Chcem sa zamestnať

Nikola4421

Evulik mas pravdu ja som bola ako brigadnik vo fabrike 5 dni a mala som dost je to neskutocne fyzicky tazka praca jeden den som myslela ze umriem.A to sa dochadzalo 10km co ja byvam a obed som si musela kupit to radsej vykladat tovar v kauflande by som robila ale zas potrebujem prachy aby som mala na moje konnicky aerobic a plavaren nic ine nechcem niesom narocna

ped

U nas v nasej dedinke je zriedkave, nahodne a priam raritne, aby niekto mal pracu. Ale aspon ten jeden co ma pracu tak aspon ten ma nas obdiv. Ked rano ide do prace tak ho vyprevadza do prace cela dedinka a ked sa vracia tak ho vsetci cakame, vitame a zdravime trebars kytickami z orgovanu.

Evulik2

ahoj urcite pokial vyslovene niesi donutena nechod pracovat do fabrik . To je fakt lepsie ist niekam za predavacku alebo umyvat riad v kuchyni . Praca na 3 smeny v nasich slovenskych fabrikach je cista otrocina!! Darmo tu bude niekto pisat ze zarobis aj ja som mala v peugeote 505 v cistom plat. A mimochodom nocna praca vyslovene skodi zdravu a po par rokoch bude z teba invalid.

jana93

pokial myslite samsung galantu tam by som neposlala ziadneho nepriatela ani pracovat.... kazdy tyzden sa tam tocia ludia pre. ,,skvele pracovne podmienky... ,,

ToCoUzJe

,,Galanta je super, male mesto ze sa tam nestratíš, pracuje sa vo Voderadoch , byva sa na ubytovni v GA a zadarmo,
cez agenturu eurotrade dostanes kazdy tyzden stravne listky za odpracovany tyzden za to si kupis stravu a vyplatu si pekne usetris...
si vies odkladat na nejaky sporiaci ucet posielať..
je vela mozností...

podla mojich skusenosti odporučam Eurotrade je top agentura..." Buď si z agentúry, alebo si mentálne zaostalá (vzájomne sa to nevylučuje)

if

A hlavne nech ta ani nenapade prijat otrocinu typu absolventska prax. Ktore su mlade a nezamestnane, tym na urade prace ponuknu moznost ist na absolventsku prax. To znamena, daju im (aj dobre, kancelarske) pracovne miesto, 8 hodin denne pracuju, ale pracuju uplne zadarmo. To je zdieranie. Iba hlupana sa na take nieco da. Normalna urcite nie. Aj mlada zena s obchodnou akademiou lepsie urobi, ked radsej ide makat do fabriky za peniaze ako na absolventsku prax zadarmo. Aj mlada zena s vystudovanou VS lepsie urobi, ked ide hoci tiez len do tej fabriky (docasne) pracovat, pokial zrovna narychlo ine nevie najst, jak by mala ist na absolventsku prax zadarmo robit na dlhe roky. Lebo clovek musi zit z penazi a nie z pocitu, ze ...ja som pani uradnicka, to je viac ako robotnik vo fabrike...... Ale ja hovorim nie je, nie je a nikdy nebude!!! Robotnik vo fabrike ZARABAJUCI PENIAZE je viac ako uradnicka na absolventskej praxi ROBIACA UPLNE ZADARMO!!! Lebo clovek zije z penazi a nie pocitu, ze je uradnik. Na Slovensku uz takmer ani neexistuju riadne platení uradnici. Ktora je v kancelarii, kazda je mlada a kazda na absolventskej praxi. Neskutocné prachy na tomto stat dokaze usetrit. Plus deti, ktoré chodia na ucnovku, nedostavaju za prax ziadne peniaze. Slovensko je asi jedinou krajinou EU, kde to takto funguje. Vo vsetkych ostatnych krajinach EU je uplne normalna a bezna vec, ze ked sa mlade dievca uci za predavacku, tak chodi na prax a dostava peniaze. Ked sa chalan uci za automechanika, chodi na prax a dostava peniaze. A potom v takych krajinach aj o to ucnovske vzdelavanie je zaujem. Pride chudobny utecenec do Nemecka, deti mu este nevediea dobre jazyk, musia do skoly, da ich na ucnovku, ale tri stovky kazdy mesiac uz mu deti donesu, hoci len do skoly chodia. Tak nech sa potom nasi debilní politici necuduju, ze slovenske deti s vynimkou gymnazia nad akoukolvek inou skolou by len ohrnuli nosom. Tie deti vedia, preco takto rozmyslaju. Nejedno decko majúce chudobnych rodicov, ktorí mu nevedia dat ani 50 centov na kofolu, by namiesto gymnazia 100x radsej bralo ucnovku, keby mu za prax na ucnovke niekto daval co i len 150 € mesacne. Ale to im na Slovensku nikto neda. CHudobne deti by dohnala na ucnovky tuzba mat nejake svoje vlastne vreckove... Takto ich tam nenazenie nic, nic a este raz nic!!!

zetajones

ja som bývala na dedine kde neni robota to neznamená ze ludia zijuci tam nepracuju... kazdy normálny čo neni socka z osady pracuje, aj ked musi dochádzať za prácou...

ako bolo nižšie písané chod za robotou inde...
napr Galanta je super, male mesto ze sa tam nestratíš, pracuje sa vo Voderadoch , byva sa na ubytovni v GA a zadarmo,
cez agenturu eurotrade dostanes kazdy tyzden stravne listky za odpracovany tyzden za to si kupis stravu a vyplatu si pekne usetris...
si vies odkladat na nejaky sporiaci ucet posielať..
je vela mozností...

podla mojich skusenosti odporučam Eurotrade je top agentura...

otvor si profesia.sk, vytvor si zivotopis pokukaj si pracu s ubytovanim, posli im zivotopis ,..
ja ked som poslala hned na dalsi den mi volali a nasledovny den som uz bola v GA, rovno zbalena ides, pohovor je iba formalita..