Bojím sa niekoho milovať

Príspevok v téme: Bojím sa niekoho milovať
Anonymka20

Dobrý deň.
Mám 20 rokov a som dlhšie zamilovaná do človeka, o ktorom som zistila, že je zamilovaný do mňa. Keď som o jeho zamilovanosti nevedela, priala som si, aby to vedel, aby sme boli spolu.
Keď som to zistila, prepadol ma strach a neistota.
Nemyslela som si, že by ma niekto mohol mať rád, pretože za celých 20 rokov sa to nestalo. Jasné, mám najbližšiu rodinu a máme sa radi, no sme trochu chladnejší.
Za celých 20 rokov som nemala ani jednu kamarátku/kamaráta, nikomu som sa nepáčila, nikto ma nemal rád (som stráášna introvertka). Niekto len tak povrchne. Pretvaroval sa. Nevidela som z druhej strany úprimnosť, tak som sa stiahla.
Uznávam úprimné a ozajstné priateľstvá.

Teraz neviem, čo zo sebou robiť. Láska je pre mňa niečo nepredstaviteľné a bojím sa toho. Vyústilo to až tak, že keď mi niekto povie, že ma má rád, cítim sa úzko a nepríjemne a neviem, čo povedať. Pretože si jednoducho neviem pripustiť, že ma má niekto rád. Neviem pochopiť, prečo by ma mal mať niekto rád. Podľa toho, ako sa ku mne ľudia správali som odpad. Som bezcenná a nudná.

Proste, zabudla som na to, že s tým človekom chcem byť a zatienila ma pochybnosť a strach.
Lásku neviem prijímať, no neviem ju ani prejavovať (aspoň nie slovami).

Aliss

Suhlasim s Palom. Dobre ti pise. Nikde ta nenazval zlatokopkou, to si si len ty tak vylozila poznamku o peniazoch. Miesto toho, aby si zameriavala svoje myslienky pozitivnym smerom, smerom k tomu, ze mozes a mas byt stastna, tak sa tu radsej budes dohadovat, dookola riesit ake to je vsetko zle a bla bla. Pisala som ti to uz par dni dozadu a napisem znova, ak mas schopnost mysliet na to, ake je vsetko zle, mas schopnost mysliet na to, ako je vsetko v poriadku :) Je to len a len na tebe.

Palo 9

Nemusím poznať konkrétny kus, stačí, že sa tie roky života už poznám povahové črty žien, ktoré platia pre každý kus. Teda viem, ako by si zareagovala, aj ked tvrdíš opak. Princ na audine by zrušil tvoju kliatbu. Mňa tiež neurazíš, ani tak, ako teba pravda.

Anonymka20

Palp 9 - Nazval si ma zlatokopkou, ty blbec.
Mohol by byť aj miliardár, svoj postoj by som nezmenila. Nepoznáš ma, tak ma nesúď a nevymýšľaj si tu tie kraviny.
Teda, ty musíš byť fakt veľký zúfalec. Ľutujem ťa.

Palo 9

Napísal som ti len pravdu, že ak nezmeníš prístup, ostaneš sama. Pravdou tiež je, dovolím si tvrdiť určite, že pri záujme zabezpečeného muža o teba by si podobný problém nemala, resp. dokázala by si ho prekonať. To všetko som ti napísal bez akejkoľvek urážky, resp. jednu, ale s podmieňovacím spôsobom (ak..), ale ty samozrejme musíš reagovať ako typická obmedzená ženská - úražkami. Ty ostaneš sama do smrti, tomu ver.

Anonymka20

Palo 9 - Ty mi tu ideš rozprávať, že neviem zareagovať, ako 20 ročná žena ? Vážne ? Ty si fakt mimo človeče. Sa pozri, čo tu na fóre píšeš.
To, že ťa ženy nechcú, nie je môj problém, nebudeš tu na mňa takto reagovať. Zakomplexovanec si nemá kde honiť ego, tak to musí robiť cez internet. Si fakt frajer.

Palo 9

Kto ťa chce uraziť ? Ja ? Ty fakt nie si normálna, a ber to ako chceš. Za to, že sa tu s tebou nemaznám a napíšem ti pravdu, musíš hned útočiť, pretože ti dochádzajú slová, argumenty a nevieš zareagovať ako 20-ročná osoba...

Anonymka20

Cliattsi:
1. Depresie mám. Myšlienky sú veľmi negatívne - samovražedné. Beriem AD.
2. Áno, mám to tak, ako popisuješ.
3. Áno a nielen keď idem po ulici.
4. Áno, tak to je.
5. Bola som v triede s deťmi zo škôlky, takže ma poznali, ako hanblivú a nehovorili so mnou.
A rozprávať som sa s nimi pokúšala raz. Nevyšlo to. Začalo mi silno biť srdce, začala som sa potiť, ťažko sa mi dýchalo a cítila som trému a strach. Ozvala som sa k ním len tak tichúčko, ani ma nepočuli, tak som odišla.
6. Áno, som unavená, bez energie. Stále.