Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Každý mě očumuje

Príspevok v téme: Každý mě očumuje
toneninormalni

Dobrý večer. Ja už nevím, co dělat.
Jdu po ulici, po škole, nebo sedím v autobuse, stojím na stanici a lidé na mě čumí, jak na příšeru.
Jedna spolužáčka se na mě na hodinách furt dívá. Síce sedím před ní, ale i tak ji vidím. Vždy koukám tak nenápadně k oknu a teměř vždy má oči na mě. Už mě to štve. O co jí jde ?
Dobře, jsem hodně ošklivá. Nemaluji se, mám kruhy pod očima, protože nemůžu spát a nemám vytrhané obočí a mám ho hrubé. Vypadám, jako kluk. Možná si myslíte, proč si ho neupravím ? Nevím, podle mě bych i tak nevypadala dobře. To upravené obočí tak mění vzhled ?

I tak, proč lidé musí očumovat ošklivé lidi ? Nebo lidi, kteří jsou jiní ? Mám sebevědomí na bodě mrazu a k tomu ještě deprese.
Vážně to obočí až tak mění vzhled ?

zuzi74

Som si musela normalne ten styl vygooglit...sa v tych modernych nazvoch vobec nevyznam:-)
Ak ti to tak vyhovuje, tak nemen. Si mlada baba a to, ze ti tipuju o 3 roky menej vobec neries. Vo vyssom veku urcite ocenis. Obliekas sa normalne, vhodne pre mladych ludi.

toneninormalni

No, ja se na svůj věk neoblékám. Teda, nevím, zda je to na můj věk normální. Oblékám se ve stylu tomboy. Tričko, džíny, mikina, tenisky. Lidi mi typují 17 let. Jenže já se v tom cítím dobře. Jsem sama sebou.

Taric

Pridám sem pohľad na vec aj keď som chlapec.
Mal som to rovnaké ako ty keď som bol na základnej škole, sčasti aj na strednej a jediné čo to chcelo bolo lepšie sa obliecť, zvoliť si nejaký ten svoj štýl ktorý sa ti pozdáva, pre každého sa niečo nájde :) uvediem ako príklad... brat rád nosí oversize veci, kamarát sa zasa oblieka športovo, niekto nosí tepláky, ja som si zvolil štýl 20. rokov a je toho proste hrozne veľa!
Obliecť sa, nechať sa ostrihať, nechať si upraviť obočie ako tu baby radili a použiť nejaký ten make-up, nemusí to byť nič extra výrazné a agresívne, síce ja sa do toho nevyznám, ale nejakým nie moc výrazným rúžom, púdrom a nejakou špirálou určite nič nepokazíš, popr. ak sa ti to páči tak aj nechty nejak namaľovať alebo si nalepiť umelé.
Treba sa len odhodlať a pustiť sa do toho :) a uvidíš, že keď sa sama na seba pozrieš v zrkadle tak ti stúpne aj sebavedomie a všetko bude lepšie :) Len smelo do toho! Držím ti palce!

natalia-7

k tomu líčeniu - na internete nájdeš nespočetné množstvo videí o líčení. od úplných základov až po profesionálne líčenie. je to v nich pekne krásne popísané čo a ako. určite to podľa vide návodov zvládne každá :-)

zuzi74

No prosim a uz jednu prednost mas, velke mihalnice, tie ma maloktora z nas. Takze treba trochu prifarbit riasenkou, jemne, ziadne pavucie nohy (nie take tie vrstvy na mihalniciach, az sa lepia).
Na lica sa pouziva licenka, trosku farby, ale len jemne, aby si nevyzerala domalovana ako velkonocne vajicko:-) Taka ta zdrava farba v tvari. To by ale chcelo, aby ti licenie ukazala nejaka zenska, ktora sa v tom vyzna.
Na opalovanie pleti kasli, plet tym starne, pigmentuje.
Kolko mas vlastne rokov?

zuzi74

To je individualne. Niekto si ho dava upravovat kazdy mesiac u kozmeticky, ale ak su take lajdacky ako ja, tak raz za pol roka ku nej zajdem:-) Inak si ho upravim aj sama doma pred zrkadlom. Nie je to nic tazke, len ten zaklad ti musi urobit kozmeticka. Nedavaj si ho trhat prilis na tenko, len prirodzene upravit. Hlavne na koreni nosa, aby neboli chlpky, proste nie prepojene obocie. Tie ktore ti zacnu postupne dorastat si sama vytrhas.
Ak mas plet dobru, nepotrebujes make-up, staci korektor pod oci.