Dilema

Príspevok v téme: Dilema
Romicek 123

Ahojte, viem , že na tejto stránke nevyriešim všetky moje dilemy a starosti ale som len zvedavá len na nejaké názory ..
Mám 26 rokov a poznám jedného chalana zo sídliska a stretávame sa v jednom podniku, on (34 rokov) tam zvykne chodievať po robote na pivká...vždy keď som ho stretla v podniku, tak sme pokecali.. mala som pocit , že máme rovnaké názory na život a ľudí, že sme si celkom rozumeli...pred týždňom sa nám večer v podniku nejak natiahol a potom sme ešte išli k jednej slečne na chvíľu na návštevu domov..jasné, čo to sme popili ale ani on ani ja sme neboli nejak sťatí, že by sme nevedeli čo robíme... nadránom sme s tým chalanom išli domov od tej slečny a ako sme tak boli vo výťahu tak z ničoho nič mi proste dal pusu ... pre mňa to bol šok , som nevedela , že či mu jednu tam nenatiahnem ale potom som sa prispôsobila situácií :) ale bol slušný jednoducho nič viacej neskúšal, neťahal ma k nemu domov ani na mňa nijako netlačil...ešte ma aj domov chcel odprevadiť ... večer skončil, išla som domov a začala som rozmýšľať prečo to chalan urobil ? čo tým chcel docieliť...ak by mu išlo o sex ,tak si myslím , že ma pretiahne aj v tom výťahu ..
neviem, nerozumiem, tomu ..ľudská zmýšľanie ma často láka ale do neho vôbec nevidím :/ aj po tomto incidente som si s ním niečo málo popísala a stále má len také nijaké, jednovetové odpovede ....predtým keď som ho niekam zavolala von ale aj po tomto incidentne , tak mám pocit ako by sa len výhováral..keď ho stretnem v podniku je vždy ok ale sám somnou ako keby nikam nechcel ísť... celkovo zvykne skôr tak osamote fungovať mám ten dojem ....
podotýkam ,že sebavedomie mám , nikomu sa nevnucujem a ani na nikoho netlačím ..slušne som ho pár dní po puse chcela zavolať von ale zase len výhovorky, tak teraz keď na neho natrafím v podniku tak ho maximálne pozdravím a viac neriešim.
Som zmätená z toho, že do neho nevidím, keby ma chcel len pretiahnuť tak ide tak či tak somnou von a nerobí drahoty či?
Alebo je to len nejaká chlapská hra? taktika ? alebo to mám zvaliť ozaj len na to , že mal vypité a za triezva by také čosi neurobil ???

Romicek 123

ivobrick...daj na seba nejaký osobnejší kontakt :) chcem poradiť čo mu napísať :D nejsom tela neschopné , ale nechcem zase pôsobiť ani nejak drzo alebo nejak odstrašujúco lebo ja ozaj nemám problém s komunikáciou na rovinu :D

ivobrick

Tie ostatne zeny to mysleli tak ze si hruba, ale mne sa take zenske pacia :D Ale to je od temy..

Podla mna si spravila uz dost, to myslim normalne teraz, nemas co stratit ked ti to uz 2 mesiace vrta v hlave. Ci mas? Nijaky zazrak sa teraz nestane ked nic nespravis. Preto som ti pisal aby si sa narovinu opytala. Lepsie osobne, ale ked to inak nejde tak aj cez telefon alebo fb alebo ja neviem ako komunikujete. Aspon sa dozvies to co potrebujes vediet.

Je viac moznosti ako to dopadne - bud nebude reagovat vobec, alebo mu proste len preplo v danej chvili, alebo ta chce - ale hra to az divne opatrne (nechce kamaratku).

Romicek 123

Myslím, že som mu dávala jasne najavo , že mi nie je ľahostajný aj keď u chlapa jeden nikdy nevie či chápe :D

Romicek 123

Vždy som radšej za normálny, úprimný vzťah ako kebyže s niekym mám len kefovať ... len doposiaľ som narážala len na samých debilov čo im išlo len o sex ... chlapi sa celkovo záväzkov boja a tak celkovo.
..ale načo do riti vôbec niečo začínal keď potom sa stiahol ?
keby mi bol ten človek úplne ukradnutý , tak to tu ozaj nerozoberám ..

Vcera

A ty sama vôbec vieš čo chceš keby ti odpovedal ?? Keby ti navrhol ten vzťah namiesto kefovacky, tebe by sa to ešte nepozdávalo... najskôr si ujasni čo vlastne chceš ty sama. Ten chlap ta pozná až dobre myslim a je opatrný, podľa mňa ťa má rád, ale ..

Romicek 123

ivobrick.. je fakt , že som sa nad ním nejako extra nezamýšľala doposiaľ ale možno tou pusou niečo vo mne prebudil ...je fakt, že som ho odpinkala keď ma chcel odprevadiť domou, na druhý deň ráno som si to aj výčítala a preto som mu ráno aj napísala a snažila som sa s ním byť v kontakte (tým som mu chcela naznačiť , že mi není ľahostajný) ale týpek asi nechápe + ešte keď sama som iniciatívna a zavolam ho po 5 krát na vínko a on mi 5 krát dá nejakú výhovorku v priebehu dvoch mesiacov ?
To , že sa nehrniem do nejakej svadby a podobne , to je myslené tak všeobecne, proste do ničoho sa nejak extra nehrniem, vzťahy sú veľmi krehké v dnešnej dobe ...

Romicek 123

Nechápem presne ako si to myslela..ako mám pôsobiť a ako mám čo brať? Len vravím , že ja som tiež opatrná čo sa vzťahov týka a veľa ľudí je už v dnešnej dobe opatrných ...a mne to príde ako vzácnosť keď chlap automaticky nevníma ženu ako kus mäsa .... taktiež nemám problém veci pomenovať na pravú mieru ale väčšinou ľudia takéto jednanie nemajú rady , preto sa aj bojím sa ho niečo na rovinu opýtať......

ivobrick

Aby si nebola taka smutna co sa tyka tej kefovacky, tak ta uz pokefoval minimalne 50x, vo svojej hlave, ak teda neni teply xD.

Znova ti napisem len to iste, hned po tej puse si nechcela aby ta odprevadil domov, takze to mohol vziat tak ze nic nechces - a teraz nemyslim tvoju oblubenu kefovacku :D

Ze sa ti vyhyba teraz? NECHCE byt s tebou kamarat, nechapes to?

Ked nechces mat teraz svadbu, deti, vztah, preco nadtym rozmyslas? Ja teraz nechapem toto zenske zmyslanie :D

"Aj by som hodila reč s ním ale neviem čo mu povedať, ako ..a situácia že by sme sa niekde spolu pripili neviem" - mas nanho kontakt? Mas. + v tom podniku?
Sprav to najjednoduchsie ako sa len da; spytaj sa co mala znamenat ta pusa. (ja neviem co chces ty, ked ho nechces tak to proste neries, ale v tom pripade by si nepisala sem zejo).

-------------------------------------------------------------------------------------
A mozno sa mylim a nechce ta vobec alebo ho nechces ty, kazdopadne je pak moc divny.. a nie niesom zena. Pride mi ako nejaky hlupacik ktory sam nevie co chce.. resp. nedotiahne to do konca.