Ahojte. Prosím Vás o pomoc. Bývam v Nitre, kde som si aj robil vodičský preukaz. Do kurzu so mnou chodila 1 baba (volajme ju Sofia, do ktorej som sa zamiloval už od 1. chvíle ako som ju videl, len pred všetkými (bolo ich tam dosť) som sa hanbil ju osloviť. Vždy sme sa len s úsmevom pozdravili. Kurz už skončil asi pred 2 mesiacmi a ja by som sa chcel s babou zblížiť a zbaliť ju. Prosím vás o nejaké typy, čo jej napísať na FB aby si ma vôbec pridala medzi priateľov.? A čo jej mám napísať? Ako nadviazať konverzáciu? Ako ju po dlhšom pozvaní zavolať von? Nič som ešte k žiadnej babe necítil, čo k nej. Ďakujem.ne veľmi vďačný za každú radu.
Ako zaujať a zbaliť babu
Napíš jej pravdu, možno ju zbalíš práve na to. Niektoré baby to vie celkom dojať :)
V dnesnej dobe to uz je az prilis jednoduche ako sa s niekym zblizit respktive niekhoo oslovit bez trapasu, pretoze existuju socialne siete. Vsak mas jej facebook len jej napis, nerozumiem coho sa bojis. Co najhorsie sa moze stat? Ze neodpise a bude to ingorovat alebo ze ta odmietne aspon budes vediet na com si. Zidny trapas sa nekona lebo sa jej ani len nepozeras do oci iba jej napises spravu. Skus nieco typu ahoj, chodili sme spolu na kurz pamtas si ma? Rad by som ta pozval na kavu, pretoze si mi sympaticka. To je vsetko, nic tym nepokazis.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.
zoom co je na tom ponizujuce niekoho pozvat na kavu? podla mna normalna vec. Ponizujuce to zacina byt ked ta osoba povie nie a pozyvatel to skusa dalej.
Hlavne jej napíš. Potom ju pozvi von, na obed atď. Prípadne nejaký wellness. Potom pôjde to už potom samo.
To uz preco by sa mal ponizovat a pozyvat ju hned na kavu. Ved nevie, ci vobec stoji za nejaku namahu. Maxinalne by ju mal len pozdravit a pockat, ci nezacne komunikovat ona. Ak ano, tak az potom by som ju niekam pozyval.
Erik. Uz si jej aspon napisal?) Alebo poslal ziadost o priatelstvo? A nikto tu od teba predsa nechce, aby si ju cakal pred skolou ako daky uchyl) Tu ide o vytvorenie vhodnych prilezitosti na stretnutie sa s nou. Ci to bude akoze pred skolou, v mhd ktorou jazdi, ci na sidlisku alebo kde byva, na miestach kde zvykne chodit - je uplne jedno. Ide predsa o prostriedok k dosiahnutiu tvojho vytuzeneho ciela
0vecka, asi sme sa tiež nepochopili. Ja nepotrebujem zbaliť hocikoho....ja chcem len tu 1 konkrétnu. Už som tu písal, že ešte k nikomu som nič podobné necítil, čo k nej. Viem že študuje na strednej, aj viem na ktorej, ale nebudem tam čakať pred školou ako nejaký úchyl.
podla mna robis zakladnu chybu a to tu ze o tom moc rozmyslas. Ja by som jej napisal nieco a je uplne (skoro uplne) jedno co. Ked napises to co pisala adria tak to mas tiez fajn, ja by som sice na to nesiel az tak priamo ale podla mna je to tiez v pohode. Ak odpise tak mas sancu a ak neodpise tak vies na com si.
Najhorsie je polroka okolo toho chodit a potom ti ani neodpise. IMHO najlahsie zbalis babu tak ze to skusas na viacere (nie na kazdu ale iba na taku co sa ti aspon trochu paci) a nerobis si hlavu z tych co nereaguju. Tym padol zo seba ani nespravis debila stylom ze ju akoze nahodne stretnes a na to pride jej frajer najlepsie nejaky thajsky boxer a da ti do budky, ale hlavne je sanca na sklamanie ovela nizsia a na uspech neporovnatelne vyssia.
Mne sa to tiez stalo ze som bol niekde s kamoskou. Isiel som na wc a niekto ju tam zacal balit, proste nieco do nej strasne tlacil a ked som sa vratil k stolu tak sa typek skoro zo mna posral a mna nenapadlo nic lepsie ako len povedat kludne pokracujte. Pozeral na mna asi 5s a potom bez slova odisiel. Uplne mi ho bolo luto.
Erik pala9 si nevsimaj je to zakomplexovany magor co 99% zien ma za zlatokopky. Jeho chyba ked hlada medzi takymi take nachadza lebo obycajne jednoduche su mu niesu dobre.
Posli jej ziadost a napis ako sa ma a ci uz soferuje a blablabla normapne konverzaciu obycajnu o pocitoch z vodicaku a neskor ju pozvi ci nechce ist niekam von.
Bohynu dnesni muz vobec neviete balit babu ani ju len oslovit?
Naco stale cakate ze to urobi niekto za vas?
To ste lovci?
Erik pala9 si nevsimaj je to zakomplexovany magor co 99% zien ma za zlatokopky. Jeho chyba ked hlada medzi takymi take nachadza lebo obycajne jednoduche su mu niesu dobre.
Posli jej ziadost a napis ako sa ma a ci uz soferuje a blablabla normapne konverzaciu obycajnu o pocitoch z vodicaku a neskor ju pozvi ci nechce ist niekam von.
Bohynu dnesni muz vobec neviete balit babu ani ju len oslovit?
Naco stale cakate ze to urobi niekto za vas?
To ste lovci?