Ahojte.Nikdy som nemala taketo nieco a chcem sa vas preto opytat,ze ci poznate niekoho z vasho okolia,alebo z okruhu znamych,kto taketo nieco najskor mal a prerastlo to casom napriklad do vztahu?
"Kamaratstvo s vyhodami"
Filip TT.Viem,co mi chces povedat.Moja kamaratka mi k tomuto celemu povedala zas opacny jej pohlad na vec,ze je to iba dobre,ze sa nechce viazat,lebo stretnem ineho-lepsieho a potom by som mala problem sa tohto zbavit :)) Ale tak ona je takato.. Ja sa praveze zavazkov dost bojim.Ci ide o vztahy,deti, rozne zivotne poistky, hypoteky. Ale su tam u mna aj tieto obavy,o ktorych mi pises ty.
Ja som sa mu uz par dni neozvala.A vidim,ze ma tam denne cakava-cez ten portal,kde si spolu piseme.Keby si pisal s inymi,je to tam vidiet.Iba tam denne na mna cakava.Ked sa mu niekedy,necakane ozvem-reaguje okamzite.Takze je vidiet,ze tam na mna caka.Ine zeny nema,to viem. Chapem aj ten jeho strach zo zien-po skusenostiach,ake s nimi ma. Iba som chcela asi pocut,ako taketo "vztahy" dopadli napriklad u inych.Ci mam cakat zly koniec,alebo sa obcas vyskytne aj happyEnd.Ale tak ja na rozpravky velmi neverim..
slanykaramel, nemusíš byť na ňom citove závislá,ale je cítiť, že si ho vážiš. A myslíš si, že z jeho strany je to voči tebe také isté.
Celé sa to zrúti v okamihu, keď ho raz uvidíš s nejakou inou. On Ti ju predstaví a bude si myslieť, že všetko je OK, veď Ti nikdy nič nesľuboval, práve naopak, hovoril Ti, že to čo je medzi vami, on za vzťah nepovažuje. Ty na to nebudeš môcť povedať absolútne nič.
Čítal som tu na fóre vyznania žien z tohto okamihu, boli aj dosť srdcervúce.
Krystalovy cukor.A aky je to normalny vztah?Bola som uz vydata.S inym tesne pred svadbou.A nedopadlo to dobre..
Filip TT. Neviem.Paci sa mi,je mi s nim dobre,rozumieme si,smejeme sa na rovnakych veciach.Som od neho starsia.Ja nechcem deti (preto ma aj zaujal-ze on uz dieta ma,takze svoje otcovske a rodicovske ambicie ma uz naplnene).Nie som od neho zavisla.Citovo.Zatial.Mam vela aktivit a zaujmov,stretavam sa stale s ludmi. Chodievam casto von s inymi ludmi.Nikdy som vsak takyto "vztah" nemala.Preto sa pytam, ako to vacsinou koncieva..
keby chcel vztah, boli by ste vo vztahu. takto ta ma len na sex a na vykecanie sa zo svojich problemov. je evidentne ze ty citis nieco viac, no on nie. nechce. cim skor z toho vycuvas tym lepsie pre teba. ved snad niesi nejaka zachranarka nestastneho chlapa, ci? ono je fajn vypocut ho polutovat a vyspat sa s nim. ale nema to perspektivu. Navyse ak ma problemy s alkoholom a liekmi, tak zrejme nieje vyrovnany. ty chces od zivota nieco viac, tak si hladaj podobne zmyslajuceho muza. vela stastia
Karamel si riadne mimo. Si nájdi normálny vztah.
Takyto vztah nevztah nikdy nemoze dopadnut dobre
slanykaramel, to sa pravdepodobne už stalo.
Dievocka,tohto sa prave obavam..
Dakujem ti Ovecka.Obaja sme nezadani. Denne si spolu piseme,denne na mna cakava a je prihlaseny tam,kde si spolu piseme.Alebo si napiseme sms. On ma osobne problemy.Ma 2r dieta.Zenaty nikdy nebol. O dieta sa prikladne stara od jeho narodenia-cez tyzden robi od rana 8h do 17-18h,potom si ide este zacvicit a k sebe,pripadne si sadnut do baru.. Vzdy piatok po praci si dieta vyzdvyhne a pondelok rano pred pracou ho vracia ex. Plati na dieta stedro.A vzdy ked nieco potrebuju, dobehne a riesi co treba,alebo nakupi,ide s nim k lekarom. Dovod,preco sa rozisli bol ten,ze jeho ex nadmieru pila,nechodievala domov ked spolu zili-flakala sa,nevedel kde je,je dost psych.labylna-chcela spachat samovrazdu. Aj teraz nanho ziarli.Ona zije u mamy. Museli to takto riesit,ze keby spolu ostali dalej byvat-tak by sa "pozabijali". On tento tlak (stale je pracovne vytazeny a volny cas-vikendy travi zas s dietatom sam,alebo s nim ide k svojej mame) obcas tlmi alkoholom,liekmi. Preto mi to aj povedal.Ze si musi najskor usporiadat svoj vlastny zivot,ze preto vztah nehlada a nechce,ale ze mu je so mnou dobre,rozumieme-vyhovujeme si. Vela sa spolu rozpravame (ze ho vypocujem, poradim mu.Bavime sa aj o tom probleme s pitim,s dietatom, praca,alebo len tak spolu kecavame o vsetkom moznom),prechadzky. Pozname sa tristvrte roka.Sex sme mali 2x,teraz v aprili