Chcem sa zamestnať

Andrea367

Starostlivy mat svoj vlastny byt by mal byt uplny zaklad pre kazdeho pracujúceho slusneho cloveka. Keby si mal rodinu a deti byvas cely zivot v podnajmoch a teraz ti pride jedneho pekneho dna majitelka s tym ze byt chce svoj byt predat a ty sa nemas kam vratit co by si robil s celou rodinou??? Taketo reci nemam rada. Mat svoje vlastne byvanie nieje ziadny luxus rozmaznanost ale zakladna zivotna potreba. Nikolka pokial sa da vyber si lepsiu robotu. Na Slovensku za posledne roky nepribudlo nic ine len sama trojsmenna fabrika kde mozes ist po case akurát tak do invalidného a potom ta uz nikde naozaj nevezmu. Dostanes za zodratie sa 500 -600 eur a zijes na pozicky. Vyrabas luxusne auta ktore si musis splacat roky o byvani ani nehovorim. Ak sa da radsej chod niekam za predavacku napríklad alebo skus zahranicie je tam vela pracovnych ponuk kde ani jazyk nepotrebujes .

ped

Mne zubár povedal, že si treba stále hľadať prácu a že stále treba robiť a robiť a robiť. Ako nehovorím, že robiť treba to áno, ale čo z toho, že ma pomaly Maseratti, keď počas vŕtania môjho zuba zaspal na nohách a vŕtal a vŕtal?! Ja už k nemu ani nechodím, však vŕtačku máme aj doma, myslím tú príklepovú. Dve, tri sekundy a kazík je vonku? A bez čakania? Haló? Áno, je to niečo podobné ako vŕtanie do panela:-)

Starostlivy123

Bohuzial treba dvihnut zadok a ist za pracou - to je aj dovod preco vo vyspelych krajinach ludia nevlastnia nehnutelnosti tak ako u nas. Oni to tam tiez nemaju ruzove a tiez ak sa chcu mat dobre tak pre to musia nieco urobit. To iba my tu tak vyplakavame a stazujeme sa. Alebo ak sa niekomu nechce, tak moze zit skromne ale opakujem - nech sa nestazuje lebo je to iba o nom. Alebo potom sibtreba vymysliet vlastne podnikanie - to sa da robit v dnesnej dobe internetu kdekolvek. Je strasne vela moznosti.

simusaaaaas

Ja som sa teraz zamestnala ako predavačka..jasne ze platovo nič moc, aspon ze su stravne lustky..ktore clovek dnesnej dobe neminie na svoj obed ale na obed celej rodiny...dolezite je ze teraz daco mam a uvidime co dalej...ponuku som mals uz dlhsie ale samozrejme ja hrdinka si vraj najdem nieco ine..ha ha ha..tak som tam kde som nechcela...

slovensko2018

ahoj a prečo si nehľadáš miesto napríklad niekde v administratíve? Práca vo fabrike na smeny je to najhoršie čo môže byť. Človek ktorý robí v takejto robote má prehodený celý režím ani nevieš či je deň alebo noc. Ale najhoršie je na tom to že si ničíš zdravie a nič nezarobíš. Je mi strašne ľúto že zo slovákov spravili otrokov vo vlastnej krajine pracujúcich na 3 smeny ktorí si musia brať na všetko pôžičky a hypotéky. Hrozné. Ved ked idem po ulici nikto sa tu už ani neusmieva všetci nervózny a zamračený natlačený do dlhov ak chcú mať auto či byt.

ped

Áno, divocina, aj teba by sme vyprevadili, aby si šla zarobiť korunky. Všetci by sme o tebe celý deň, viac menej, v dobrom hovorili a potom by sme ťa privítali s kytičkami orgovánov, všetci by sme sa smiali ako na povel a všetci by sme sa pretvarovali, že ťa máme radi (pravda je iná).

ped

Nikola, však si daj inzerát, že čo ja viem, radíš (zameranie podľa gusta). Keď máš erotogénny hlas, tak ťa budú vyhľadávať a budeš sa predávať ako teplé rožky:-)