z akeho dovodu je ku mne kriticky?

Príspevok v téme: z akeho dovodu je ku mne kriticky?
povedatdost

Kazdy ma vzdy ci kamosky, ci rodina, pokladal za super babu,co vsetko vie, vsade bola, ukecanu, vtipnu, doma ma mali radi, bola som za mudre sikovne dievca, ucila som sa na jednicky, mala som prehlad, bola som poslusna, a vybrala som si partnera pred 3 rokmi. po velmi kratkej znamosti sme vhupli do vztahy uz ako dospeli, ale o to neide.
nebol taky az potom zacal byt etremne kriticky.
Som za chuderu
Kritizuje samozrejme vsetkych a vsetko, je to taky ten typ, ze ja mam pravdu, ostatni su sprosti od zaciatku taky bol neni nad neho,
kvoli nemu som sa naucila poriadne vyvarat, vypekat, poriadne upratovat, neznesie neporiadok, naucila som sa soferovat, vsetko iba kvoli nemu, lyzovat, korculovat, na tury chodim, predtym som nikdy nechodievala.
Vsetko pre neho. ALl for love.
kdesi ale nastala chyba, pretoze je prehnane kriticky, vsetko mu vadi, a stale kritizuje, pretoze on robi samozrejme vsetko dokonale.
pohadali sme sa v sobotu, a fakt som uz bola vypenena, nic mu nie je dobre, vkuse stale o tom istom, toto nie je dobre, hento. neviem dobre soferovat, neviem dobre pocitat, neviem hospodarit, neviem si najst super platenu pracu, chcela by som s nim uz aj velmi byvat, ale povedal mi na to ze by ma nezniesol lebo neviem poriadne varit ani upratovat :( to bol pre mna bod zlomu, kedy som si povedala fakt stacilo. Tak som nanho navrieskala, skoro som ho prizabila, neviem,ako vie byt taky nemozny. A on ze ked si to myslim,tak to poviem. Ta jeho hrubost a neotesanost nema hranic, pritom posobi v prestiznej firme na velmi dobrom a vysokom poste, neni nejaky dedinsky gadžo, aj ked sa tak chova.
Slubila som mu, ze mu upecem tortu na narodky, ktore ma o mesiac, povedal, ze a aku? krtkovu malu s jednou svieckou, sak ty nevies piect. Je pravda ze peciem iba raw kolace, nepecene, a nikdy som este sama epiekla,ale snazim sa zdravo a chutne piect, a urobila by som mu raw tortu klasicku velku, totalne ma zhadzuje.

Neviem co s tym , citim sa akoby ma fackal zakazdym. A toto u nas je permanentne, kazdy druhy den na tanieri

Povedatdost

Kritickz komentuje vsetko uz zacina aj vzhlad,ak nie som tip top upravena, uz komentuje kazdy pohyb.A mentoruje,ako mam robit veci lepsiem typ cloveka,co s nicim nie je spokojny,ekd urobi druhy ale iba on sam.Neznesiem takych ludi a ak to vude pretrvat tak sa rozidem.Ja som ta posledna zena,co dovolim,aby som bola pod papucpou.ja sa s nim uz stale na tom hadam.Ved inak je aj starostlivy,aj sa snazi,dobre zaraba,vie sa postarat. Mozno ale tym sa spravaa ko hovedo.
Takeho druheho chlapa nepoznam. Ani cloveka. Nechapem,preco to robi? Mozte mi to tu niekto objasnit?neviem prist na ten dovod.

Ovecky

No co ti poviem, dobre si pod papucou. To sa nechas takto dobrovolne buzerovat? Treba to jednoducho vymenit. Lebo o chvilu zacne komentovat tvoje oblecenie, vyjadrovanie, vzhlad a pomalicky sa prejde k vulgarnostiam a fyzickemu nasiliu. Vymen to, tovaru je dost:)

NaRovinu

Komentáre od Palo 9 si nevšímaj. Je to zakomplexovaný chudák, ktorý uráža len ženy.
Určite nie je chyba v tebe, ale v ňom. Radím ti, neváhaj a rozíď sa s ním čím skôr.

Povedatdost

Tie komentare niektore...ludia mreem z vas.Chyba je vp mne?tak ale aka?uz aj nad tym som uvazovala,ale neviem kde?ked chcem viem vylestit dom,viem chutne navarit,je pravda,ze soferovanie mi velmi nejde,ale snaha by sa mala cenit,nie som horolezkyna ako on,ale toez sa snazim.no nie som vyzdvihovana, som utapana pod zem...a stale trvam, na svojom.ked sa k nemu tak nespravam,preco ma potrebu psrtner ma sundavat.A ked aj sundava,tak by mohol preberat slova!A nie jak z mastale keby vysiel

ped

Však keď vie byť taký kritický, tak nech sa stane kritikom. Nech mu za to aj platia a nech kritizuje všetko, čo sa mu nepáči a teba nech vynechá z hry alebo nech vety štylizuje jemnejšie. A on v tom meste vychodil osobitnú školu, lebo sa pomýlili a dali mu zlý posudok? Mal na to, tak ju vyštudoval! Mala by si ho za to obdivovať a nie ho haniť!

Palo 9

Čo ak má tvoj partner vo všetkom pravdu, len ty tu zo seba robíš takmer dokonalú a obeť ? Ty si nám to podala len zo svojej strany, ale ktovie, ako je to v skutočnosti...

Palo 9

Same, fifleny tu už v komentároch nabadajú na rozchod, pritom partner autorky je ako väčšina žien - sú panovačné, kritické, nesebakritické atd.(vtedy je to, samozrejme, normálne), ale ked je vo vzťahu dominantný muž, už je zle a fifleny ho tu označuju za tyrana...

povedatdost

Apokryf napísal si to tak pekne až mi ľúto prišlo, krásne hovoriš o svojej žene:( je úchvatná, keď hento dokáže, bez výhrad ľubiť. To moje niečo,ako si to správne nazval, nevie nic z toho

aj ja som sa uz zamyslala, ze ci chyba naozaj nie je vo mne, ze by som fakt bola taka neschopna a nic neviem poriadne a on kedze uz mu ruzove bryle spadli, tak to vidi avyhadzuje mi to na oci? Aj ked teda strasne neokrochanym sposobom. Mal by sa vo vyjadreniach miernit, ved sme par :(