Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo je život

Príspevok v téme: Čo je život
whoami

Caute vysvetli mi prosím niekto aký zmysel má život? :)
A teraz nemyslím to, že je zmysel žiť pre rodinu, kariéru atd..
proste aký je zmysel žiť, načo tu sme, kto nás stvoril ( na boha neverím )

A proste mám pocit že kebyže zomriem tak sa to všetko vysvetli.. po smrti je niečo určite.. ale možno aj nie. Možno je to tak ako so zvieratami.. proste zomrieš a HOTOVO.. kolobeh života .. kvoli tomuto mi je často smutno, keď si pomyslím že po smrti už nič nie je.. ale je to tak podľa mňa. A čo by malo byť? Nič.

Ale vo vesmíre nie sme podľa mna sami . Dúfam že nás z vesmíru niekto navštívi ..

Pretože podľa mna určite ľudia nie sú najvyspelejšie bytosti. Určite vesmír pod kontrolou ľudia nemajú. :D

A občas mám aj take myšlienky že to, na čo sa pozerám do zrkadla nie som ja. Že to je niekto iný.. a niekedy mi prepne tak, že vymazem všetky soc.siete, všetky fotky, všetky správy ,proste všetko týkajúce sa mna a chcem sa zabiť. Aby sa na mna jednoducho len zabudlo.

A v minulosti som depresiu mala ale podľa mna depresia s týmto nemá nič spoločné..

Prosím vysvetlite mi niekto ten skurveny zmysel zivotaaa. Dik.

whoami

Neverím v Boha a nikdy nebudem. Prečo by mal existovať práve ten Váš boh keď je na svete veľa dalších náboženstiev? Ajtak v boha veríte len preto, lebo ste tak boli vychovaní. Narodili ste sa v takej spoločnosti. Veď predsa tu všetci uznávajú v boha takze musíte aj vy. Keby sa narodite niekde inde, verili by ste v to náboženstvo aké tam majú oni.

podľa mna je to tak že po smrti nie je už nič.

Tomas12345

Ako to myslis ze na zem sa inkarnuju duse v urcitom stadiu zivota ? To znamena ze duse ziju cast svojho zivota niekde inde a potom cast zivota ziju tu na Zemi ? Ak by bolo tomu tak potom by muselo existovat velke mnozstvo duší ktore si pamätaju zivot na inych planetach nie ?

Hovoris ze Boh stvoril ine bytosti aby nas pripravovali na dalsiu etapu života. Ako nas pripravuju na dalsiu etapu ked nas unasaju a robia na nas geneticke experimenty ? Ako nam to pomáha v pripravení sa na dalsiu etapu?

Apokryft

Ps.Keby všetko bolo nechané len na nás už by sme sa davno vyhubili!Čo sa aj stalo už mnoho krát......Takto sa to trochu vždy oddiaľuje .

Apokryft

Poviem ti ale ber to z velkou rezervou!!!V tvorčom sistéme boha máme mi svoje miesto
Ale aj mimozemšťania.Na zem sa inkarnujú duše v určitom štádiu svojho života aby sa poučili na vlastných chybách.Zem je najlepšie ale zároveň asi najťažšie miesto pre fizyckú úroveň.Aj na iných planétach sú bytosti ale v inom štádiu bytia.Vidíš ako môžem dalej vysvetlovať keď už teraz pozeráš a........neveríš.Ale ak nahodou ano tak idem ďalej.Boh vesmír univerzum transcendentum volajme to ako chceme všetko stvoril a stvoril aj takéto bytosti aby pripravovali ľudstvo na ďalšiu etapu života.čiže nie oni potrebujú nás ale mi ich a to naozaj.Inak bavme sa o veciach ktoré nás spájajú a navzájom si vieme pomôcť.Zaujímam sa o veci medzi nebom a zemov viac ako 20 rokov.Nemoenim sa z nikým dohadovať.ps.Inak knižky od denikena sú zaujímavé .Nie zo všetkým súhlasím ale na to s aby som niečo odsudzoval najskôr musím dokonale poznať to je môj názor.

Tomas12345

Ok nebudem ta parafrazovat ale stale si mi nevysvetlil naco potrebuju nas geneticky material ? Preco si nespravia milion kopii ? Preco su odkazany od neustaleho unasania ludi ?

Apokryft

Niektoré veci sa musia diať fyzicky.Čiže na materialnej báze.Aj keď ich život možno nieje fyzický a zmaterializujú sa len v nasej slnečnej sústave.Nemusíš ma parafrázovať viem čo som napísal.Písal som to veľmi ale že veľmi opatrne.lebo ludia ktorý o tom nemajú ani ponatia budu aj tak len rýpať a chytať za slovíčka.Prosím nedávaj mi otázky lebo ak o tom nič nevieš každá moja odpoveď bude znieť divne a nepochopeno .

Tomas12345

Apokryft : (Navštevujú nás od dávnovekov.Učili ludí už odpradávna.Najviac však neskazené ludské kmene.Ktoré neboli pokazené civilizáciou.Zasahovali a zasahujú do rôznych udalostí na našej planéte.Sem _ tam si niekoho zoberú aby mohli získať gen.materiál.prispôsobiť dna na ďalšie obdobie atď .Je toho veľa a je aj veľa dôvodov prečo o tom ludia niesu informovaný.Toto nieje sranda !!!!!)

A načo je mimozemstanom potrebný nas geneticky material ? Preco si skratka nezoberu jedneho cloveka a z neho neurobia tísicky kopii ? Ak maju taku technologiu ktora im umoznuje medzihviezdne lety, tak ako to že su v genetickom inzinierstve na takejto obmedzenej urovni ?

Apokryft

Navštevujú nás od dávnovekov.Učili ludí už odpradávna.Najviac však neskazené ludské kmene.Ktoré neboli pokazené civilizáciou.Zasahovali a zasahujú do rôznych udalostí na našej planéte.Sem _ tam si niekoho zoberú aby mohli získať gen.materiál.prispôsobiť dna na ďalšie obdobie atď .Je toho veľa a je aj veľa dôvodov prečo o tom ludia niesu informovaný.Toto nieje sranda !!!!!

Tomas12345

Whoami: Zivot má zmysel jedine vtedy ak existuje posmrtný život. Ak neexistuje posmrtný život potom je všetko viac menej zbytočné. Dobre to vyjadril biblický Kazateľ, ktorý prirovnal pozemské radovánky ku zbytočnostiam.

Nevieme na 100% ci existuje posmrtny zivot. Sú určité indíciie ktore tomu napovedajú, že niečo vyššie predsa len existuje, avšak nedá sa to dokázať so 100% istotou. A možno to takto aj má byť. Možno je celý život len taka skuska. Skuska v ktorej sa zistuje ako sa bude človek správat, či podriadi svoj život viere, alebo sa rozhodne pre pozemske veci. Máme teda slobodný výber sa rozhodnut, pre ktoru variantu sa rozhodneme. Kebyže vieme na 100% že existuje posmrtny zivot tak uz by neexistovala slobodná vôla, lebo by sme dopredu vedeli ako to celé je. Už by potom život nebol skúška.