Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

a ja ze som idi..

Príspevok v téme: a ja ze som idi..
Tutanchamon_xD

Uz mi dosli vsetky nervy. Este sa cudujte ako sa spravam ja, ked ku mne sa nikto nesprava pekne. Spominal som minule babu 30 rocnu s ktorou som mal zmenu a zdoverila sa mi, ze sa jej nechce zit a este som jej hovoril aby to tak nebrala a rozpravali sme sa. Dnes som si ku nej sadol lebo som striedal kolegynu a dvakrat sa na mna otocila a zacala sa na mne smiat a bolo vidno ze sa pekne bavi.

Ja ako hlupak som este z nej bol smutny ako moze take mlade dievca mysliet na smrt a bolo mi jej luto a ona sa na mne ide ujebavat este sa na mna aj pozerala. Ani som sa neotocil. Mam kolegu ktory je trosku postihnuty a sedel pri nej tiez a ani nepipla a na mne sa zacala bavit neskutocne.

A ja ze hadzem vsetky baby do jedneho vreca. Co kurva robim tym ludom a nie len zenam ze sa na mne maju potrebu pobavit ? To vyzeram az tak inak ako ostatni ludia ze som na pobavenie ? Ja to uz cele mozem fakt osrat. Radsej byt naozaj sam bez nikoho a doma sediet cele dni. Uz mi dosli naozaj vsetky nervy.

Ivkatinka

Moznosti je neskutocne vela. Neviem sice z akeho mesta si, takze nejake konkretne napady a atrakcie ti asi nepoviem . Taktiez neviem ake mas hobby. Ale take vseobecne ako : cestovanie, turistika ( to teraz je take krasne pocasie,ze je normalne hriech sediet vo vnutri) , ak ta bavi bicyklovanie, navsteva nejakych hradov, pamiatok, korculovanie, ist na nejaky zapas( ak ta bavi sport) , popripade ist len tak do mesta, sadnut si a sledovat druhych ludi, alebo sadnut si do parku a citat knihu... Moznosti je vela :) Niekedy je aj fajn cestovat sam, lebo clovek je viac otvoreni konverzacii s inymi ludmi. A predsa, mozes stretnut fajn ludi s ktorymi si budes rozumiet,budete zdielat rovnake nazory. Len sa netreba bat prihovorit, napr mna to vzdy velmi potesi, ked napr sedim v parku alebo vo vlaku a niekto sa mi prihovori. A nemas nejakych kamosov, ktorych by si vytiahol von? :-)

Tutanchamon_xD

Trosku odbocim od temy. Sedim teraz na stolicke a cakam kym pojdem zase do nocnej a rozmyslam, ze sa blizi Leto a ci mate napady ako travit letne dni sam ? Co sa podniknut ?

Jana Lukacova

vraiment:

titulovanie (slečna/pani) je v téme to najmenej podstatné...status alebo vek so zrelosťou, ani s hodnotou človeka nesúvisí...sú však ľudia, ktorí si vydobývaním konkrétneho oslovenia kompenzujú svoje nevysporiadané problémy...

Angelika3

Keď sa niekto správa ako idiot, tak mi ho ľúto nie je. A ty nie si hlúpy. Už len to, že dokážeš sám o sebe niečo také povedať, je toho dôkazom. Hlupák si nikdy neprizná, že by mohol byť hlúpy. Naparenosť a pocit vlastnej dôležitosti je najväčšou hlúposťou, nie priznať si, že môžem byť hlúpy.

Tutanchamon_xD

Ja som hlupy. Aj teraz ked na nu utocis mi jej je luto. Ak je na tom psychicky ako ja, tak to tolerujem. Skusim a posnazim sa ju pochopit. Mozno som vadny ja a vsetko beriem tou horsou strankou, kazdu reakciu na moju osobu, ktora sa mi nepaci. Zacnem si ju viacej vsimat lebo ju len ignorujem od zaciatku. Ale hej to spravanie ma trosku divne ale kazdy sme nejaky vsak ? Dakujem za rady ludkovia ale myslim, ze zamysliet by som sa mal v prvom rade nad sebou pretoze sam sa chovam alo uplny debil a potom budem riesit ostatnych.

Angelika3

Z toho čo opisuješ, vyzerá, že má iq hupacieho koníka. Tak za to ty fakt nemôžeš. A vôbec kde to vlastne preboha robíš? Pripadá mi to ako klub vymätených hláv.

Ivkatinka

Tutanchamon_xD
Heh, to sa niekto na teba stazoval adminovi alebo co , ked ta zablokovali, dokonca aj IP :D
Lebo sa mi zda, ze pred tym si mal normalne ucet tu na fore , nie ako teraz.

vraiment

Jana Lukáčová
Nešlo o "slečnu", ale o 30-ročnú pani, a to je predsa rozdiel.
Neviem prečo si myslíš, že 30ročná by mala byť "slečnou" ???