Neviem plávať

Cyts

Simiona- presne tak! Konecne som stretla niekoho s tym istym nazorom.
Ja ked niekomu poviem ze uz nikdy nebudem mat vztah (a to som sama dost dlho a som s tym spokojna) tak sa na mna pozrie ako na vraha :D

Palo 9

Môžeš ísť aj na kupalisko, tam je hlbka vody väčšinou pod 1,5 m, dá sa tam na rôzných toboganoch, šmyklávkach, menších bazénoch počas horúčav vyblázniť až až.

simiona

Ono sa hovorí, že v mori sa človek skôr naučí plávať, lebo soľ nadnaša. A vraj v mŕtvom mori sa ani nemôžeš utopiť, také je husté.

simiona

Citujem

"Šťastie, že ja žiadny vzťah nechcem. Nezávidím tým, ktorí tu zakladajú témy o tom, že ich partneri/manželia podvádzajú alebo sú k nim hrubí alebo že ich nikto nechce a sú zúfalí. Ja to mám na háku."

Presne rovnako to mám aj ja.

Rozhodla som sa takto po viacerých sklamaniach. A teraz nemám žiadne problémy, či ti zavolá, či ho neodláka iná, žiadny strach, odpadli mi stresy a zdravotne som na tom oveľa lepšie ako keď som bola v tých vzťahoch.

Len mi idú na nervy ľudia, ktorí si myslia, že každý musí mať vzťah. Hoci budú žiť s alkoholikom alebo suknickarom, ale musia mať vzťah hoci nasilu.

Sisasss

Ahoj. Ja mam tiez 19 a naucila som sa asi pred 2 rokmi. Presne tak ako ty, plavecky na zs 0 bodov, mala som aj taky viacmenej "sukromny" kurz, ked sa ma uchylny plavcik snazil naucit plavat :D, no vody som sa vzdy bala, taky prirodzeny respekt a tak som sa nedokazala nikdy polozit na hladinu. Pomohlo mi, ked som isla s protivnou mladsou sesternicou (ktora plavat vedela) na plavaren a tak ma stvala, ze som ju tam chcela nechat a okamzite odist a ani som si to neuvedomila a zrazu som plavala :D nejak sa na to netreba prilis sustredit a byt uvolneny a ono to pojde :) (odvtedy chodim na plavaren vyhradne len so sesterkou :D)

Lenka_27

Všetko sa dá, len si treba veriť!!! Odporúčam sa učiť v takej vode, v ktorej bez problémov dociahnes na dno. Ak keď získaš istotu, potom do hlbšej. Ale keď sa naučíš v plytkej, pôjde to samo.

Plavko

Ja tiez neviem plavat, ale viem ako sa neutopit. Plati Archimedov zakon - ludske telo je o trosinku.lahsie ako voda a podla Archimeda to co je ponorene nadnasa - cize lahnut na vodu na chrbat - hlavne ponorit hlavu az po tvar - kludne dychat a staci uplne minimalne hybat rukami a nohami (pod vodou, nevynarat!) a clovek sa neutopi a moze sa presunut kam chce. Ked nahodou vlna preleje tvar tak ziadna panika, vyfuknut alebo otvorit usta a kludne dychat - hlavne ziadnu paniku. Vyskusajte kto neviete plavat.