rozisiel som sa s frajerkou pred par tyzdnami aj viac, medzi priatelmi ju stale mam na fb a odkedy sme sa rozisli tak zacala vkuse davat na fb prispevky o vztahoch, laske, o rozchodoch viete tie take citaty...
Stale ich pridava v jednom kuse tam a k tomu obrazku s citatom da stale nejaky svoj koment ako "cista pravda" "na kazdeho dojde" a pod.
Ako mi to pride take ze sa stale s tym rozchodom nevyrovnala. Rozchod bol s mojej strany lebo som zistil ze az prehnane flirtuje s cudzimi muzmi a ma rada obdiv chlapov. A tak kedze je dost pekna tak som si povedal ze ona by ma skor ci neskor aj tak podviedla. To je jedno ale preco ako stale dava tie citaty tam. Chce ma spat? Nieje s tym vyrovnana? Povedali sme si nepekne veci a pohadali sa, ja som s tym vyrovnany lebo nechcem ju klamarku vidiet viac. Len mi ide na nervy ako by si vybijala zlost na mne prostrednictvom fb prispevkov a dava k tomu komenty tak okate ze ja sa nemam ako branit navyse siri o mne klamstva ako som sa od kamosov dozvedel.
Predtym toto nerobila az teraz odkedy niesme spolu. Aj som jej chcel poslat spravu nech s tym prestane a co tym sleduje ale radsej hram mrtveho chrobaka lebo asi to caka ze budem reagovat a zacnem opat s nou komunikovat ale nemam zaujem je to p*c*.
Len chcem vediet ako to vy chapete ci tiez tak ako ja?
Dik
timo
Chce aby som sa k nej vratil alebo co o com jej spravanie vypoveda?
Však si ju vymaž zo zoznamu priateľov alebo ju blokni...
Niektorí ľudia sú fakt tupí.
Keby k nej uz nic necitis tak si ju vymazes lebo keby som na tvojom mieste tak by mi z tych jej citatov drblo. Fakt neviem naco ju mas v priateloch na srandu kralikovu ak k nej nic necitis? Nezda sa mi to. A ona je prefikana, vidi ze tie jej vylevy vidis a ze ta to štve. Ani sa neopovaz reagovat na to inak jej to len potvrdis. Vymas si ju potom sa pozri na jej profil a uvidis ze s tym pridavanim takych fotiek uz prestala.
Jana Lukacova, nielen ona je nezrele decko. On je presne take iste nezrelo decko jak ona. Riesi voloviny. Nechava si schvalne byvale v priateloch aby im ukazal aky je on king. Pritom je to usmrkane ufnukane decko co si mysli, ze ked byvala cosi vycapi na profil, tak ho chce :D Robia si navzajom napriek, lebo patrne nedosiahli este ani len plnoletost. A ak hej, tak je smutne ak takto rozmysla dospely clovek. Obaja su este štence co nevedia co chcu. A on je navyse stalker, co sliedi a mysli si, ze byvalka sa uz bez neho nevykaka
a o co ide tebe? rozisiel si sa s nou a teraz riesis co robi? daj si pozor aby si to nebol ty kto to chce vratit spet. To ze niekde postuje romanticke sracky je typicka reakcia niekoho kto sa sklamal.
Timo27:
Vaša priateľka je ešte nezrelé dieťa, z rozchodu sa nepoučila a práve naopak snaží sa Vám to dať vyžrať, len aby nemusela vidieť svoje chyby...pokojne ju ignorujte.
Bohužiaľ, je to častý prejav správania sa ľudí, ktorí odmietajú prijať realitu a svoju vlastnú zodpovednosť...neustále "dokazujú" to, ako im je/bolo ublížené, ako si iní nevážia hodnoty, aké sú pre nich samých nesmierne dôležité a pritom ich správanie svedčí o pravom opaku...
Co vlastne chces? Aby to prestala robit alebo aby ti napisala, ze to robi preto, lebo ta chce spat? :D Nie, nechce podla mna. Jasne, ze je zrejme urazena a zranena, preto som ti napisala, ze tie obrazky vyjadruju jej pocity. Nemusis nad tym maturovat. A ano, je to po rozchode s tebou, ale to neznamena, ze je to tvoja vec a suvisi to priamo s tym, ze ta chce spat. Podla mna si este velmi mladucky a musis sa vela v zivote ucit a zazit. To co je za postoj "byvale si nevymazavam, by videli, ze zijem aj bez nich"? A ked to iste robi byvala, preco to nedokazes prekusnut? Aj ona ti dava najavo, ze sice je z rozchodu zranena, zije dalej. Ked mas teoriu o nevymazavani byvaliek, tak si ju zablokuj, obmedz viditelnost jej prisoevkov :D :D :D Je to taky problem? Sledujes ju, nachadzas nieco, co si vztahujes na seba...ved sa ukludni, obmedz viditelnost jej prispevkov a zi si svoj zivot. A ona nech si zije svoj, aj s obrazkami a podporou kamosiek
toto uz nie je tvoj problem si myslim :)
Vadi mi to lebo akoby prostrednictvom tych citatov a komentov ktore k nim pise akoby chcela ironicky podpichovat moju osobu ze som na vine vsetkemu ja. A ked sa k tomu pridaju ostatni jej kamosi/ky tak akoby si vybijala vetami zlost a provokovala.
Odmietol som sa s nou odvtedy stretnut a to akoby ju stvalo tak teraz to takto riesi ja neviem...
Len neviem ci ma chce spat alebo co tym sleduje. Urazena pycha...
ja nechcem mat nijaku moc nad nou, neprehanaj, praveze som jej daval dost slobody a to ona bola ta co ma stale niekam vovala a vadilo jej ked som sa obzrel po inej ci okomentoval nejakej postavu. Ona bola ta co mi stale volala a kontrolovala.
A tie prispevky o niecom vypovedaju lebo do vtedy to nebolo tak intenzivne ako teraz od rozchodu. A byvale si z priatelov nevymazavam, nech vidia ze bez nich viem zit..