Ako zaujať a zbaliť babu

Príspevok v téme: Ako zaujať a zbaliť babu
Erik0018

Ahojte. Prosím Vás o pomoc. Bývam v Nitre, kde som si aj robil vodičský preukaz. Do kurzu so mnou chodila 1 baba (volajme ju Sofia, do ktorej som sa zamiloval už od 1. chvíle ako som ju videl, len pred všetkými (bolo ich tam dosť) som sa hanbil ju osloviť. Vždy sme sa len s úsmevom pozdravili. Kurz už skončil asi pred 2 mesiacmi a ja by som sa chcel s babou zblížiť a zbaliť ju. Prosím vás o nejaké typy, čo jej napísať na FB aby si ma vôbec pridala medzi priateľov.? A čo jej mám napísať? Ako nadviazať konverzáciu? Ako ju po dlhšom pozvaní zavolať von? Nič som ešte k žiadnej babe necítil, čo k nej. Ďakujem.ne veľmi vďačný za každú radu.

Relationshipsqq

Proste normálne jej napíš teraz ste len 2 dvaja je to len medzi vami není tam veľa ľudí len vaša konverzácia skús najprv normlanu konverzáciu a potom jej môžeš navrhnúť že či by sa niekde nechcela stretnúť alebo že ju pozyvaš na kávu a keď bude súhlasiť tak jej postupom času môžeš povedať že od prvej chvíle ťa zaujala nemôžeš na ňu všetko hneď lebo sa môže "zľaknúť" a nebude mať záujem všetko krok za krokom