Dievča z kaviarne

Príspevok v téme: Dievča z kaviarne
sadlesbian0

Mám 23 rokov a pracujem v kaviarni. Som lesba a viem to už od svojich 16. Mám za sebou dosť ťažkú minulosť, ktorú nechcem bližšie rozoberať. Do kaviarne, v ktorej pracujem, chodí takmer každý deň jedno dievča. Niekedy príde sama, inokedy aj s kamarátkami, chlapca som však po jej boku ešte nevidela. Vždy sa na seba tak nenápadne pozeráme, občas sa aj usmejeme. Najmä keď tam je sama, takmer zo mňa nespúšťa oči. Je to neskutočne krásne a zaujímave dievča, ktoré by som veľmi rada bližšie spoznala. Myslím, že som do nej zamilovaná. Do práce sa doslova teším len kvôli nej. Mám však obavy. Predsa len, mám 23 a ona môže mať takých 16-17. Navyše neviem, ako by sa vyrovnala s tou mojou spomínanou minulosťou. To, čo som prežila ja, neprežiju niektorí za celý život. Také mladé dievča by som tým nechcela zaťažovať. Okrem toho si nie som istá, či je aj ona lesba, alebo aspoň bisexuálka. Prehovorili sme spolu len jediný raz, a aj to vtedy, keď som jej bola priniesť účet za kávu. Chodí do tej kaviarne už pomerne dlho, no zatiaľ sa ma ani len nepokúsila osloviť. Možno čaká, že spravím prvý krok ja. No ja mám veľké obavy kvôli vyššie spomínaným veciam. Myslíte, že mám u nej šancu? Mám to aspoň skúsiť?

SadderLesbian

Hoi, zakladatelka, aj ja mam tiez podobny problem ako ty, mozne este aj zlozitejsi a bola by som rada keby si mi napisala na email -> khaisbusiness@gmail.com a mohli by sme sa o nasich problemoch porozpravat, kedze su podobne alebo si aj vzajomne pomoct. Cez forum sa niekedy osobne problemy neoplati pisat, len ta tu zosmiesnia podaktori Slovaci...

Homelka

Ahoj, viem o čom hovoríš... Ja mám síce len 15, ale som tiež homo a podľa mňa by si sa mala pohnúť ďalej, predsa len človek nikdy nevie ako a čo osud zariadi ;) Takže jej napríklad dones kávu a povedz že to je na tvoj účet alebo na účet podniku... Držím palce!

dolcegusto

Veď ju nechtiac niečim oblej a môžete začať dialog :D
Len nie niečim horúcim to by neskončilo dobre :D

sadlesbian0

EmaamE Ono to nie je týždňová záležitosť. Deje sa to už vyše mesiaca. Skrátka sú to také ostýchavé pohľady z jej strany, také letmé úsmevy. A áno, zvážila som aj také možnosti, o akých tu píšeš, že by mohla mať priateľa, je zdvorilá zákazníčka a pod. Lenže ona do tej kaviarne chodí skoro každý deň. Už aj kolegovia ju poznajú, ako stálu zákazníčku, raz dokonca jeden kolega poznamenal na moju adresu niečo v tom zmysle, že: "Sranda, že to dievča tu je vždy práve vtedy, keď máš ty smenu. Asi máte na seba šťastie."

EmaamE

toto čo píšeš je také nejasné, ja tiež chodím často do kaviarni a usmievam sa na čašníčky a ony na mňa, ale to neznamená že som lezba a pačí sa mi. Usmievam sa lebo slušný človek ak chce aby ho dobré obslúžili tak sa bude usmievať. Čašníčky chcú zarábať a tak sa tvária milo a zákazníci ktorí sú na úrovni chcú byť dobré obslúžení tak sa tvária tiež milo ale neznamená to automaticky že chcú skončiť v posteli preboha!
Ku stolu keď príde ku mne čašníčka tiež sa usmejem.. tak si hneď nenahováraj že po tebe ide. A že nechodím s nijakým chlapom? Možno nemá šťastie na chlapov alebo si momentálne nikoho nehľadá... vieš koľko je singl ľudí?
Možno ten jej je odcestovaný.... je toľko možno že to tvoje domýšľanie je ďaleko od pravdy...

sadlesbian0

a_dr1a Pokúsim sa nabrať odvahu, ďakujem za posmelenie. Len neviem, či by to nevyzeralo divne. Odkedy tam chodí, som sa s ňou skoro vôbec nerozprávala a zrazu len tak z ničoho nič začnem.

dalsi Bez takýchto necitlivých ľudí plných predsudkov ako si ty, by bol svet krajší, ver mi ;-)

a_dr1a

sadlesbian0, prihovor sa jej, ked tam bude sama. A nikto od teba necaka debatu na neviem akej intelektualnej urovni, ale ze prejavis obycajny ludsky zaujem. Ci jej chutilo? Aky ma dnes den? Mne sa bezne v kaviarni ci kde takto prihovara obshluhujuci personal. Ved nic za tym nie je. Chapem. Si mozno hanbliva. Ale ver, ona raz moze prestat tam chodit. Mozno ju to zunuje, mozno si aj ona mysli ze si len nieco v spojitosti s tebou nahovara. Neber ju ako niekoho, kto sa ti paci. Ber ju ako ludsku bytost ktora ti je sympaticka a bola by si rada, ju blizsie spoznat. Nie mat. Spoznat. Tie vety, co som ti napisala su jednoduche a predsa vyjadruju zaujem. A neber to ako vnucovanie sa. Je to uz predsa vasa stala zakaznicka v podniku. Takze prihovorit sa jej moze byt ten povestny prvy krocik. Nememu ani vlastna matka nerozumie. Nacvic si to kludne)

dalsi

Toto nema buducnost.

a_dr1a, ty si lesba, ked nieco take dokazes tolerovat, chapat, a este aj podporovat? 23 rocna zaba ltt po puberte co si mysli ze vie, o com je svet, pravdepodobne s velmi tazkou xxx minulostou, snaziaca zlakat 16 rocne decko, co sa mozno este hlada. Nahodou sa to zakladatelke podari, a co sa stane z toho decka? Moze jej znicit zivot. Nehovoriac o tom, ze nieje plnoleta. Moze ju zlakat na tie iste chodnicky, akymi si presla zakladatelka, samozrejme celkom urcite vlastnym pricinenim.

Ci kaslime na dnesnu mladez, nech si s nimi kazdy robi co len chce? Teplos, lesba, uchyl, pedofil?