prejedanie

Príspevok v téme: prejedanie
helppls

Ludia v poslednej dobe (asi tyzden) sa strasne prejedam.. sama neviem preco, teraz vobec nie som smutna praveze som stastna ale dlho asi nebudem ked stupnem na vahu a uvidim ze som pribrala.. predtym som drzala dietu, jedla som normalne, nehladovala som, ratala som kalorie, vsetko v pohode ale raz som si dala kolac, potom nieco slane a tak to uz islo.. neviem s tym prwstat, jedlo mi strasne chutii.. :(
btw. mam 13rokov a 62kg,163cm preto chcem schudnut, na moj vek a vysku to je vela plus ked sa prejedam tak si to robim horsie :( nejake radyy ? ? diki

ped

Nuž, keď sa tak prejedáš, tak máš asi jedla dosť. Ale čo sa stane, keď budeš takto pokračovať aj cez sviatky, ha? Potom ťa už budú vyvážať na fúriku alebo na dvojkolke ako mňa? Eat salami, be salami?!

Anabela122

Ahoj,prosin ta hlavne neskusaj ziadne diety a hladovky. Presne v tvojom veku som zacala vymyslat s jedlom. Mala som vysku aj vahu ako ty a schudla som na 50kg,trpela anorexiou,bulimiou a momentalne zachvatovym prejedanim. Prosim ta hlavne ziadne diety,tym sa z toho nedostanes len to zhorsis. Ja som dlhe roky skusala mam pocit kazdy tyzden dokonca asi aj kazdy den inu dietu -jeden den podla macingovej druhy den paleo treti den raw strava stvrty den dukan ..ale aj na tychto "dietach"som sa prejedala vzdy to zaslo do extremu. Nedavno som narazila na jeden blog vola sa ze NEHLADU, pisu ho studentky, S T U D E N T K Y vysokej skoly nutricnej vyzivy. Ziadne fitnessky a treneri, ktori si za dva tyzdne urobia kurz zdravej vyzivy a potom radia mladym dievcatam poskrtat vacsinu veci z jedalnicka. No tieto baby tam maju aj prikladny jedalnicek -kde sa je fakt vyzivine a vela. Skus si to pozriet mozno ti to pomoze,ked sa vyskusas podla nich stravovat...