a ja ze som idi..

Príspevok v téme: a ja ze som idi..
Tutanchamon_xD

Uz mi dosli vsetky nervy. Este sa cudujte ako sa spravam ja, ked ku mne sa nikto nesprava pekne. Spominal som minule babu 30 rocnu s ktorou som mal zmenu a zdoverila sa mi, ze sa jej nechce zit a este som jej hovoril aby to tak nebrala a rozpravali sme sa. Dnes som si ku nej sadol lebo som striedal kolegynu a dvakrat sa na mna otocila a zacala sa na mne smiat a bolo vidno ze sa pekne bavi.

Ja ako hlupak som este z nej bol smutny ako moze take mlade dievca mysliet na smrt a bolo mi jej luto a ona sa na mne ide ujebavat este sa na mna aj pozerala. Ani som sa neotocil. Mam kolegu ktory je trosku postihnuty a sedel pri nej tiez a ani nepipla a na mne sa zacala bavit neskutocne.

A ja ze hadzem vsetky baby do jedneho vreca. Co kurva robim tym ludom a nie len zenam ze sa na mne maju potrebu pobavit ? To vyzeram az tak inak ako ostatni ludia ze som na pobavenie ? Ja to uz cele mozem fakt osrat. Radsej byt naozaj sam bez nikoho a doma sediet cele dni. Uz mi dosli naozaj vsetky nervy.

Jana Lukacova

Tutanchamon_xD:

....v dotyčnej slečne to, že sa Vám zverila vyvolalo jej vlastnú zraniteľnosť. Tým však, že nechce čeliť tomu, čo prežíva (bolesť a smútok, ktoré cíti), začala vyvádzať a terčom ste (aj) Vy (keďže viete o nej to,čo ona sama nechce prijať), je to jej forma úniku...

Na druhej strane zmena jej správania vo Vás vyvolala tiež emočnú odozvu, s ktorou ste sa tiež nevysporiadal a "vyvádzate" po svojom...Ak budete čeliť tomu, čo Vás samého trápi (prejavíte svoj hnev a smútok), uvidíte jasnejšie, že to, čo robí nie je o Vás, ale o nej samej, tak ako kedysi o spolužiakoch...

Tutanchamon_xD

Ale to fufnanie robim schvalne, ked zistujem ci nemam plny nos :D Ale dychat sa mi nedycha najlepsie ked som bol maly tak som spadol nosom na lavicku a od vtedy mam na nose mensi hrb ale to uz mam roky.

A hej nemam skusenosti s nicim, takze preto riesim vsetko. Preto som riesil co sa na mne smiala lebo to mam vsugerovane este od strednej, kde to iste robili spoluziaci, kori mi v tom case robili mensie peklo v skole.

Aliss

Tutan a ty mas prosim ta kolko? :D toto co riesis, mi krasne pripomenulo mna v 15tich :D Ked som si vztahy, pohlady, situacie vzdy inak vylozila ako v skutocnosti boli. Mohlo za to malo zivotnych skusenosti. Tebe chybaju tiez. Ak chces vediet, co ma clovek v hlave, spytaj sa ho. Lebo s malo zivotnymi skusenostami si kazdy kolegynin prd nejak vysvetlovat a vztahovat na seba, je najlepsia cesta do "pekla" ;) Ty po nej nepozeraj v style "to co bolo moja", lebo nemas pravo ju sudit. Nech sa hra aj na Armagedon, ak jej to sposobuje radost, tak co? :) Musis sa naucit prijimat ludi a nechat ich slobodne zit. S ich podivnostami, smiechom, nazormi. Az toto zvladnes, uvidis ze aj teba budu presne tak prijimat. Nie vsetci ja svete, mysliet si toto by bola utopia. Prijimat ta budu rovnako vnutorne slobodni, stastni a vyrovnani ludia :) Je to neustala energia. Co das, to sa ti aj vrati.

Tutanchamon_xD

Neviem co si mysliet. Pretoze ked som ju spoznal bola v pohode. Pokecali sme si a zverila sa mi ze sa jej nechce zit a ze ma problemy s rodicami a preto byva sama. Potvrdil mi to aj kolega, ktory s nou sedava najviac. Nema rada nadavky, tak som jej slubil, ze pred nou nadavat nebudem. Ked som sedel vedla nej, tak mi jeden den ponukla mandarinku ci by som chcel. Nechcel :D je pravda, ze ja som sa jej nikdy neprihovoril prvy ale vzdy ona. Viacmenej som ju ignoroval a preto sa uz na mna ani len nepozrie co predym robila castejsie, co zase nejdem brat ako znak toho, ze ma chce lebo sa pozera aj po inych vsak nato ma oci. Ale viem, ze sa zasmiala namne ked som raz vedla nej sedel a fufňal som nosom, ze jej to prislo vtipne a zasmiasli sme sa na tom obaja. Neviem ci som to nerobil aj vcera a preto sa zacala smiat a pozerat na mna. Asi si myselela ze zareagujem ale som ju ignoroval ako vzdy. Taktiez si stala pred ventilator a zacala si tam rozhadzovat vlasy akoze Titanic islo o srandu ale ja som sa pozrel na nu asi tym slosobom ze tebe musi dobre cvakat moja. Neviem no na 30 rocnu zenu mi to neprislo funny. Taktiez sedela na zemi ked som prisiel z prestavky a smiala sa a este sa aj prevratila pozeram, dobre no.

Aliss

Tutanchamon, kym si neuvedomis, ze v TEBE samom je cosi v neporiadku, bude tato situacia u teba pretrvavat. To ako sa o tebe ludia spravaju, je odrazom tvojho vnutra. Navonok tu sice posobis tak, ze mas dostatok sebavedomia a si hrozne nad vecou, ale osobne tomu neverim :) Vsetko pokladas za utok, takze nad vecou nie si. Zeny hadzes do jedneho vreca, zo svojich problemov obvinujes druhych, co tak isto nie je znakom vyspelosti :) Pokojne mozes aj toto brat ako "zensky utok na teba", ale ver tomu, ze sa ti to snazim len nejak vysvetlit. Nehovorim, ze mam patent na tieto veci, len viem, ze ak mam nejake problemy, pozriem sa do svojho vnutra, co je tam zle a az potom na druhych. Dalej, aky mas vztah s vlastnou matkou? Ake bolo tvoje detstvo?

Tutanchamon_xD

A neviem co si o nej mysliet. Zase som makky a obvinujem seba, ze som jej v duchu nadaval neopravene. Ona je trosku svojska a musim to tak asi brat. Akurat slapem do roboty peso aby som si trochu precistil palicu.

Tutanchamon_xD

Preto zmyzla moja tema s kolegynami, pretoze mi dokocna uz aj zabanovali IP adresu, takze nemozem prispievat z domu :DDD

Apokryft

Možno to nieje o tebe.Môžeš si mysleť môžes si byť istý na 100% ale pokial ti nepovie ,ze pocuvaj ty mas to a to tak su to len tvoje dohady a nicis len sam seba!Ak by ti aj povedala nieco co jej je vtipné tak co ved to je len jej pohlad .Mozno je krava a jej nazor je uplne bezcenny a ty sa znizujes na uroven cloveka ......