Ahojte, viem , že na tejto stránke nevyriešim všetky moje dilemy a starosti ale som len zvedavá len na nejaké názory ..
Mám 26 rokov a poznám jedného chalana zo sídliska a stretávame sa v jednom podniku, on (34 rokov) tam zvykne chodievať po robote na pivká...vždy keď som ho stretla v podniku, tak sme pokecali.. mala som pocit , že máme rovnaké názory na život a ľudí, že sme si celkom rozumeli...pred týždňom sa nám večer v podniku nejak natiahol a potom sme ešte išli k jednej slečne na chvíľu na návštevu domov..jasné, čo to sme popili ale ani on ani ja sme neboli nejak sťatí, že by sme nevedeli čo robíme... nadránom sme s tým chalanom išli domov od tej slečny a ako sme tak boli vo výťahu tak z ničoho nič mi proste dal pusu ... pre mňa to bol šok , som nevedela , že či mu jednu tam nenatiahnem ale potom som sa prispôsobila situácií :) ale bol slušný jednoducho nič viacej neskúšal, neťahal ma k nemu domov ani na mňa nijako netlačil...ešte ma aj domov chcel odprevadiť ... večer skončil, išla som domov a začala som rozmýšľať prečo to chalan urobil ? čo tým chcel docieliť...ak by mu išlo o sex ,tak si myslím , že ma pretiahne aj v tom výťahu ..
neviem, nerozumiem, tomu ..ľudská zmýšľanie ma často láka ale do neho vôbec nevidím :/ aj po tomto incidente som si s ním niečo málo popísala a stále má len také nijaké, jednovetové odpovede ....predtým keď som ho niekam zavolala von ale aj po tomto incidentne , tak mám pocit ako by sa len výhováral..keď ho stretnem v podniku je vždy ok ale sám somnou ako keby nikam nechcel ísť... celkovo zvykne skôr tak osamote fungovať mám ten dojem ....
podotýkam ,že sebavedomie mám , nikomu sa nevnucujem a ani na nikoho netlačím ..slušne som ho pár dní po puse chcela zavolať von ale zase len výhovorky, tak teraz keď na neho natrafím v podniku tak ho maximálne pozdravím a viac neriešim.
Som zmätená z toho, že do neho nevidím, keby ma chcel len pretiahnuť tak ide tak či tak somnou von a nerobí drahoty či?
Alebo je to len nejaká chlapská hra? taktika ? alebo to mám zvaliť ozaj len na to , že mal vypité a za triezva by také čosi neurobil ???
Dilema
Moze mat aj problem s impotenciou, nejaka ho mohla vysmiat lebo sa mu dobre nepostavil a tak sa vyhyba aj sexu. Ale to nezistis a on ti to urcite nepovie. To ze ta hned nepokefoval este nemusi znamenat nic pozitivne. Moze mat aj nevyliecitelnu pohlavnu chorobu a nechce ju prenasat.
Okrem toho, mám dojem, že málokto vie veci pomenovať na pravú mieru a že ak by som sa aj na niečo opýtala, že by mi aj tak nepovedal celú pravdu ...s úprimnosťou dnes človek ďaleko nezájde ... možno keď sa budem hrať na nedostupnú ,ignorujúcu mrchu tak možno to zaberie :D
Ako ja nikoho neťahám do vzťahu a ani ja sa nejak extra nehrniem do niečoho ..ale čo ten chalanko ani nesexuje , ani nič keď takto jedná so ženami ? na jednej strane super, že bol slušný , že si nejak nedovoloval ..ale keď už som ja sa potom chopila iniciatívy a zavolala ho von a on opäť spiatočka ...ako vravím tiež sa momentálne nehrniem do vzťahu a ani si nič nesľubujem od jednej pusy , nechcem mať teraz svadbu a deti s ním ...ale ľudia majú aj nejaké potreby nie ? :) neviem, príde mi zvláštne takéto chlapské správanie lebo väčšinou by ma chlap už na mieste pokefoval a neskončilo by to len pusou (nehovorím , že dávam každému chlapovi len opisujem typické mužské zmýšľanie :))
Aj by som hodila reč s ním ale neviem čo mu povedať, ako ..a situácia že by sme sa niekde spolu pripili neviem či ešte bude keď rieši veci tak ako rieši ...práveže sa pre mňa stal ten chlap celkom vzácny lebo ma nechcel len pokefovať...
Všetko sa to zmenilo po návšteve tej slečny... Je medzi nimi niečo? Je to ako keby chcel niečo s tebou .. ale držî si odstup. Dôvod zisti, jednoducho sa s ním porozprávaj. Ako ho vlastne berieš a prečo to tak riešiš??
To ti nikto asi nepovie.
Kazdopadne typek je nejaky divny ked ta uz rovno nevola na legit rande. Alebo skvor hlupy ked nejde ked ho volas ty.
Kedze pises, ze sebavedomie ti nechyba.. tak sa spytaj na to priamo jeho, nie? Alebo mu oznam ze mu nabuduce vypalis, ked ta bude bezdovodne bozkavat xD.
Hm, alebo, ty vlastne pises ze si nechcela aby ta odprevadil hned potom domov, mozno preto sa stiahol.
Takze, ak onho stojis, chce to rozhovor, dovolenie si nepytaj - nedostanes ho. Takze ked ho nabuduce stretnes v podniku..
Jo a este rada pre teba, zabudni na neho, poobzeraj sa po chlapovi radsej inde. S nim by si si len komplikovala zivot. A ak nechce zostat ani len kamarat tak to respektuj, jeho rozhodnutie. Stretnes takeho ktoremu nepride zatazko zit vo vztahu a pre svoju zenu rad aj nieco urobi.
Tam je viac moznosti ale najpravdepodobnejsie mi pride ze si sa mu pacila, mal vypite tak si dovolil pusu ale jak vytriezvel uvedomil si ze by to mohlo smerovat k vztahu a on si vlastne zenami nechce komplikovat zivot, je mu dobre tak jak je, robi si co chce, nikto mu nezakazuje jeho pivka po praci, nikto po nom nic nechce, aby bol zodpovedny, zil inak. Su take typy chlapov co nie su stavane na vztah, nechcu robit kompromisy, byt zodpovedni, chcu si len uzivat. Toto je len hypoteza moze v tom byt samozrejme aj iny dovod ale toto je stale castejsi dovod preco muzi nechcu vztah.