prejedanie

Príspevok v téme: prejedanie
helppls

Ludia v poslednej dobe (asi tyzden) sa strasne prejedam.. sama neviem preco, teraz vobec nie som smutna praveze som stastna ale dlho asi nebudem ked stupnem na vahu a uvidim ze som pribrala.. predtym som drzala dietu, jedla som normalne, nehladovala som, ratala som kalorie, vsetko v pohode ale raz som si dala kolac, potom nieco slane a tak to uz islo.. neviem s tym prwstat, jedlo mi strasne chutii.. :(
btw. mam 13rokov a 62kg,163cm preto chcem schudnut, na moj vek a vysku to je vela plus ked sa prejedam tak si to robim horsie :( nejake radyy ? ? diki

ped

Ja by som si dvojdušku objednal takto na sám po nociach, nestrápený, však treba ochutnať aj iné pochutiny ako len to pivo Šariš. A tá voda, to je ako pivo? S akou príchuťou tu pochutinu predávaš? Ja beriem len citrón alebo vanilku. Ice ice baby.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

ped

Ber to tak, že postupne naberieš a o polroka ti bude stačiť na plnohodnotný kúpeľ aj jeden liter vody. Ja to poznám, to áno, z počutia.

helppls

anooo po sviatkoch to zacnem robit lebo teraz ajtak chodime po navstevach a tak noo .. ale po sviatkoch uz zacnem normalne naplno lebo fuu zachvilu je leto a ja vyzeram jak velryba zatial na suchu a na kupalisku to budem normalna velryba hahahha :D

helppls

anooo po sviatkoch to zacnem robit lebo teraz ajtak chodime po navstevach a tak noo .. ale po sviatkoch uz zacnem normalne naplno lebo fuu zachvilu je leto a ja vyzeram jak velryba zatial na suchu a na kupalisku to budem normalna velryba hahahha :D

HAMBURGER

Tak najprv zjedz toľko koľko potrebuješ a keď budeš mať stále chuť na jedlo tak si daj do jedla niečo nechutné.. napr. veľa soli, štiplavú papriku, savo, použité ponožky alebo čo ťa napadne... viem že kktiny píšem lebo vždy by si si našla niečo čo by si zjedla.. ale návyk by ti určite pomohol.. začni jesť len toľko koľko naozaj potrebuješ a keď budeš mať stále chuť tak vydrž a takto o 25 dní budeš naozaj jesť koľko potrebuješ..

Tomas12345

Najviac sa pribera z mucnych jadal takze vynechaj hlavne tie a ak ta uz popadne chut na sladke tak si daj nieco nizko kaloricke ako napriklad kalerab, ten dokaze zahnat chut na sladke