Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

a ja ze som idi..

Príspevok v téme: a ja ze som idi..
Tutanchamon_xD

Uz mi dosli vsetky nervy. Este sa cudujte ako sa spravam ja, ked ku mne sa nikto nesprava pekne. Spominal som minule babu 30 rocnu s ktorou som mal zmenu a zdoverila sa mi, ze sa jej nechce zit a este som jej hovoril aby to tak nebrala a rozpravali sme sa. Dnes som si ku nej sadol lebo som striedal kolegynu a dvakrat sa na mna otocila a zacala sa na mne smiat a bolo vidno ze sa pekne bavi.

Ja ako hlupak som este z nej bol smutny ako moze take mlade dievca mysliet na smrt a bolo mi jej luto a ona sa na mne ide ujebavat este sa na mna aj pozerala. Ani som sa neotocil. Mam kolegu ktory je trosku postihnuty a sedel pri nej tiez a ani nepipla a na mne sa zacala bavit neskutocne.

A ja ze hadzem vsetky baby do jedneho vreca. Co kurva robim tym ludom a nie len zenam ze sa na mne maju potrebu pobavit ? To vyzeram az tak inak ako ostatni ludia ze som na pobavenie ? Ja to uz cele mozem fakt osrat. Radsej byt naozaj sam bez nikoho a doma sediet cele dni. Uz mi dosli naozaj vsetky nervy.

Tutanchamon_xD

Aja ty si asi jediny clovek, ktory vie poradit a nemusis ma ani urazat a mozno vies ako sa citim. Mozno si v hlave hovoris o mnne nieco ine ale to je uz na tebe. Aj tak dakujem.

Aja112

Kasli na nu..zbytocne si kazis cely den ked budes stale o tom premyslat. Nabuduce bud silny a povedz jej svoje :-) nenechaj sa.

Tutanchamon_xD

to je jedno co napisem aj tak vzdy je vsetko proti mne. Aj keby som napisal, ze po mne ludia hadzu odpadky aj tak by som bol kkt ja ako inak.

kovmetal

Jezis Tutanchamon ty si pripad...
Permanentne tu nieco riesis a stazujes sa a stazujes...
Nemas robotu, nedobre, mas robotu nepaci sa ti, robotu neriesis riesis kolegyne, neriesis kolegyne riesis vztahy...vsak z teba taka depka ide ze az...
Stale len stazujes a stazujes a nic ti nieje dobre.
Ktora by ta chcela ked sa nevies smiat,bavit, nejde z teba radost, energia, sila zit, sebavedomie len depka? Ktora?
Len sa lutujes a lutujes a stazujes ako male decko. Sa vzchop clovece ved takych muzov zeny nechcu. Zeny chcu samcov co sa vedia o ne postarat, bavit ich, vedia im pomoct a ty? Ved ty si dusevna troska bez energie zit. No ktora ta bude chciet? Si ako uplakane decko...
Obliat ta ladovou vodou aby si sa nakopol..
Takeho nesebavedomeho ufnucaneho kvazi muza nechce ziadna normalna baba. Este by od teba depku chytila. Aspon masturbujes? To.len tak off topic ;-)

Tutanchamon_xD

Uz davnejsie som pisal, ze vztah nechcem a za tym si stojim a mam na to svoje dovody. Hej ale ja som totalna truba a slabko. Mne jej bolo luto a to som ju poznal par dni a ona sa mi zacne smiat do ksychtu len tak. Clovek vie posudit o aky smiech ide ci sa clovek smeje len tak alebo na niekom. Nerozumiem co daktorym ludom robim. Rano sa nevedela ani len odzdravit.

Ale uz ma tymto ozaj vytocila. Ku mne sa nikto ako ku koko...vi spravat nebude. Len nech sa este raz zasmeje na mne ked tam budem sediet, tak uz nebudem drzat hubu. Ako ludia ku mne, tak ja k nim.

a_dr1a

Ahoj. Dobre si identifikoval jej smiech? Myslim, ci to nebol priatelsky usmev, usmev vyjadrujuci sympatie ai, alebo ci sa s niekym o niecom prave vtedy nebavila a smiech bol uz len toho pricinou. No ak nie, tak si si to mal s nou hned vtedy ujasnit. Priamo. Ako si to aj sem napisal. Lebo "problem" mas s nou, nie s nami. A ak si to nechcel riesit priamo s nou aj pred ostatnymi, tak si si to mal s nou vydiskutovat ujasnit medzi 4 ocami. Ona by videla ze si Chlap a nenechas si po sebe "skakat", a aspon by si si urcil hranice do buducnosti, nez to takto dusit v sebe

Aja112

Tutanchamon_xD: je mi jasne ze sa ku tebe zle spravaju..a preto sa aj ty tak spravas..no a inak neviem preco sa tak na tebe bavila...ci vyzeras inak ze sa na tebe ludia bavia? No to netusim preco to robia...mozno zosaleli :-D a ano uz si spominal ze nechces vztah..to ani ja. Ked som sama som stastna a ked niekoho mam tak som smutna :-D proste to tak je. Ja musim byt proste sama :-D.

Anonym_93436

Čítal som tvoje iné príspevky a komentáre. Vážne mi chceš tvrdiť že to nie je o tom ? No ok dajme tomu že kúzelne zrazu nechceš vzťah tak čo furt plačeš ? ... Tak sa ľudia správajú hrozne .. nezajem , či ma tými svojimi názormi nakŕmia a utíšia mi bolesť ? Ignor a idem životom ďalej.
Nájdu sa dobrí ľudia a nájdu sa aj zlí ľudia ... ako vravím chce to makať na tej psychike a natrafíš na tých správnych.