Každý mě očumuje

Príspevok v téme: Každý mě očumuje
toneninormalni

Dobrý večer. Ja už nevím, co dělat.
Jdu po ulici, po škole, nebo sedím v autobuse, stojím na stanici a lidé na mě čumí, jak na příšeru.
Jedna spolužáčka se na mě na hodinách furt dívá. Síce sedím před ní, ale i tak ji vidím. Vždy koukám tak nenápadně k oknu a teměř vždy má oči na mě. Už mě to štve. O co jí jde ?
Dobře, jsem hodně ošklivá. Nemaluji se, mám kruhy pod očima, protože nemůžu spát a nemám vytrhané obočí a mám ho hrubé. Vypadám, jako kluk. Možná si myslíte, proč si ho neupravím ? Nevím, podle mě bych i tak nevypadala dobře. To upravené obočí tak mění vzhled ?

I tak, proč lidé musí očumovat ošklivé lidi ? Nebo lidi, kteří jsou jiní ? Mám sebevědomí na bodě mrazu a k tomu ještě deprese.
Vážně to obočí až tak mění vzhled ?

toneninormalni

A kromě toho, jsem strašně bledá. Celý rok (neopaluji se). Nevím, jaký make-up si mám vybrat. V kozmetice se vůbec nevyznám.

Ale spolužáčky mi závidí velké řasy. :D

toneninormalni

S make-upem to bude trochu problém. Nevím si ho nanést. A nemá mě to kdo naučit. Kamarádky nemám, s příbuzními si taká blízká nejsem a mama si make-up taky neumí nanést. Sestry nemám.

ehgtz

prosím neber to ako útok, ale prečo keď mas pocit že nie si pekna, tak s tým nieco nespravis? nehovorím že hneď utekať na plastiku, ale krocik po krociku spraviť zmeny, určite by sa ti dvihlo sebavedomie a začala by sa aj lepšie cítiť :) chod na úpravu obočia, stojí to par eur, trosku sa namalovat, trochu makeupu na tie kruhy pod očami, možno skus aj nieco s vlasmi zaexperimentovať, nechty si upraviť namalovat, sú rôzne možnosti

zuzi74

Spravne upravene obocie je zakladom celej pleti. Sikovna kozmeticka ti ho moze upravit, nepustaj sa do toho sama. Nie je to drahe. Kruhy pod ocami sa daju tiez prekryt. Urcite ti poradi.

toneninormalni

philips - Kdybys to viděl, tak bys to potvrdil. Není to kvůli nulovému sebevědomí, není to paranoia. Zřetelně to vidím.
Raz se na mě podíval jeden malý kluk, ukazoval na mě prstem a potichu se smál. Jak bys to vysvětlil ? To je taky paranoia ne ?