Dilema

Príspevok v téme: Dilema
Romicek 123

Ahojte, viem , že na tejto stránke nevyriešim všetky moje dilemy a starosti ale som len zvedavá len na nejaké názory ..
Mám 26 rokov a poznám jedného chalana zo sídliska a stretávame sa v jednom podniku, on (34 rokov) tam zvykne chodievať po robote na pivká...vždy keď som ho stretla v podniku, tak sme pokecali.. mala som pocit , že máme rovnaké názory na život a ľudí, že sme si celkom rozumeli...pred týždňom sa nám večer v podniku nejak natiahol a potom sme ešte išli k jednej slečne na chvíľu na návštevu domov..jasné, čo to sme popili ale ani on ani ja sme neboli nejak sťatí, že by sme nevedeli čo robíme... nadránom sme s tým chalanom išli domov od tej slečny a ako sme tak boli vo výťahu tak z ničoho nič mi proste dal pusu ... pre mňa to bol šok , som nevedela , že či mu jednu tam nenatiahnem ale potom som sa prispôsobila situácií :) ale bol slušný jednoducho nič viacej neskúšal, neťahal ma k nemu domov ani na mňa nijako netlačil...ešte ma aj domov chcel odprevadiť ... večer skončil, išla som domov a začala som rozmýšľať prečo to chalan urobil ? čo tým chcel docieliť...ak by mu išlo o sex ,tak si myslím , že ma pretiahne aj v tom výťahu ..
neviem, nerozumiem, tomu ..ľudská zmýšľanie ma často láka ale do neho vôbec nevidím :/ aj po tomto incidente som si s ním niečo málo popísala a stále má len také nijaké, jednovetové odpovede ....predtým keď som ho niekam zavolala von ale aj po tomto incidentne , tak mám pocit ako by sa len výhováral..keď ho stretnem v podniku je vždy ok ale sám somnou ako keby nikam nechcel ísť... celkovo zvykne skôr tak osamote fungovať mám ten dojem ....
podotýkam ,že sebavedomie mám , nikomu sa nevnucujem a ani na nikoho netlačím ..slušne som ho pár dní po puse chcela zavolať von ale zase len výhovorky, tak teraz keď na neho natrafím v podniku tak ho maximálne pozdravím a viac neriešim.
Som zmätená z toho, že do neho nevidím, keby ma chcel len pretiahnuť tak ide tak či tak somnou von a nerobí drahoty či?
Alebo je to len nejaká chlapská hra? taktika ? alebo to mám zvaliť ozaj len na to , že mal vypité a za triezva by také čosi neurobil ???

Romicek 123

Zuzazuza ...aj to je možné ďakujem za názor ... ale čo viem, ženy nedávajú chlapom pusu ak za tým nie je niečo ...a chlapi detto

Zuzazuza

Moj nazor je, ze si jedina, ktora sa nad tym zamysla. On uz aj zabudol, ze niekomu dal nejaku pusu. Zamyslas sa nad totalnou bezvyznamnostou.

Romicek 123

Hlboko sa ospravedlňujem sa svoje rýchle písanie a následne podceňovanie slovosledu ...každý kto chce pochopiť pochopí, len zakomplexovaní ľudia majú potrebu stále mudrovať do druhých.. gratulujem ti, dúfam, že si si ulavil/ulavila....