Neviem plávať

nicollette12

Tak ked ta trapi taky problem, staci chciet nieco s tym robit a nie byt zdeptana z toho... a ano da sa to naucit v takom veku, rodinna znama sa naucila plavat v 35ke a to dokonca v mori, takze bud nech ti to ukazu nejaky kamarati, ved urcite vie niekto z nich plavat a popros ich ci by ta to neskusili naucit, prinajhorsom sa prihlas na plavecky kurz, kde aj dospelych ucia plavat... no ale ak to beres iba tak a nechce sa ti do toho tak nevidim nic zle na tom ked sa budes iba tak namacat vo vode a sediet pri bazene, ja tak vidim kopec ludi a nikto nic neriesi... a nechapem tak celkom tomu preco si tak deprimovana z toho ze by si sa mala roztopit a nebyt teraz pri vode...

Tutanchamon_xD

No tak super teda :) Keď nechceš vzťah, tak si teda užívaj život naplno, pretože teraz sa to dá. Nemusíš sa viazať a môžeš odcestovať do zahraničia, našetriť si peniaze na niečo po čom túžiš, skúšať nové veci. Jednoducho máš neobmedzené možnosť, takže len do toho :)

anonetotak

Tutanchamon_xD - Šťastie, že ja žiadny vzťah nechcem. Nezávidím tým, ktorí tu zakladajú témy o tom, že ich partneri/manželia podvádzajú alebo sú k nim hrubí alebo že ich nikto nechce a sú zúfalí. Ja to mám na háku.

Tutanchamon_xD

Tak v dnešnej dobe je to ťažké to uznávam. Ale zase samotu si taktiež môže užívať a je viackrát lepšia ako keby si bola v nejakom vzťahu. Musíš to brať aj z tej pozitívnejšej stránky. Ale tak ja mám čo písať, keďže som deprimovaný z veľmi veľa vecí. Vzťah nie je všetko iba toľko ti poviem.

Tutanchamon_xD

No tak každý máme voľačo. Ale si baba. Ak by si nahodila nejaké bikiny a ukázala tak svoje telo, krivky, tak by si bola určite sexy pre veľa chlapov.

anojetotak

Tutanchamon_xD - Váha je ešte v pohode. Ja som zas prirodzene škaredá a s tým nič nespravíš. Ani kozmetika mi nepomôže.

Tutanchamon_xD

ja som na tom rovnako, takže v pohodke. Ale ja mám komplexy ešte aj z mojej váhy k tomu,takže o problém viacej.