29r a..... otazka pre panov :)

Príspevok v téme: 29r a..... otazka pre panov :)
PaliXX

Ahojte, co by ste si pomysleli, keby Vam vaša potencionalna priatelka o ktorej viete, ze ma 29r povedala, ze je este panna??? Ja som sa toho trochu ani nie zlakol,,, ale poriadne ma to prekvapilo.. Pritom pekna baba, usmievava, komunikativna... (povedala, ze studovala vysku dlho, tak to neriesila a ked skoncila v 25, tak uz nikto normalny nebol volny).. co si o tom myslite?? Dakujem, Palo.

0vecka

Podla mna tam este nejaky hacik bude. Necudoval by som sa kebyze to "odpanenie" bude odkladat a poriadne dlho si nevrznete, alebo nieco podobne. Nechapem ako niekto moze taketo vyhovorky ze som sa sustredil na skolu, alebo ze nikto normalny nebol, mysliet vazne.

dalsi

ano Angelika, ide o dovod, preco su pannami, ci preto, lebo sa chcu setrit pre praveho, alebo pretoze su frigidne, alebo neschopne vytahu, atd... ,, a ta vedlajsia tema, no jasne ze tie predajne su uplne to iste co stetky...

Angelika3

Pánabeka a čo ako že je ešte panna? Teraz má gloriolu okolo hlavy alebo čo? Chlap keď je panic nikto sa z toho nejde zblázniť, ale žena to áno, to je strašná cennosť, že si ešte nazasúložila.
Jak tuto vo vedľajšej téme- či je legálne predať panenstvo :-D Tak to ma podrž, panna ktorá sa predáva ako štetka :-D Skôr aby nebola frigidná, lebo pohlavná túžba je úplne normálna a to už veľmi skoro. Aj ten váš Boh dal pokiaľ viem Adamovi a Eve len jeden príkaz- Buďte plodný a rozmnožte sa :-D

Keita

Ja sa vobec necudujem, v dnesnej dobe najst slusneho chlapa na vztah? Ihla v kope sena. Na sex? Nie je problem, aj kazdy den ineho. Lepsie by bolo, kebyze ich mala za sebou ( v sebe :D ) 20? Ako kazda druha v jej veku pomaly?

Mrauka

Muzi by si mali uvedomit, ze zena je panna, len raz v zivote a ked uz vsetci chcete pannu a nechcete, aby bola pouzita niekolkokrat, tak s nou budte aj cely zivot a neodkopnite ju pre dalsiu, lebo potom ju kazdy povazuje za radodajku, nakazenu a podobne sprostosti. By ma zaujimalo kolkokrat boli pouziti dani pani, co tu krochkaju nad pannami a ci tiez nie su niecim nakazeni, ak uz mali sex s inymi zenami.

chalan29

Podla mna ak je to pravda tak je to velmi pekne. V dnesnej dobe kedy sa predavaju na pokeci 16 rocne kedy tu prekvita syfilis a hiv uz pomalicky je to super. Nechapem tie negativne reakcie prispievatelov do fora to je vazne in mat babu ktora mala co najviac chlapov ma mozno hiv ani o tom nevie ? Taku ktora za kazdu cenu musela spat s niekym v 16tich aby zapapadla?

Mnj

Nedemonizoval by som tvoju situaciu. Je panna ok, to neznamena, ze sa mas teraz hodit o zem, urobit jej posvatny oltar a nosit jej tam kvety. Ale tak isto to neznamena, ze sa mas nad tym zamyslat z kazdej strany a davat si radit od cudzich ludi na fore. Toto mi nepride normalne, ze potrebujes nazory inych. Prosim ta kolko mas rokov? Ked ti tu 20 ludi napise, ze byt pannou v 29 nie je ok, lebo sami o to prisli skoro a s niekym, kto sa na nich na druhy den vykaslal a mali z toho traumu, tak co? Das na radu takych ludi? Alebo ked ti tu 20 ludi napise, ze je to anjel v ludskej kozi lebo nebola schopna naviazat vztah, tak jej urobis svatu omsu? Byt tebou, zamyslim sa nad sebou. Preco sa neriadis tym, co citis ale pri tak vysoko intimnej a INDIVIDUALNEJ veci, si davas radit na fore...

Zuzazuza

Podla mna je panna preto, lebo nechcela sex mimo vztahu a bez lasky. Co mi pride skor plus ako minus. No a vztahy. Ked sa spatne obzriem na svoje vztahy, v podstate az tento posledny, ktory mam teraz, stoji za to. Tie predtym som si kludne mohla odpustit, a prvy sex bol s niekym, s kym sa teraz ani nebavim, lebo sa vyfarbil riadne... Ak ona bola mudrejsia ako ja a neliezla do vztahu s takymi, ako som to urobila ja, iba jej tlieskam a obdivujem jej zdravy usudok. Ja uz by som to tiez neurobila. A s tebou by som tiez do vztahu ani do postele neisla, ked sa tu pytas takuto otazku a este povazujes nase odpovede za vyznamne. A ti, co pisu, ze sa panenstvo precenuje. Tak este raz - urcite to neurobila preto, lebo chrani kus blany kdesi na tele, lebo si mysli, ze ma cenu. Ale je panna zrejme z inych dovodov. Nepripisujte jej, ze je blba, len preto, ze vy ste sucastou stada. Ona sa rozhoduje inak.

Bramburek

Myslim, ze aj panna skoro v 30tke normalne nie je. Ok, ze nechce sex, ci vztah s hocikym, ale nie je ok, ze s nikym. Kazdemu normalnemu by mala zasvietit cervena kontrolka v hlave, ze tu nebude vsetko v poriadku a chlapec rozmysla spravne. Panny aj ich pannenstvo sa precenuju. A ak si niekto mysli, ze je to znak cistoty, alebo ze nie je radodajka, tak sa myli. Iba kalkuluje so svojim panenstvom. Mnohym sa aj stane, ze sa prekalkuluju a ostanu panny do smrti, lebo nik nebol hoden ich zlateho panenstva. Zaruka, ze vztah vydrzi do smrti nie je. Ziadne zaruky v zivote nie su a kto sa boji milovat, tak nezije.
Panna v 30tke je uz v podstate stara dievka, ktora ostala na ocot.