a ja ze som idi..

Príspevok v téme: a ja ze som idi..
Tutanchamon_xD

Uz mi dosli vsetky nervy. Este sa cudujte ako sa spravam ja, ked ku mne sa nikto nesprava pekne. Spominal som minule babu 30 rocnu s ktorou som mal zmenu a zdoverila sa mi, ze sa jej nechce zit a este som jej hovoril aby to tak nebrala a rozpravali sme sa. Dnes som si ku nej sadol lebo som striedal kolegynu a dvakrat sa na mna otocila a zacala sa na mne smiat a bolo vidno ze sa pekne bavi.

Ja ako hlupak som este z nej bol smutny ako moze take mlade dievca mysliet na smrt a bolo mi jej luto a ona sa na mne ide ujebavat este sa na mna aj pozerala. Ani som sa neotocil. Mam kolegu ktory je trosku postihnuty a sedel pri nej tiez a ani nepipla a na mne sa zacala bavit neskutocne.

A ja ze hadzem vsetky baby do jedneho vreca. Co kurva robim tym ludom a nie len zenam ze sa na mne maju potrebu pobavit ? To vyzeram az tak inak ako ostatni ludia ze som na pobavenie ? Ja to uz cele mozem fakt osrat. Radsej byt naozaj sam bez nikoho a doma sediet cele dni. Uz mi dosli naozaj vsetky nervy.

Tutanchamon_xD

Boze kto tu hovori o tom, ze chcem babu do prdele ??? To si fak nepochopil co som pisal ? Co vkuse riesite vztah ? Ja vztah nechcem !!!!!!

Anonym_93436

Oh nie , ona sa na tebe smiala , katastrofa , ako muselo ti to neskutočne ublížiť , prepáč , úplne s tebou cítim tu bolesť.
Prestaň plačkať a trocha sa už daj dokopy lebo z zdravie.sk bude tutanchamonov denník .. prekliaty archeológovia .. že ťa museli práve oni vykopať , ehm.
Neviem čo stále čakáš od ľudí , že k tebe budu dobrí až sa sami z kože zoderú ? ...
Dám ti skvelú radu .. zamakaj na svojej psychike. S tým ako sa meníme prichádzajú do nášho života noví ľudia ktorý nás zase posúvajú ďalej a ochádzajú tí starí. Lenže keď stále stagnuješ pod tými svojimi komplexmi že ťa žiadna nechcela tak sa ti ani nedivím.
Postav sa sám , vybuduj sa v samote , v bolesti a utrpení a ver mi , už nič ťa len tak nepoloží. Chce to poučiť sa a zahodiť minulosť , just začať znovu.
Ok ani ja som ešte nemal vzťah a čo sa mám zrútiť z toho ? Ta pravá sa nájde a do vtedy idem deň čo deň samodeštrukcia do takého bodu aby som objavil svoje slabiny a zacelil ich. Znova , znova a znova , stále je na čom pracovať. Ver mi , stojí to za to. Spoznal som vďaka tomu skvelých ľudí. Predsa je to naozaj fakt že človek akoby vyžaruje svoje myslenie alebo ako to povedať a tým si aj priťahuje správnych ľudí ...