Ahojte, co by ste si pomysleli, keby Vam vaša potencionalna priatelka o ktorej viete, ze ma 29r povedala, ze je este panna??? Ja som sa toho trochu ani nie zlakol,,, ale poriadne ma to prekvapilo.. Pritom pekna baba, usmievava, komunikativna... (povedala, ze studovala vysku dlho, tak to neriesila a ked skoncila v 25, tak uz nikto normalny nebol volny).. co si o tom myslite?? Dakujem, Palo.
29r a..... otazka pre panov :)
Pali. Keby bola ja tou dotycnou a nasla by tento tvoj prispevok a spoznala ta v nom ci seba)) ver, ukoncila by som toto s tebou s konstatovanim dotycnej po 25tke, ked sa vyjadrila, ze zas nikto normalny volny)
Mrauka, to si reagovala asi na mna, tak ti odpisem. Ja do hlavy tejto slecny nevidim. Viem len to, co som sama zazila a aj z toho vychadzam. Vedela som ci s niekym vobec chcem skusat vztah ci som skusenosti s muzmi mala, ci nie. U mna to napriklad takto bolo. Ale okej, nejdem porovnavat moje odmietnutie muza v 16tich a odmietnutie muza v 28 rokoch, lebo je to rozdiel :D K teme - ano, poznam aj 45 rocnu pannu. A to mi v poriadku nepride. Bala sa muzov, vztahov, bala sa dotknut vlastneho tela. Cize tam bol isty blok. Pokial je ale clovek do vyssieho veku (do 30tky mozno?) panic/panna a je to len preto, ze nechcel ist do vztahu len tak s nikym, tomu rozumiem :) Nech je ako chce, akekolvek rozhodnutie cloveka, je to to najlepsie co moze v danom momente pre seba urobit. Aj keby sa mu to tak nezdalo a aj keby sa to celemu svetu tak nezdalo :) Lebo vsetko sa deje ako sa diat ma. A pokial toto dievca nema nejake sexualne strachy, poruchy a bude sexualne otvorena, tak je vsetko v poriadku :)
Isty cas si bola sama. Ak je niekto aj v 29 bez vztahu, niekde v nom je asi problem.
Netreba zachadzat do extremov: bud radodajka, alebo matka Tereza, nic medzi tym. Kazdy clovek rastie a vyvija sa aj prostrednictvom vztahov. Tie vztahy pokojne mozu byt bez sexu, ale pokial nema ziadnu skusenost so ziadnym vztahom...
"Obdivujem" fakt zeny, ktore dokazu bez spoznavania partnera urcit, resp.odpisat partnera po par minutach, ci je vhodny a normalny.
Nevidim na tom nic divne :) Toto predsa nie je "problem" len zien bez sexualnych skusenosti, ved toto musi poznat kazdy probuh. Ak clovek vie, co chce, moze sa stat, ze v istom momente akoby nebol nikto "vhodny" do vztahu. Nehovorim o 5 minutovom sexe kdesi na hajzly s clovekom, ktoreho poznam dve hodiny. Ani o ziadnych tyzdnovych vztahoch. Hovorim naozaj len o normalnom, plne-uspokojujucom vztahu. Niektori ludia sa jednoducho nevrhaju do narucia ineho cloveka len preto, ze su sami a len preto, ze vztah potrebuju. Kazdy, komu sa nechce zahadzovat s bars kym, si dvakrat rozmysli, s kym zacne chodit. Pokojne to moze byt jej pripad. Vobec nemusi ist o to, zeby sa nejak korunovala za uzasnu a dokonalu, len preto, ze je este panna :) Ked som po rozchode po vaznom vztahu bola isty cas sama, tiez som zazila pocit, ze nie je v tom momente pre mna nik vhodny. A ja som v tom case nebola vhodna zas pre muzov v mojom okoli. Lenze okruh ludi sa zmenil, spoznala som kopu novych a nasiel sa aj vhodny partner :) Keby som chcela, mohla som v tom case mat sex kazdy druhy den s niekym inym :D Lenze som si vyberala. A ak je to tak aj u tvojej priatelky, bud rad. Lebo chlapov/zien je naokolo tisice. Ale pocitit, ze "ano, toto moze fakt stat za to", to sa neda pri com kom, pokial ti ide aj o nieco hlbsie :)
Vazil by som si, ze sa mi s tym zdoverila, a vazil by som si aj to, ze nieje radodajka. Pomyslel by som si, ze nemala stastie na vztah, a taktiez asi ze ma trochu problem vyjadrit svoje city, citit.
Nikto normalny nebol volny???
A co vsetci muzi vykapali, ked skoncila vysku?
Nech mi odpustia pannt, ale osobne si myslim, ze sa velmi precenuju, nadhodnocuju a maju pocit, ze ich nik nie je hoden, az to hranici s narcizmom.
Snad teda ty budes pre nu dost "normalny".