Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

"Kamaratstvo s vyhodami"

slanykaramel

Aliss.Dakujem ti.Vies,ja kym si s niekym nieco zacnem (je jedno,ci je to zena alebo muz,kamarat,kolega..),tak musim dotycnych ludi najskor spoznat.Ich navyky, zvyky,ritualy.Ja vsetko prilis riesim rozumom. Vsetko musi mat pre mna logiku.Aj keby len moju vlastnu. Analyzujem. Takto sa aspon zcasti chranim.Lebo viem aspon priblizne,co mozem od koho ocakavat.A potom aspon niesom nemilo prekvapena.Zranena. Mozno sa podla teba spravam ako typicka zena,ale je to iba preto,aby som ludi precitala.Napriklad,ked nasa komunikacia naberala na intenzite,boli tam uz dvojzmyselne narazky,aj eroticky obsah, vzajomne iskrenie-tak ja som isla k lekarke a nasadila som si hak.A to sme spolu este nic nemali.Az druhy mesiac od ich uzivania.Ale uz som vedela,tusila,ze skor alebo neskor k tomu pride.A chcela som byt pripravena.Dva dni po tom,ako sme spolu mali intimnosti-sa ma spytal,ze stale nato mysli,ze som mu vravela,ze nikoho ineho nemam a ze beriem hak?Tak sa ma pytal,ze ako to je?Ci niekoho ineho mam,alebo?Ja akosi nic nenechavam na nahodu,ked viem,nacom som a co mozem od koho ocakavat.A vzdy cakam skor to horsie.A to mi pomaha byt uvolnena,vysmiata. Spokojna a v pohode.

AzamatBagatov

On tam na teba nečaká, on tam loví. Vyzerá to že využíva klasicku metódu ako je na pokeci a iných portáloch bežne...ma viac učtov, ale len z jednoho hľadá, prezerá profily..ale loví, nahadzuje a píše z iných. Tak sa ti robí.Ten jeden akoze nepoužíva....proste vyzerá to že nebudeš sama ale naráža ešte ďalšie. Tak to gratulujem, pretože ak už hľadá popri tebe tak nieje s tebou v sexe spokojný. Ale ty si veľmi naivná neveríš faktom ale máš ružové okuliare...tu nepomôže žiadna rada, musíš si tým prejsť. A bude pochopíš alebo nie.

Aliss

Postupujes podla mna presne ako kamosky, co si dovrzali priatelstvo s vyhodami :) Uz hladas za vsetkym co on robi, nieco viac. Mas nastudovane a odpozorovane kedy sa prihlasil, dokedy tam bol, ze ta cakava, ze to, ze tamto. Mozes tvrdit, ako nie si citovo na nom zavisla, ale spravas sa ako typicka zena :) Namotavas sa. Zeny zvycajne nevedia mat taketo vztahy. A aj ked si to casto nevedia priznat, premyslaju nad danym clovekom viac, ako by bolo treba. Tym co ti pisem, ja nechcem zhadzovat. Len sa mi to tak javi :) Pytas sa na moznost vztahu, sledujes ho, dedukujes atd...nuz, prerasta to u teba jemne. On, kebyze chce klasicky vztah, tak sa narovinu o tom vyjadri. Ale evidentne nechce a vyhovuje mu maximalne sex s tebou. Mala by si si najma v sebe ujasnit, co vlastne chces. Ludia co isli do priatelstva s vyhodami ani len nepomyslia na dake dedukcie skrz prihlasenie sa na net, alebo na nejake myslienky v style "a mohlo by z toho byt nieco viac"? :) Ako nahle mas tieto myslienky, uz niekam smerujes. Kdezto sex s vyhodami je len vyhodny. Ale nema nejake smerovanie v ramci vztahu medzi dvomi ludmi. Ale tot len moj nazor :)

slanykaramel

himalajskasol,dakujem ti za nazor,ved ano, nechavam to volne plynut. Vies co je inak zaujimave?Ze denne,aj 9-10hodin na mna cakava na tom portali,cez ktory som ho oslovila.Poznali sme sa sice aj osobne,ale len zbezne.A bolo by vidiet,keby si tam vypisoval s inymi.Takze je tam iba prihlaseny a caka tam na mna.A ako viem,ze na mna?Lebo dovtedy,kym som ho tam neoslovila,som sledovala jeho navyky tam.Dovtedy tam chodil 1,maximalne 2razy do tyzdna na par minut vzdy doobeda kvoli mailom.A odhlasil sa.A ked sme si zacali spolu pisat,zacal tam byvat denne.Ked mu napisem,je hned online a reaguje okamzite, maximalne do par minut.Od posledneho nasho stretnutia som sa odmlcala.On tam vsak je prihlaseny denne.Iba prihlaseny. Ale naco tam na mna caka,ked mu ide iba o sex?

himalajskasol

Tak ono stať sa môže čokoľvek. Môžete po čase zistiť že by bolo fajn mať z toho normálny funkčný vzťah. Mozno ty si nájdeš niekoho iného a on z toho začne šalieť, lebo zistí o čo prisiel. Môže to byť aj naopak. No ako tu už bolo spomenuté, veľa neocakavaj, aby si nebola sklamaná. Nechaj to plynúť

Jabberwocky

Či už "one night stand" alebo "friends with benefits", oba môžu prerásť do vzťahu. Helen Fisher Explains Why Casual Sex Doesn't Exist: youtu.be

Aliss

Ano, poznam, dokonca nie jedno take priatelstvo. Nepoznam vsak takych, ktorym by to prerastlo do vztahu. Vyslo to tym, ktori si dali jasne pravidla a dodrzali ich. To znamena, ze fungovali len cisto na fyzicne. Ziadne spolocne vylety, ziadne tulkanie vecer pri telke, ziadne siahodlhe rozhovory, prosto stretko, nejaky pokec, sex a ahoj :) Nevyslo to tym, co zrazu zacali mat ocakavania, namyslali si cosi, jednoducho sa namotavali. Prirodzene, v pripadoch, ktore poznam to zacalo u zien. Z hladiska danosti a povahovych crt je to pre zeny normalne. Ale tym sa to samozrejme pokazilo, lebo nejake vyraznejsie city v tomto byt nemozu. Mozu, ak to tak citia obaja. Isto su pripady, kedy priatelia s vyhodami zacali tvorit par. Ale ja takych nepoznam :)

grckagrc

Kazdy vztah je v podstate kamaratstvo s vyhodami. Kazdy vztah by mal obsahovat priatelstvo, lasku a sex.
Cize aj kamaratstvo s vyhodami je vztah a zavazok, ci uz sa ich bojis, alebo nie. To, len zbabelci sa chcu zbavit zodpovednosti a myslia si, ze si zasukaju a finito.