rozisiel som sa s frajerkou pred par tyzdnami aj viac, medzi priatelmi ju stale mam na fb a odkedy sme sa rozisli tak zacala vkuse davat na fb prispevky o vztahoch, laske, o rozchodoch viete tie take citaty...
Stale ich pridava v jednom kuse tam a k tomu obrazku s citatom da stale nejaky svoj koment ako "cista pravda" "na kazdeho dojde" a pod.
Ako mi to pride take ze sa stale s tym rozchodom nevyrovnala. Rozchod bol s mojej strany lebo som zistil ze az prehnane flirtuje s cudzimi muzmi a ma rada obdiv chlapov. A tak kedze je dost pekna tak som si povedal ze ona by ma skor ci neskor aj tak podviedla. To je jedno ale preco ako stale dava tie citaty tam. Chce ma spat? Nieje s tym vyrovnana? Povedali sme si nepekne veci a pohadali sa, ja som s tym vyrovnany lebo nechcem ju klamarku vidiet viac. Len mi ide na nervy ako by si vybijala zlost na mne prostrednictvom fb prispevkov a dava k tomu komenty tak okate ze ja sa nemam ako branit navyse siri o mne klamstva ako som sa od kamosov dozvedel.
Predtym toto nerobila az teraz odkedy niesme spolu. Aj som jej chcel poslat spravu nech s tym prestane a co tym sleduje ale radsej hram mrtveho chrobaka lebo asi to caka ze budem reagovat a zacnem opat s nou komunikovat ale nemam zaujem je to p*c*.
Len chcem vediet ako to vy chapete ci tiez tak ako ja?
Dik
timo
Chce aby som sa k nej vratil alebo co o com jej spravanie vypoveda?
zmazal by som ju asi zo vsade, naco si ju niekde nechavat. zablokuj si ju natvrdo a hotovo
Timo blahozelam ;-)
Konecne mozes pokojne spat ze? :-D
tak som vas posluchol :D a odstranil ju zo svojho zivota aj na facebooku. A mali ste pravdu, pomohlo ako ste pisali zmizne z oci zmizne z mysle.
nevidim = netrapim sa :D
Odporucam vsetkym ktori riesia nieco podobne ;D
Je to nezrela osoba ta tvoja byvala. Nevie ako inak zaujat tvoju pozornost len tymito hlupymi prispevkami. Na tvojom mieste by som sa tym vobec nezaoberala a vymazala si ju z priatelov. Tak jej das najviac na javo co si o tom myslis a zarzu po prispevkoch na jej profile nebude ani stopa ked zisti ze uz si ich necitas. Snazi sa ti nejakym sposobom pomstit aby si sa citil previnilo za to ze si sa snou rozisiel. A to ze o tebe siri kamstva? Noaco to ti moze byt u prdele lebo tvoji priatelia tomu aj tak neuveria, uveri tomu iba hlupak nikto soo zdravym rozumom neuveri niecomu co pocul od ohrdnutej byvalej priatelky....ona bude akurat tak vsetkym na smiech
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.
Najlepsie je odstranit z fb sam seba, lebo vsak tvoje sukromie - tvoja vec.
ti je problem ju odstranit z priatelov?
Odstranis - Neuvidis
Ona vie ze ti tie prispevky chodia tak ich dava, vie ze ich citas, tak ju odstran z fb a mas pokoj.
Nic ti nehovori veta
Co oko nevidi, to srdce neboli
alebo
Zide z oci, zide z mysle
Tak preco neurobis jednoduchu vec, ze si ju vsade vymazes a prerusis uplne kontakt? Ako co ti to dava, ked vsade vidis jej prispevky ktore ti lezu na nervy a prehnane sa na to susetredis? Ked s nou uz nechces mat nic spolocne a chces ju vymazat zo zivota, tak snou prerus kontakty a hotovo... nechapem preco sem pises take sprostosti.... to je snad logicke... a asi si aj ty na nu nejak nezanevrel, ked sledujes jej prispevky a zaujimas sa o to a stve ta to... ved je to uz jej zivot, nie ste spolu a este aj na nu pises vulgarizmy, tak co ti brani v tom si ju jednoducho vymazat zo vsadial a mat pokoj? A tiez ten dovod rozchodu je zaujimavy... no a ak chces vediet preco to robi, tak je to podla mna kvoli tomu, ze jej na tebe zalezalo a nevie sa zrejme vyrovnat s rozchodom... ale ju to prejde casom, sice ja osobne by som taketo veci neriesila prostrednictvom nejakych "statusov" mne to pride detinske... ale mozno ona to berie ako vyjadrenie toho co citi, ak to nevie povedat tebe narovinu... takze bud s nou prerusis kontakty uplne, alebo si dalej ries tie jej "statusy", ktore ti tak strasne piju krv....
Robi zo seba egocentricku p.....cu. Ser na nu, ignoruj ju a prejde ju to raz. Ked nie po par tyzdnoch, tak po par mesiacoch zarucene.
Probuh decka, co by ste vy bez toho fb robili....sledujete jeden druheho, domyslate si, pocitate lajky, sliedite kto kam kedy ide a s kym...v casoch, ked facebook nebol, sme sa rozisli a bodka :D Mohol si maximalne tak sms napisat, aj to si nevedel ci sa dockas odpovede :D Co takto si dat trosku pauzu od internetu a po rozchode to obmedzit? Lebo zbytocne sliedite a vytvarate konspiracie v style "kde, s kym, preco a ako dlho"....
Ja to poznam.Moj byvali nikdy nic nedaval na fb.Ani ja poslednych 6 rokov.Po rozchode som ho zmazala radsej.Ale ostali mi spolocny priatelia.A to bol prispevok za prispevkom.Fotka z vyletu.Fotka na hubach.Oznam ze je v bare s tou a tou holkou.Nikdy predtym nedavali na fb ani ti priatelia nic.Mozno nic take nemali dovtedy co by tam dali.Alebo nemali odvahu tam nic dat zeby to nikoho nezaujimalo.Priatel im akoby dal odvahu.Lenze mna to tak nicilo.Kazda jedna fotka kde je.Chcela som mat pokoj zabudnut on ma nechal a velmi sme sa pohadali ale kazdou fotkou som videla ako si uziva.Ja som doma plakala sama nevedela som sa dostat z rozchodu a on este toto.Naco to robil, ma 33 podotykam.Sme ako deti aj ja aj on, aj ked mam 29.Mam v sebe take dieta.Niektori ludia proste len maju radi pozornost, to ze sa o nich niekto zaujima.Mimochodom este jednej holke 20 rocnej neustale laikoval kazdu jednu fotku citat vsetko co prezivala.A kvoli nej sme sa asi aj rozisli.Nenavidela som ju.A on mi toto robil.....Preco preboha.A tiez som dieta podla Vas.?A preco ma to trapi no trapi lebo ho mam rada lenze pohadali sme sa a nazvala som ho kokotom lebo tiez flirtoval s kazdou zenou.....Ale mna to mrzelo casom...Necudujem sa ze aj teba to trapi.Ublizila ti a este sa robi ze ako ju to boli.Ja to poznam.