z akeho dovodu je ku mne kriticky?

Príspevok v téme: z akeho dovodu je ku mne kriticky?
povedatdost

Kazdy ma vzdy ci kamosky, ci rodina, pokladal za super babu,co vsetko vie, vsade bola, ukecanu, vtipnu, doma ma mali radi, bola som za mudre sikovne dievca, ucila som sa na jednicky, mala som prehlad, bola som poslusna, a vybrala som si partnera pred 3 rokmi. po velmi kratkej znamosti sme vhupli do vztahy uz ako dospeli, ale o to neide.
nebol taky az potom zacal byt etremne kriticky.
Som za chuderu
Kritizuje samozrejme vsetkych a vsetko, je to taky ten typ, ze ja mam pravdu, ostatni su sprosti od zaciatku taky bol neni nad neho,
kvoli nemu som sa naucila poriadne vyvarat, vypekat, poriadne upratovat, neznesie neporiadok, naucila som sa soferovat, vsetko iba kvoli nemu, lyzovat, korculovat, na tury chodim, predtym som nikdy nechodievala.
Vsetko pre neho. ALl for love.
kdesi ale nastala chyba, pretoze je prehnane kriticky, vsetko mu vadi, a stale kritizuje, pretoze on robi samozrejme vsetko dokonale.
pohadali sme sa v sobotu, a fakt som uz bola vypenena, nic mu nie je dobre, vkuse stale o tom istom, toto nie je dobre, hento. neviem dobre soferovat, neviem dobre pocitat, neviem hospodarit, neviem si najst super platenu pracu, chcela by som s nim uz aj velmi byvat, ale povedal mi na to ze by ma nezniesol lebo neviem poriadne varit ani upratovat :( to bol pre mna bod zlomu, kedy som si povedala fakt stacilo. Tak som nanho navrieskala, skoro som ho prizabila, neviem,ako vie byt taky nemozny. A on ze ked si to myslim,tak to poviem. Ta jeho hrubost a neotesanost nema hranic, pritom posobi v prestiznej firme na velmi dobrom a vysokom poste, neni nejaky dedinsky gadžo, aj ked sa tak chova.
Slubila som mu, ze mu upecem tortu na narodky, ktore ma o mesiac, povedal, ze a aku? krtkovu malu s jednou svieckou, sak ty nevies piect. Je pravda ze peciem iba raw kolace, nepecene, a nikdy som este sama epiekla,ale snazim sa zdravo a chutne piect, a urobila by som mu raw tortu klasicku velku, totalne ma zhadzuje.

Neviem co s tym , citim sa akoby ma fackal zakazdym. A toto u nas je permanentne, kazdy druhy den na tanieri

Apokryft

Ako zistís že ťa niekto milije?
Ten kto ťa miluje vidí v tebe väčší potenciál ako ty sama.
Keď urobíš chybu vie sa nad ňou povzniesť aj keď teba to mrzí.
Nerobí nič o čom vie že by ti ublížilo.
Rešpektuje tvoj názor aj keď s ním nesúhlasí
Povzbudzuje ťa keď to najviac potrebuješ
Stará sa o teba keď si chorá.
Hladká ťa keď si smutná
Stoji pri tebe keď iný už sa odvrátili
Mohol by som pokračovať ale len som z hlavy opísal čo premňa robí moja manželka už viac ako 20 rokov mám sa od nej čo učiť dnes by som nebol tam kde som teraz nebiť jej.
Vyber si takého partnera o ktorom môžeš povedať niečo podobné .

pestrec

co s tym?
Moja no rozchod co asi? Nechces nim predsa travit cely zivot plny kritika bez pochvaly ci?
Mozno je chyba ozaj v tebe, tazko povedat ked ta nepozname..