Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chce aby som sa k nej vratil alebo co o com jej spravanie vypoveda?

Príspevok v téme: Chce aby som sa k nej vratil alebo co o com jej spravanie vypoveda?
Timo27

rozisiel som sa s frajerkou pred par tyzdnami aj viac, medzi priatelmi ju stale mam na fb a odkedy sme sa rozisli tak zacala vkuse davat na fb prispevky o vztahoch, laske, o rozchodoch viete tie take citaty...
Stale ich pridava v jednom kuse tam a k tomu obrazku s citatom da stale nejaky svoj koment ako "cista pravda" "na kazdeho dojde" a pod.
Ako mi to pride take ze sa stale s tym rozchodom nevyrovnala. Rozchod bol s mojej strany lebo som zistil ze az prehnane flirtuje s cudzimi muzmi a ma rada obdiv chlapov. A tak kedze je dost pekna tak som si povedal ze ona by ma skor ci neskor aj tak podviedla. To je jedno ale preco ako stale dava tie citaty tam. Chce ma spat? Nieje s tym vyrovnana? Povedali sme si nepekne veci a pohadali sa, ja som s tym vyrovnany lebo nechcem ju klamarku vidiet viac. Len mi ide na nervy ako by si vybijala zlost na mne prostrednictvom fb prispevkov a dava k tomu komenty tak okate ze ja sa nemam ako branit navyse siri o mne klamstva ako som sa od kamosov dozvedel.
Predtym toto nerobila az teraz odkedy niesme spolu. Aj som jej chcel poslat spravu nech s tym prestane a co tym sleduje ale radsej hram mrtveho chrobaka lebo asi to caka ze budem reagovat a zacnem opat s nou komunikovat ale nemam zaujem je to p*c*.
Len chcem vediet ako to vy chapete ci tiez tak ako ja?
Dik
timo

Aliss

Jedine na co mas pravo je napisat jej, aby nesirila o tebe hluposti. Avsak, davala by som si pozor na informacie, ktore sa siria skrz 5 ludi...

Aliss

Velmi rad by si mal moc nad jej zivotom, ze? :) Tam sa nepozeraj, lebo ma raz podvedies. S tym chlapom sa nerozpravaj, lebo este sa nebodaj budes dobre bavit. Na svoju fb plochu si nedavaj nic, kym ti to neschvalim! :D :D Prepac, je to smiesne. Tie prispevky si tam dava, lebo chce. Lebo pre nu maju nejaku vypovednu hodnotu. Chce tym ukazat, ze suhlasi s danym textom. Co ty s tym akoze mas? Je to jej vec. Kolko mate preboha obaja? 15 rokov, ze riesis take blbosti? Nie, podla mna sa nechce k tebe ani vratit, ani nic. Len jej sucasne pocity pekne vyjadruju stupidne obrazky. Nebud vztahovacny a nemysli si, ze sa vsetko toci okolo seba. Ty si vztah ukoncil, tak ju nechaj na pokoji, suchaj nohami a bud rad :) Vymaz si ju z priatelov, alebo je tam funkcia schovania niekoho prispevkov.