Páčia sa mi o dosť starší muži

Príspevok v téme: Páčia sa mi o dosť starší muži
NaStarsich

Myslím vzhľadovo. 40-tnici, 50-tnici, dokonca aj 60-tnici. Na žiadne peniaze sa nepozerám, nech sú pre mňa, za mňa aj chudobní, ale nechápem, prečo sa mi nepáčia chlapi v mojom veku (20).
Sem tam sa nejaký nájde, ale takmer vždy ma priťahuje chlap nad 40. Nie, žeby som si s nimi začínala, ale tak to je. Je to normálne ?

Máte to tak aj vy ?

TiezNaStarsich

Ja som tiez na starsich, ale tak o 10-16 r. starsi, viac uz asi nie kedze s este starsim si neviem predstavit fungovanie v buducnosti, deti a tak. Aj mam so starsim partnerom dlhorocny vztah a vyhovuje nam to obom.
A tiez si nemyslim, ze to ma u mna nieco spolocne s rodicmi. Vztah mam dobry aj s mamou, aj s otcom, ale myslim, ze taky v norme, ako ini ludia, ktori maju radi svojich rodicov :-) Takze to neprameni z nedostatku lasky od otca a ani z nejakeho chorobneho obdivu (myslim, ze aspon u mna nie)

Psychologbb

Autorka: Väčšinou súvisí, netvrdím že úplne každý prípad, no je to vo väčšine tak. Ale človek to môže cítiť inak- ako ty, no pravda je pravda a pocit, pocit.

Mrauka

No tak sa ti pacia a co teraz?
Nie je normalne, ze sa musis pytat inych, ci je to normalne.
Zrejme sa ti pacia muzi a nie chlapci. Muzi dospievaju, hlavne rozumovo, neskor ako zeny.
Mne sa tiez vzdy pacili starsi muzi, vyzretejsi, scestovani, s vlastnym nazorom a galantnym spravanim. Zial u mladsich muzov toto som nevidela. U tych zial vidno neuctu k zenam a sebeckost. I ked ty mas vacsi vekovy rozdiel. Ja som raz tak stara ako ty.

nicollette12

NaStarsich - ak to tebe vyhovuje, nie je to privelky rozdiel, ja mam priatela o 8 rokov starsieho, ale ja osobne by som uz starsieho nechcela, lebo je to vidno aj na nazoroch, niekedy sa nevieme zhodnut, ale tak my sme uz spolu trosku dlhsie :)

hrkalka

nicollette12-dakujem ti.Mam teraz vztah s muzom o 12rokov mladsim.Bezne ma balia aj muzi o 17-20rokov mladsi.Ale to uz z rozumu by som s takym nebola.Je to asi aj tym,ze o dost mladsie vyzeram,som obklopena mladymi ludmi,aj moj satnik je skor pre mlade baby.Nehram sa umelo na mladu.Alebo kym nie som. Takato proste som.Vyzeram tak,aj to tak vnutorne citim a mam.Ale dakujem ti za nazor.

nicollette12

NaStarsich - tak naco sa nas tu potom pytas, ci je to normalne? Ked si presvedcena ze to podla teba normalne je? A pedofilia nie je normalna, to je trestne, ak o tom nevies... takze neber to stylom ze "kazdy je nejaky"

nicollette12

hrkalka - ja nie som odbornik, viem len zaklady psychologie a rodicovstva, niektore veci mam nastudovane iba z dialky, takze neviem podrobne popisat vsetky "diagnozy", teda dovody preco a co to znamena.... ale to ze ma zena vztah s o dost mladsimi muzmi, tak to moze plynut aj s nejakej potreby mat niekoho o koho sa moze starat a rozmaznavat ho, ale zalezi aj od toho o kolko presne je mladsi, ak iba o 12 rokov, to zas nie je tak vela, ale ak ma zena 50 a muz 20-25, tak to uz nie je v poriadku...

NaStarsich

Niektorí sú homosexuáli, niektorí bisexuáli a niektorí heterosexuáli. Iní sú zas pedofili. Niektorým sa páčia mladší a niektorým zas starší.
Každý sme iní. Nemusíte do všetkého pchať psychológiu, pretože nemusí mať vždy pravdu.