes obat.
Vysedavat a 8h niekoho cakat a nemat nic ine na praci mi pride sialene, keby jeden den tak nepoviem ale furt?

Nemusis odpovedat, skvor sa zamysli co vlastne chces ty a vies za kym s tym mas ist :)

antifwb

NIkdy v zivote si nezacinajte s clovekom ktory s vam nerata od buducna pretoze si velmi budete trieskat hlavu o mur potom.... Potom sa spamatate v 40tke ze ste si uzivali a nic nemate a moze byt uz neskoro.... ruky prec od tohoto novodobeho fenomenu...

slanykaramel

AzamatBagatov.Vsetko je mozne.No toto skor sedi na mna,nez na neho.Je to tazky introvert.Ale vsetko je mozne.Presne ako pises..