Bolesť hlavy a únava

Príspevok v téme: Bolesť hlavy a únava
Anonym2499

Zdravím, pekný deň prajem.
Už niečo cez týždeň mám problemy s tupou bolesťou hlavy, momentálne cítim ako keby tlak na čele a pri očiach, sem tam mi tá bolesť strelí ku spankom alebo aj inde tak pichľavo, bojim sa aby nešlo o nádor ktorý by mi tam tlačil. Celkovo ma tak jemne pobolieva hlava, hlavne v prednej časti, Bývam častejšie unavený, zývam častejšie, najviac to asi cítim nad očami taky tlak. Aj oči ma sem tam tak štipu ako keby boli unavene. Bol som u obvodnej, tá mi zmerala tlak, povedala že všetko fajn no ale problemy mam stále. Taktiež som alergik, momentálne neužívam lieky, môže to byť aj tym? Taktiež beriem lieky na psychiku, sulpirid a magrilan. Myslíte si že môže ísť o niečo vážnejšie?

Koliesova

prosím ťa, pozeraj menej seriálov a filmov z lekárskeho prostredia :) nie každá opakovaná bolesť hlavy musí znamenať, že máš nádor na mozgu. vlastne je to veľmi nepravdepodobné ;) isto je len dobré ak zájdeš k doktorovi ale prosím ťa nestresuj sa hneď takýmto predstavami.

Drawethree

Proste sa mi vkuse zýva, cítim sa slabo, tlak na hlave, pri očiach a sem tam jemné pichanie v hlave, bojím sa aby nešlo o nádor.

Anonym2499

Neviem zrovna či za to môže magrilan keďže mi nerobil 3 mesiace žiadny problem. Kávu pijem, teraz síce po menej ale nemyslím si že zrovna tá by mi pomohla.

hurmikaki

zmerala ti tlak a povedala: "všetko fajn" ???????
WTF??!!
a ten tlak si mal kolko???
lebo mne môže povedať pri meraní tlaku ked mam hodnotu 100/60
"všetko fajn" ale teda fajn to nie je, kedze ten tlak mam po vypiti dvoch káv a predtym som mávala 120/70 a zrazu mam nizky...

+ aj to tvoje zývanie.
→ všetko nasvedčuje tvoju že máš nizky tlak, aj tie tlaky na oči od unavy, to mavam aj ja...
liečba: daj si kávu...