z akeho dovodu je ku mne kriticky?

Príspevok v téme: z akeho dovodu je ku mne kriticky?
povedatdost

Kazdy ma vzdy ci kamosky, ci rodina, pokladal za super babu,co vsetko vie, vsade bola, ukecanu, vtipnu, doma ma mali radi, bola som za mudre sikovne dievca, ucila som sa na jednicky, mala som prehlad, bola som poslusna, a vybrala som si partnera pred 3 rokmi. po velmi kratkej znamosti sme vhupli do vztahy uz ako dospeli, ale o to neide.
nebol taky az potom zacal byt etremne kriticky.
Som za chuderu
Kritizuje samozrejme vsetkych a vsetko, je to taky ten typ, ze ja mam pravdu, ostatni su sprosti od zaciatku taky bol neni nad neho,
kvoli nemu som sa naucila poriadne vyvarat, vypekat, poriadne upratovat, neznesie neporiadok, naucila som sa soferovat, vsetko iba kvoli nemu, lyzovat, korculovat, na tury chodim, predtym som nikdy nechodievala.
Vsetko pre neho. ALl for love.
kdesi ale nastala chyba, pretoze je prehnane kriticky, vsetko mu vadi, a stale kritizuje, pretoze on robi samozrejme vsetko dokonale.
pohadali sme sa v sobotu, a fakt som uz bola vypenena, nic mu nie je dobre, vkuse stale o tom istom, toto nie je dobre, hento. neviem dobre soferovat, neviem dobre pocitat, neviem hospodarit, neviem si najst super platenu pracu, chcela by som s nim uz aj velmi byvat, ale povedal mi na to ze by ma nezniesol lebo neviem poriadne varit ani upratovat :( to bol pre mna bod zlomu, kedy som si povedala fakt stacilo. Tak som nanho navrieskala, skoro som ho prizabila, neviem,ako vie byt taky nemozny. A on ze ked si to myslim,tak to poviem. Ta jeho hrubost a neotesanost nema hranic, pritom posobi v prestiznej firme na velmi dobrom a vysokom poste, neni nejaky dedinsky gadžo, aj ked sa tak chova.
Slubila som mu, ze mu upecem tortu na narodky, ktore ma o mesiac, povedal, ze a aku? krtkovu malu s jednou svieckou, sak ty nevies piect. Je pravda ze peciem iba raw kolace, nepecene, a nikdy som este sama epiekla,ale snazim sa zdravo a chutne piect, a urobila by som mu raw tortu klasicku velku, totalne ma zhadzuje.

Neviem co s tym , citim sa akoby ma fackal zakazdym. A toto u nas je permanentne, kazdy druhy den na tanieri

ladislava92

No jasne ty de**l asi preto, že poznám jednu známu čo sa kamoši s ferihitkou, (tu mala taky nick ta baba) A preto viem, ako to dievča dopadlo,a určite sem nepíše !! najprv si niečo over a potom komentuj drísty !

NoJasnee

ladislava92 - Ty to ako vieš, že sem nechodí ? Môže mať inú prezívku.
Všimni si zakladateľku. Radíte jej, že sa má rozísť, no si ona píše svoje. Tak buď je to nejaká naivná hlupaňa alebo fake.

Lollka

Ja som raz tiez mala takeho magora co ma len kritizoval. To som sa sprvoti velmi snazila, vzdy som mu navarila, on to vzdy ofrflal. Tak som mu potom varit prestala. Bola som s nim dokopy rok, potom som toho uz mala dost a rozisla sa s nim. U teba je to trochu ine ze tie prve dva roky boli asi pekne, asi na to teraz spominas a zelas si aby sa to vratilo. Ale ked nepomahaju dohovory, ked mu povies ako ti tym ublizuje uz sa to nikdy nevrati. Niektori sa vyfarbia az neskor ale inak su rovnaki. Zakomplexovani s potrebou si to vybijat na inych. Hovoris, ze ten tvoj od zaciatku ponizoval druhych, tam bolo fakt len otazkou casu kedy sa ty stanes jeho najvacsou obetou. Moj priatel skoro nikdy nikoho neohovara, aj v tom sa da na zaciatku vidiet co sa z neho moze vyklut.

