Mám 23 rokov a pracujem v kaviarni. Som lesba a viem to už od svojich 16. Mám za sebou dosť ťažkú minulosť, ktorú nechcem bližšie rozoberať. Do kaviarne, v ktorej pracujem, chodí takmer každý deň jedno dievča. Niekedy príde sama, inokedy aj s kamarátkami, chlapca som však po jej boku ešte nevidela. Vždy sa na seba tak nenápadne pozeráme, občas sa aj usmejeme. Najmä keď tam je sama, takmer zo mňa nespúšťa oči. Je to neskutočne krásne a zaujímave dievča, ktoré by som veľmi rada bližšie spoznala. Myslím, že som do nej zamilovaná. Do práce sa doslova teším len kvôli nej. Mám však obavy. Predsa len, mám 23 a ona môže mať takých 16-17. Navyše neviem, ako by sa vyrovnala s tou mojou spomínanou minulosťou. To, čo som prežila ja, neprežiju niektorí za celý život. Také mladé dievča by som tým nechcela zaťažovať. Okrem toho si nie som istá, či je aj ona lesba, alebo aspoň bisexuálka. Prehovorili sme spolu len jediný raz, a aj to vtedy, keď som jej bola priniesť účet za kávu. Chodí do tej kaviarne už pomerne dlho, no zatiaľ sa ma ani len nepokúsila osloviť. Možno čaká, že spravím prvý krok ja. No ja mám veľké obavy kvôli vyššie spomínaným veciam. Myslíte, že mám u nej šancu? Mám to aspoň skúsiť?
Dievča z kaviarne
ModraObloha - Len pre info, dali sa už dokopy (aspoň ona to tvrdí). Odporúčam čítať aj reakcie.
Ahoj, neviem mne to príde normálne, nie ako z rozprávky ale je to pekné :D skús sa jej spýtať keď tam bude zase sama, (keď pôjdeš s účtom alebo čímkoľvek k nej) že čo tak sama, že či niekoho čaká.. :D možno sa sama rozkeca a tak.. aspoň sa niečoho chytíš prípade ak ti povie že obzerá chalanov a tak tak vieš na čom si... proste začni nenápadne, nechoď na ňu hneď že si do nej.. len tak vyzvedaj, a ak by to bolo ideálne tak sa jej otvor aj ty atď.. prípade zisti si jej meno a anonymne sa niečo od nej dozvy cez net alebo normálne cez FB..
Poznám niekoľko žien z tejto komunity, majú také vecné myslenie, podobne ako muži. Toto, čo tu je napísané sa mi na nich nepodobá. To vyzerá na vysnívané predstavy nejakej romantickej hetero dievčiny.
Takze som sa vtedy nemylila) Drzim palce a nepokaz te si to. Si predsa len starsia, skusenejsia, mas viac odzite. Vsetko dobre
Rosamunde Pilcherová môže ísť handry fajčiť oproti tvojmu príspevku. ;D
Viem, že to znie neuveriteľne, ale stalo sa to naozaj. Ako z rozprávky to môže znieť aj preto, že som sa zamerala najmä na tie pozitívne a romantické detaily a viacero vecí som tam radšej neuviedla, ešte stále som totiž zamilovaná až po uši. Ale je už na vás, či tomu veriť budete, alebo nie.
to znie skôr ako nejaký román a nie ozajstný život
nattalie Nerobím, no ani mne samej sa tomu ešte stále nechce veriť.
Neverím tomu, je to až príliš, ako z rozprávky.
Ak sa to naozaj stalo... Celkom slušné.