Páčia sa mi o dosť starší muži

Príspevok v téme: Páčia sa mi o dosť starší muži
NaStarsich

Myslím vzhľadovo. 40-tnici, 50-tnici, dokonca aj 60-tnici. Na žiadne peniaze sa nepozerám, nech sú pre mňa, za mňa aj chudobní, ale nechápem, prečo sa mi nepáčia chlapi v mojom veku (20).
Sem tam sa nejaký nájde, ale takmer vždy ma priťahuje chlap nad 40. Nie, žeby som si s nimi začínala, ale tak to je. Je to normálne ?

Máte to tak aj vy ?

nicollette12

NaStarsich - ked to tak citis tak citi, to ti nemoze nikto zobrat ale nick psycholog ti to popisal dobre, tak ako to je.....

hrkalka

nicollette12-a opacne,co znamena,ked ma zena vazne,seriozne vztahy s mladsimi muzmi?Ze nejde o nahodne,kratkodobe znamosti "na 1noc",ale o riadne vztahy s mladsimi muzmi.Ide o rozdiel napriklad 12 a viac rokov?

NaStarsich

Psychologbb - To mi chceš povedať, že každý jeden takýto prípad súvisí s touto teóriou ? Každý jeden ? Neverím.

NaStarsich

nicollette12 - Ešte raz. Nemá to vôbec nič spoločné so vzťahom k otcovi. To viem na sto percent. Necítim žiadny rodičovský obdiv ani nič podobné. To mi príde skôr odpudzujúce.
Proste to tak mám zariadené v hlave.

Psychologbb

Presne ako píše nicollet, z psychologického hľadiska to je tak. Vždy to najdväzuje na vzťah s otcom, ak vyhľadávaš a páčia sa ti o dosť starší muži. Ty si to ani uvedomovať nemusíš, že to súvisí s rodičmi. Ale v tvojom podvedomí, to tak je utkvené. A nie je to blbosť, je to tak.

nicollette12

NaStarsich - ale zabudla som dodat, ze to moze byt aj v opacnom pripade, kedy ma dcera velmi blizky vztah k otcovi, preto si potom do spolocneho zivota hlada podobneho partnera a starsieho, lebo svojho otca obdivuje a aj celkovo aj vztah matky s otcom...

nicollette12

NaStarsich - tak vies, vacsinou ak v rodine chyba otec, alebo tam je ale nema k dcere ziadny vztah, alebo chladny vztah, tak vacsinou potom tie dievcata vyhladavaju starsich muzov a obdivuju ich, je to pre nich nieco ine, co nikdy nezazili a snazia sa si toho otca "kvazi" nahradit... aj ked tym partnerskym vztahom... preto sa pytame na otca...

NaStarsich

nicollette12 - Vzťah s otcom mám dobrý.
U mňa nejde o to, aký mám s rodičmi vzťah. To je úplná blbosť. Ja to vôbec tak necítim. Vôbec to s tým nespájam. Je trochu prehnané, každý takýto prípad zdôvodňovať vzťahom s rodičmi. Proste sa mi páčia starší páčia. Niekomu sa zas páčia mladší.
Nechápem, prečo každý mieri na vzťah s rodičmi.

nicollette12

lundi- a druha vec je, ze sama autorka sa pyta na to ci to je alebo nie je normalne (ak necitas), tak pisem ze nie nieje...

nicollette12

lundi - a ty si snad myslis ze to normalne je? Neviem aky by si mal/a pohlad, keby si tvoja dcera dotrepala k vam domov 45 rocneho chlapa (mozno aj starsieho)... asi nie velmi dobry co?