Ahojte. Prosím Vás o pomoc. Bývam v Nitre, kde som si aj robil vodičský preukaz. Do kurzu so mnou chodila 1 baba (volajme ju Sofia, do ktorej som sa zamiloval už od 1. chvíle ako som ju videl, len pred všetkými (bolo ich tam dosť) som sa hanbil ju osloviť. Vždy sme sa len s úsmevom pozdravili. Kurz už skončil asi pred 2 mesiacmi a ja by som sa chcel s babou zblížiť a zbaliť ju. Prosím vás o nejaké typy, čo jej napísať na FB aby si ma vôbec pridala medzi priateľov.? A čo jej mám napísať? Ako nadviazať konverzáciu? Ako ju po dlhšom pozvaní zavolať von? Nič som ešte k žiadnej babe necítil, čo k nej. Ďakujem.ne veľmi vďačný za každú radu.
Ako zaujať a zbaliť babu
Ahoj Erik0018. Ak ma FB, posli jej ziadost o priatelstvo a napis jej, aby si sa jej pripomenul: "Ahoj Sofia. Som Erik z kurzu na soferak ako si chodila aj ty. Ty si ako dopadla? Ja uz mam vodicak doma a veselo jazdim. Inak velmi rad by som ta opat videl a stretol. Mozem ta Sofi pozvat niekam von na kavu, alebo na co budes mat chut? Budem rad."
A pozri si aj jej priatelov, ci tam nemas medzi nimi niekoho znameho. Nevies kde inak robi? Ci studuje? Keby si vedel, aspon by si vedel kam mas ist a vytvorit prilezitost na vase "nahodne" stretnutie))
A neries dopredu o com s nou budes kecat :D ved najskor ju musis dostat von, stretnut sa s nou. A ak uz spolu budete, tak mate spolocne zazitky - soferak jazdy instruktoroov, tak kecaj s nou kludne aj na tuto temu a hlavne sa o nu zaujimaj. Co rada robi? Comu sa venuje? Ake aktivity vo volnom case rada vykonava? Ake ma zaujmy? Kam rada chodi? Aku ma rada hudbu co pocuva, ake filmy ma rada - z toho aj pozvanie do kina ci koncert ai mozu hned vzniknut) Ci pracuje alebo studuje? Proste uz z tych jej odpovedi ti napadnu dalsie otazky alebo namety na pokec. Hlavne sa nedaj odradit a skusaj) vela stastia)
Nemal som ani Audinu a ani Octaviu , takze neviem celkom posudit. Ale 5 rocna Oktavia je urcite lepsia, ako 20 rocne auto, uz len z toho dovodu, ze sa po ceste nepokazi,
Ale aj tak si myslim, ze keby mala ona zaujem tak uz sa ti sama ozve, alebo ti nejako naznaci, ak si ju skusal oslovovat. Asi nestoji za namahu.
Zoom, asi sme sa nepochopili. Palo9 mi napísal že ak mám drahšie auto, napr. Audina tak je na 100% moja. A ja som mu napísal, že Audi nemám a že mám Octaviu. To s tým nemá nič spoločné. A vážne si myslíš, že 22 ročná audina je lepšia než 5 ročná Octavia.??? To bol ten príklad.
A mimochodom láska nie je o peniazoch a majetku.
Nemecke auto ma dneska uz hadam skoro kazdy. Na to ju asi tazko zbalis , lebo tu sa hra hra hadam kazdy na bohaca s nejakym dovezenym autom.
Najlepsie jej bude asi napisat, ze "Cau, som ten cavo z vodicaka, Teba nevyhodili?". A ona sa uz chyti.
Neviem, nevyznám sa do áut, žiadné nemám, komentoval som to len ako laik...
Trochu odbočím od témy. Nie je Audi ako Audi.
Keď si porovnáš napiriklad Audi A3 1996 a Škoda Octavia 2013 tak čo je lepšie.? To len tak pre porovnanie.
Niet za čo...
Tak v tom prípade dúfaj, že ju neoslovil, resp. nenapísal chalan, ktorý to audi má...
Palo9, auto mám, ale žiadne Audi to nie je. Mám Octaviu (2013). Ale ďakujem za radu. No či má aj ona záujem to neviem.
A myslíš, že má aj ona záujem ? Ale zas ked si si robil vodičák, tak je predpoklad, že budeš mať aj auto a na auta ženy letia, pretože ich majitelia zväčša disponujú nejakým majetkom, alebo aspoň pôsobia ako "boháči" (pokiaľ to nie je starý hrdzavý črep), takže by si nemal mať problém s balením. Ak budeš mať auto značky napr. audi, tak ti garantujem, že to máš už teraz vyhraté a dievča bude na 100% tvoje.
Ale ako jej mám 1. krát napísať? Aby ma neodmietla? A vôbec neviem, o čom by som s ňou na tej káve kecal?