povedatdost

Lolka
takychto magorov ako je on beha po svete vela. asi mi zavidi, ze ho v mnohom prevysujem aj co sa tyka rodinnych vazieb aj vyzaze a podobe.
chcela by som prelomit jeho komplexy a hlupe spravanie
praveze mal by mi pomahat, ale napr. ucil ma soferovat, niekolkokrat, ale nemam na to asi danost zhora, tak co ved raz sa to naucim dokonale
aj varit sa naucim perfektne aj piect, ale preco chce odo mna ked som mlada aby som uz sa zvrtala v kuchyni ako 50 rocna stara gazdina.
nepochvali,len hani vsetko co mu pride pod ruku
udajne som ja ta hlupana co nic nevie. tak mi je luto ako sa sprava. predstavy som mala take ze bude presne konat tak ako ty pises sa sprava tvoj. ale moj iba sundava

ladislava92

Čo ste tu už šecia na hlavu padlý?
prečo tu furt vypisujete chudinám babám že je ferihitka??? Veď tá sem nechodí bohvie či ešte žije vôbec !!!
dementi

povedatdost

vždy som bola hrdá žena, ale on ma o hrdosť pripravil.
no nie, predstav si neviem, prečo to robí. Som snád blbá? Ved taký nebol od začiatku, to iba posledný rok sa tak čudne správa. že mu všetko vadí a všetko kritizuje čo sa týka mňa. Nezažívam pokoj v tom vzťahu, hoci veľmi milujem, a vždy som bola sebaistá tak teraz nemám už hrdosť.Hoci ju veľmi chcem mať. Chápem, že sa správa neprístojne.Nie som s ním pre peniaze, mne ich nedáva, nebývame spolu.

JaTvojho

Povedatdost...
Možno ale tým sa správa ako hovädo , že v Tebe na rozdiel od týchto magorov, ktorým stačí čo si napísala, hoci ho vôbec nepoznajú, ani Teba, vidí možného životného partnera na ktorého má úplne iný pohľad. Predstavuje si človeka aspoň seberovného. Pretože ide o desiatky rokov spoločného života a pravdepodobne aj o vznik života nového v podobe detí. Tu zamilovanosť a iné sprostosti nemajú miesto. Tu treba dvoch zodpovedných samostatných rodičov, kde sa už nebudeme hrať na lásku a vášeň, ale príde realita a stereotyp. A aj tu sa treba s dôstojnosťou dožiť staroby, obklopený plodmi svojho života. Vnukmi. Podľa toho čo si napísala, vypočuj články pisateľov predošlých príspevkov, rozíď sa s ním, urobíš mu veľkú službu a zbavíš ho celoživotnej mory.

Lollka

Urcite nie si neschopna, nemusis vediet vypekat jak gazdinka s 20 rocnou praxou, aj snaha by sa mala cenit. A ver tomu zeby si nasla x muzov ktori by si to cenili a vychvalovali ta do nebies. Nemusis zostavat s niekym kto ta len ponizuje a vidi na tebe len chyby. Keby si spravila 100 dobrych veci a jednu chybu vsimne si len tu chybu a bude ta za nu ponizovat a nadavat ti do neschopnych. Jemu sa nikdy nezavdacis. Aj keby si isla na kurz pecenia a kurz horolezectva ani tak mu nebudes dost dobra a bude ta stale ponizovat. A preco? Pretoze je zakoplexovany. Z akeho dovodu to vie len on sam. Svoje nizke sebavedomie si zvysuje tym ze ponizuje druhych a hlavne teba. Sam sa potom na chvilu citi ako king. Zakomplexovany moze byt clovek aj s prestiznou skolou na vysokom poste, dobre zarabajuci, to s tym nic nema. Mozno si moc pekna, moc sikovna, ma pocit a frustraciu z toho ze ho v mnohych veciach prevysujes tak si to kompenzuje takto. Samozrejme nikto nie je dokonaly, kazdy ma nejake slabe stranky aj ty, napr. to soferovanie ci horolezectvo a to je voda na jeho mlyn. Keby ta lubil, tak by ti pomohol, ucil by ta soferovat, liezt, nie ponizoval. Moj priatel tiez lezie po skalach, ucil to aj mna a ked som mu raz povedala ze to uz robit nechcem, respektoval to a chodime len na tury a na ferraty. Ked som sa vyjadrila ze neviem dobre parkovat sam sa ponukol ze ma to nauci a aj ucil. Nikdy ma za nic nekritizoval len preto ze on vie nieco lepsie, naopak, snazi sa mi pomoct. Takto by to malo byt. Neostavaj s nim, zdepta ta a znicis si cely zivot, bola by ta skoda.

Kokoooos

Bez urážky, ale ty si sprostá alebo čo ? Prečo to robí ? No pretože je magor. Prečo asi ?
Ak to bude ďalej pretrvávať ? To snáď nemyslíš vážne. Si píš, že to bude pretrvávať, na 100%. Akože na čo čakáš ? Na fyzické útoky ? Na krajšiu chvíľu ? Tá nepride. Ba naopak, bude ešte horšia. Nemáš v sebe ani trochu sebaúcty, človeče.
Je jedno, že sa o teba vie dobre postarať, dobre zarába. Čo z toho, keď je to magor a takto sa k tebe správa ? Si s ním len pre peniaze a aby ťa zabezpečil ? Ak áno, nech sa páči. Ostaň s ním a pokojne znášaj ďalej jeho výstupy.
Ak nie si sprostá a máš aspoň trochu sebaúcty, rozíď sa s ním čo najskôr a nevyčkávaj.

Buď je to fake téma alebo je zakladateľka pitomá.