Ahojte, co by ste si pomysleli, keby Vam vaša potencionalna priatelka o ktorej viete, ze ma 29r povedala, ze je este panna??? Ja som sa toho trochu ani nie zlakol,,, ale poriadne ma to prekvapilo.. Pritom pekna baba, usmievava, komunikativna... (povedala, ze studovala vysku dlho, tak to neriesila a ked skoncila v 25, tak uz nikto normalny nebol volny).. co si o tom myslite?? Dakujem, Palo.
29r a..... otazka pre panov :)
podla mna mozes byt rad, to sa teraz len tak lahko nevidi a nemyslim si, ze by na tom malo byt nieco cudneho
bozk a kto hovori ze to neni kazdeho osobna vec. KAzdeho osobna vec je aj to ci gambluje alebo zije minimalisticky, popripade je narcis. To ci je to ale vhodny partner je uz uplne ina otazka a je uplne na mieste sa tym zaoberat predtym ako sa vztah zacne vyyvyjat
Ja by som sa skor obaval.toho, ze ked to ta zena vydrzala tak dlho bez sexu, tak ako by mi to s nou fungovalo v tomto smere. Velmi by som sa bal, ze jej to nebude chybat, kedze si zvykla tak zit a ja by som bol ako sa hovori nasucho. Alebo mozno druhy extrem, ze to este nemala, pride tomu na chut a bude to chciet v podstate stale. Podla mna to nie je normalne to takto dlho vydrzat - vsetci dobre vieme, co s nami robili hormony zhruba medzi 18-22 rokmi. Kto tomu dokazal.odolat?
Ako nechapem co take veci riesi niekto. Zamysli sa nad sebou autor temy. Na co to tu vobec vytahujes?..
Ste idoti ked take vecu riesite
Ako autor temy tak aj ostatni vujadrujuci sa
Kazdeho osobna vec ci je alebo nieje panna panic.
To ako riesit ci je niekto fajciar nefajciar gay negay alergik narkoman zenaty slobodny a pod.
Ci vas je do toho ze je panna v 29?
Hovno! Nech si bude , stokrat lepsie taka ako prostitutka ci sexujuca od 17 rokoch...
Si otvorte ociska ludia mate klapky na ociach.
Sudite nepodstatne veci.
Je to jej telo a ina nech si o nom sama rozhoduje vas figa borova do toho!
zobral by som si ju za zenu a nosil na rukach.
Najdi si inu. S touto bude urcite nejaky problem. Normalna , zdrava zena urcite nebude pannou v 29. Mozno mniska,To bz ti uz skor mala zaplatit ona, ze ju ybavis panenstva.
Netreba okolo toho špiritizovať. Panna v 29 nie je nič zvláštne, ak je ten typ baby, čo sa nevyspí (najmä na prvýkrát!) s hocikým, ale čaká na poriadny vzťah. A niektoré sú tak nastavené, že kým neskončia školu a nenájdu si poriadne zamestnanie, na vzťah majú čas. Dosť mojich spolužiačok takto zmýšľalo, samozrejme sa to spriemerovalo s tými, ktoré boli skúsené súložnice už v šestnástich. Ty buď rád, že si rád. Keď sa ti takto zdôverila, zrejme to znamená, že ťa miluje plus má k tebe dôveru a z toho vyplýva, že práve s tebou chce zažiť to "tenkrát poprvé", tak sa toho chop a buď nežný, nech má na čo spomínať.
Druhá vec, ktorá z toho vyplýva, je, že zrejme ráta aj do budúcnosti. Takže to už je na tebe. V každom prípade máš skvelú príležitosť naučiť si ju to, čo chceš, a to sa nepošťastí hocikomu.
Ak to náhodou už nemáte za sebou a tvoja priateľka ta teraz nechce pustiť z postele, čo je príčina, že sa sem už neozývaš, PaliXX ;)
Tak určite, bolo by dobré, aby mal človek len jedného "pravého" , jednu spriaznenú dušu. Takého však treba nájsť a nemusí to vždy vyjsť na prvýkrát. To neznamená, že musí byť zrovna promiskuitný, to je hnus. Ale zas prikladať taký význam panenstvu... A už vôbec si neviem predstaviť ako ženy to svoje panenstvo predajú. S neznámym mužom, ktorý im možno ani nie je príjemný plus obavy z bolesti.... Veď musia byť celé stiahnuté, tak ako to môže byť vôbec príjemné aj tomu chlapovi?