Dobrý deň, mám 19 rokov a neviem plávať. Aj keď som bola na základke na plaveckom, absolútne nič som sa nenaučila. Ono, je tu jeden problém. Tak trochu sa bojím vody. Teda, bojím sa, že sa pri učení utopím. Dá sa to prekonať a naučiť sa to aj v takom veku ?
Neviem plávať
Tak ked ta trapi taky problem, staci chciet nieco s tym robit a nie byt zdeptana z toho... a ano da sa to naucit v takom veku, rodinna znama sa naucila plavat v 35ke a to dokonca v mori, takze bud nech ti to ukazu nejaky kamarati, ved urcite vie niekto z nich plavat a popros ich ci by ta to neskusili naucit, prinajhorsom sa prihlas na plavecky kurz, kde aj dospelych ucia plavat... no ale ak to beres iba tak a nechce sa ti do toho tak nevidim nic zle na tom ked sa budes iba tak namacat vo vode a sediet pri bazene, ja tak vidim kopec ludi a nikto nic neriesi... a nechapem tak celkom tomu preco si tak deprimovana z toho ze by si sa mala roztopit a nebyt teraz pri vode...
anojetotak tak ti teda držím palce. Nech sa ti darí :)
Tutanchamon_xD - Presne ten istý názor mám aj ja. Žiadne zábrany, starosti... Len ja a cestovanie. :D
No tak super teda :) Keď nechceš vzťah, tak si teda užívaj život naplno, pretože teraz sa to dá. Nemusíš sa viazať a môžeš odcestovať do zahraničia, našetriť si peniaze na niečo po čom túžiš, skúšať nové veci. Jednoducho máš neobmedzené možnosť, takže len do toho :)
Tutanchamon_xD - Šťastie, že ja žiadny vzťah nechcem. Nezávidím tým, ktorí tu zakladajú témy o tom, že ich partneri/manželia podvádzajú alebo sú k nim hrubí alebo že ich nikto nechce a sú zúfalí. Ja to mám na háku.
Tak v dnešnej dobe je to ťažké to uznávam. Ale zase samotu si taktiež môže užívať a je viackrát lepšia ako keby si bola v nejakom vzťahu. Musíš to brať aj z tej pozitívnejšej stránky. Ale tak ja mám čo písať, keďže som deprimovaný z veľmi veľa vecí. Vzťah nie je všetko iba toľko ti poviem.
Tutanchamon_xD - A čo z toho, keď väčšine ide len o vzhľad ? O tváričku a kozy.
No tak každý máme voľačo. Ale si baba. Ak by si nahodila nejaké bikiny a ukázala tak svoje telo, krivky, tak by si bola určite sexy pre veľa chlapov.
Tutanchamon_xD - Váha je ešte v pohode. Ja som zas prirodzene škaredá a s tým nič nespravíš. Ani kozmetika mi nepomôže.
ja som na tom rovnako, takže v pohodke. Ale ja mám komplexy ešte aj z mojej váhy k tomu,takže o problém viacej.